Szerintetek?
-
jó akkor kezdjük újra .. elnézést kérek minenkitől akit megbántottam, csak olvastam itt az irottakat és visszatekintettem.Igazad van, tényleg ban bennem némi irigység féleség amiért nem voltam oly "szabad".
Hál ég azt az időszakot is bepótoltamkeményen.
És tudjátok mi a legrosszabb az egészban ? az, hogy nem vettem észre, hogy a szüleimnek teljesen igaza van.A maximumot akarták kihozni belőlem és azt a maximumot amit kihúztak belőlem, kamatoztatni tudtam.
Most itt nem verem a faszom, nem erről van szó, csak egyszerüen nem tudom magamban eldönteni, hogy megérte nekem fiatalnak lenni vagy nem ??? megérte azt az életvitelt élnem anno. vagy nem ??? ha most öszekötöm a jelent a múlttal akkor valószinűleg igen, de ha meg visszagondolok mivel töltöttem napjaim (magolás, edzés, magolás,edzés) akkor valahogy nem tudom ugyanezt a választ adni.
Meglepően sok hasonlóságot veszek észre ha párhuzamba álitom magam egy krokodillal.
Mégegyszer elnézést tőletek, csak mostanság minden felgyülemlett, vizsgaidőszak ráadásúl barátnőmmel sem felhőtlen a kapcsolatom szóval nem nagyon alakúltak jól mostanság a dolgok.