3220
Szerintetek?
-
#1219 Respect!;) -
Ronny #1218 ehh ma láttalak a moszkvatéren de amire odaértem elhúztál:D
-
#1217 onsd ki szived
es tegy be egy kepet a baratosnodrol -
#1216 ha te mondod .. -
#1215 most minden happy és gloriát mateos fejére... -
ZsirosKenyer #1214 de miért nem lehetett ezzel kezdeni..jó midnegy végülis megértelek..a helyedben lehet h énis ide jöttem volna szapulni :DDD -
#1213 jó akkor kezdjük újra .. elnézést kérek minenkitől akit megbántottam, csak olvastam itt az irottakat és visszatekintettem.Igazad van, tényleg ban bennem némi irigység féleség amiért nem voltam oly "szabad".
Hál ég azt az időszakot is bepótoltamkeményen.
És tudjátok mi a legrosszabb az egészban ? az, hogy nem vettem észre, hogy a szüleimnek teljesen igaza van.A maximumot akarták kihozni belőlem és azt a maximumot amit kihúztak belőlem, kamatoztatni tudtam.
Most itt nem verem a faszom, nem erről van szó, csak egyszerüen nem tudom magamban eldönteni, hogy megérte nekem fiatalnak lenni vagy nem ??? megérte azt az életvitelt élnem anno. vagy nem ??? ha most öszekötöm a jelent a múlttal akkor valószinűleg igen, de ha meg visszagondolok mivel töltöttem napjaim (magolás, edzés, magolás,edzés) akkor valahogy nem tudom ugyanezt a választ adni.
Meglepően sok hasonlóságot veszek észre ha párhuzamba álitom magam egy krokodillal.
Mégegyszer elnézést tőletek, csak mostanság minden felgyülemlett, vizsgaidőszak ráadásúl barátnőmmel sem felhőtlen a kapcsolatom szóval nem nagyon alakúltak jól mostanság a dolgok.
-
#1212 visszafogadd-e?:) tokmindegy ki mit tanacsol ugyis az lesz amit a csaj akar:))))))
csak az a baj hogy ez a csaj meg tud orjiteni!!!!!!!!!! ha mindent elmeselnek lehetne megkerdeznetek hogy meg nem akartam megeroszakolni???
ilyenek hogy fexunk az agyon... en a fejetol 10 cm re... azaz a szajatol.. o meg a nagy barna szemeivel nez ram a sotetben.. es csillogvillog a szeme. kozben a szajat nyalogatja es feligmeddig atolelem elnez valamerre. mire visszanez eskuszom meg kozelebb lesz a szank.. es kozben szugeralja belem az AKARLAK szot.. AAAAAAAAAAAAAAAARGHH.. befejeztem mert bekattanok.. elmeselhetetlen.. -
#1211 LSE (London School of Econ/omics)
/Economics Department/ -
ZsirosKenyer #1210 ugyanaz a gond mint nálunk is.. én egy 16 éves csajba vagyok szerelmes és egyetlen baja van neki, mégpedig az hogy fiatal.. ilyenkor még nem nagyo ntudnak komolyan gondolkodni a lányok szvsz és inkább arra gyúrnak hogy minél több faszijuk legyen(nem egyszerre), ki akarnak próbálni sokmindenkit és előfordul hogy ha vki tetszik nekik akkor nem akarjá kfeladni végleg, ezért próbálnak jóban lenni vele, kedveskedni neki, de aztán mikor szerencsétlen srác félreérti(ahogy én meg te is sokszor) akkor visszakoznak, hogy jaj de hát van barátjuk blablabla.. én már bánom hogy így beleszerettem egy ilyen fiatal muffba, annak ellenére is hogy szinte tutira tudom hogy nemsokára újra az enyém lehet a csaj..persze azon még hezitálok hogy visszafogadjam-e.. -
#1209 kosz a batoritast.. csak az a baj hogy az egyik mondatabol .. inkabb tettebol mert nem a szavak embere.. szal az egyik tettebol dol hogy szeret.. vagy ilyesmi.. a szavaibol meg neha az dol hogy o nem akar semmit...
ma pl beszelgetunk... (msn) es huhh.. hogy is volt???
ja.. mondta hogy szeretne turo rudit.. mondtam jo. megprobalok neki lopni...
van par darab mert haver hozott:)))
mondom neki ha tetszik az otlet dobjon egy csokot...
erre mosolyog..
nah mondom mivan.. nem dobsz csokot?? erre dob egy csokot de hozza teszi hogy nem vagyok ott..
jo mondom en csak igy elektronikusan kertem de ez is nehezen ment.. de akkor majd ha ott leszek bepotoljuk...
aszondja a csaj: neki 8..
kerdem: neked 8? jolvan.. ahogy erzed akkor majd megyek holnap..
erre megszolal: jaaaj azt nem ugy gondolta... ehh.. ezekutan nem is szoltunk egymashoz.. valahogy mindkettonknek elment egymastol a kedve.. nah mindegy... ez a baj... mar megint a korforgasba.. 2 het mulva itt fogok megenn depibe esni.. 4 het mulva megenn leszarom a csajt.. de remelem azutan mar nem fogok megint ratalalni.. -
Vlala #1208 Néhányszor - iskolás koromban - én is rászaladtam a cumira azzal, hogy mindenkinek eldicsekedtem a (nem létwező) barátnőmmel, autómmal, jólétemmel. Depi ellen jót is tett, másnak éreztem magam a gép előtt. -
ZsirosKenyer #1207 hát de épp ez az..arra verted magad hogy neked milyen életed volt/van és nem szenvedsz itt sokat "mint mi", állítólag neked normális életed volt/van de látod épp ellenkezőleg..én tényleg csak aludni járok haza, illetve enni és ilyenkor szoktam eSGézni mert addig sem unatkozom. Nem akart bántani téged senki de nem értem minek kellett minket leszólni ennyire, főleg így hogy végig tudtad nincs igazad... és még ránk mondod h kamuk vagyunk.. ÉN megértem hogy utálod a fiatalkorodat amiért nem lehettél kellőképpen szabad, irigyelsz minket. Ez rendben van de meghallgattunk volna akkor is ha az igazat mondod és talán még együtti s éreztünk volna veled..ezek után én már nem tudok. -
#1206 ...én meg most jövök Kenyából! Kekszet kapáltam. ;) -
Vlala #1205
Drága gyermekem, mi hiszünk neked. Nyugodj meg, senki nem áll a hátad mögött, nem fogunk bántasni, itt mindenki a gyógyulásodat szolgálja.
(Te Szent Isten, ha Kicsimet elviszik az idegosztályra ápolónak, ilyeneket kell majd mondania muszájdzekis emebrkéknek. Miért pont az én barátnőm akar pszichológus lenni?)
Valahol meg is értelek, engem is sokszor megtámadnak, hogy miért írok olyanokat, amilyeneket írok. Csak azért, mert az a véleményem, és nem is biztos, hogy igazam van. Nem is kell, hogy igazam legyen, ha csak az igazságot szabadna leírni, akkor tele lenne a fórum közhelyekkel, és tök uncsi lenne.
Látszik a helyesírásodon, hogy nem vagy egy elveszett ember, de szerintem nem kellene megmagyaráznod. Ha nem hiszik, szívük joga, [átmegy parasztba] le vannak tojva. [/átmegy parasztba]
Off vége.
Csocso: na ne csináld, Te is végtelen ciklusba kerültél? Most emgint kezdi, két hét múlva megint nem érdekel, most már végleg, aztán egy hónap műlva ismét... azt kell mondjam, nem jutsz egyről sem kettőre, sem nullára.
Elég sok fiúhoz odabújik? Persze, hiszen 15 éves, és keresi a szeretetet. Ez ebben a korban teljesen normális. Szerintem Tőled várja, hogy lépj, végül is kettőtök közül Te vagy férfiból. -
#1204 Neked az a bajod,hogy hagyod"uralkodni"."Rugjál"bele-nem fizikálisan-párszor,nefélj nem fog bujkálni máshozHa meg igen,akkor menjen a"levesbe" -
#1203 Megbántani nem akarlak,de kezeltetni kéne magadatMiért lenne szánalmas valaki ha a compúter előtt ül?Ha annyira bulizós vagy,hogy lehet oldalakat írni a fórumra?Én 28 vagyok-nem 18!!!-de nem kell hozzá sok ész-amelyik kutya ugat... -
#1202 most off lesz de szerintem fogakat kiutni igen geciseg... rugdossag lilara a labam.. vagy akarmi.. de azert egy fogat szetbaszni eleg nagy geciseg.. draga is.. meg egyeb... -
#1201 nah igen.. ettol a baratnoje csak egyre magabiztosabb lesz.. amugy beszeltem en sokat a fiuval.. szamtalanszor elmondtam neki hogy a noje lehet hogy ot tlesz mellette 1-2 evig. akar 3 ig is... (de szerintem egy fiatal.. 15 eves lany nemfog sokaig egy fiu mellett maradni..) de a lenyeg hogy en itt leszek 80 eves koromig.. es nem szandekozom a haversagot semmi miatt felrugni.. volt mikor egymas vallan bogtunk mert ugyan abba a lanyba voltunk szerelmesek. .de "egymas baratsagat" valasztottuk ahelyett hogy valakinek noje van...
most is azt mondja hogy o engem valasztana... ha arrol lenne szo hogy kit valasztana az utolso helyzetben. nah mindegy.. nehez ez...
amugy ket honap. 21 leszek es a 15 eves kiscsaj akirol regebben itt irtam megint kezdi elcsavarni a fejemet..
en meg kurva szarul erzem magam miatta.. a kor annyira nem is erdekelne.. sokat nem varok el a csajtol csak azt hogy odabujjon hozzam... csak az a baj hogy a kiscsaj eleg sok fiuhoz odabujik.. es meg tobbhoz akarna...mindegy no komment.. barcsak kepzelodnek...
-
#1200 Megint eszembe jutott ruffi :D
melyik az a híres egyetem? -
#1199 igen diplomata gyerek vagyok,meg még más is.
Igen, emiatt éltem különböző országokban és emiatt tudok 5 nyelven, és amiatt, egész életemben fizetős suliba jártam mivel családomnak elég sok kesse van.Apám mindent megadott nekem és tesómnak de kurva sok mindent el is várt.Elvárta az ötösöket és elvárta, hogy a sportban is jeleskedjek, és elvárta az ötös érettségit amit nem volt nehéz megszerezni, mivel az oktatásom elég sikeres volt ha szabad így fogalmaznom.
Hazudozó? :) kérdez meg valaki olyan fórumozót aki már régebb óta itt van, és ha visszaolvasol akkor rá fogsz jönni, hogy minden igaz amit leirtam.
És,hogy miért lógtam itt ? mint már mondtam kibaszott sokat tanúltam, alig mozdultam ki otthonról és mikor már elege van a tanulásból egy 14 éves gyereknek akkor rámegy a netre és elkezd irogatni, de mikor kezdtem felnőni,leérettségiztem és elkezdtem dolgozni visszatekintettem ... más haverjaim, barátaim olyan szabdságot kaptak otthon, és én mindig csak irgykedtem, gyűlöltem szüleimet.De leérettségiztem és felvettek egy igen híres egyetemre ahova elég kevés embert vesznek fel.És mikor ezt megdtudtam teljesen megváltozott a kép benem. És hogy miért irtam azokat nektek ? mert azt gondolom ,és az a véleményem . -
#1198 Szomorú, hogy valszeg igazad van. A többi topic-jában olvasgatva nekem vagy egy kényszeres hazudozó vagy egy elhanyagolt de nemkevésbé nagyarcú diplomata gyerek rajzolódik ki a soraiból. Mindkettő gáz.
-
#1197 net nem latja oket láláálálálálálálál -
#1196 mire lehet ebből következtetni, na mire? ...skizofrén :DDD -
#1195 Ha én annyi mindent elértem volna,amit leírt magáról Mateos,akkor nem itt verném a nyálam,sőt abszolút nem verném a nyálam,mert ezt egy értelmes ember nem csinálja,amiket meg leírt az önéletrajzában az arra vall,hogy egy értelmes ember(mert egy hülye gyerek nem beszél 5 nyelven,és nem érettségizik 5ösre)... -
#1194 Akkor inkább egy 5ezrest dobj le;) :DD -
Vlala #1193 Kösz hgoy figyelmeztetsz rá, eddig elsiklottam felette :-)
odafigyel nem egy szó? Szvsz az "oda" igekötő, tehát egybeírandó a szóval :-) a "félreért" ugyanez a helyzet -
#1192 én is csak vicceltem ;) -
#1191 Félre értesz én Vlala aláírására gondoltam
Nem rosszindulatból mondom.
Boldog (Karácsonyt) új Évet kíván mindenmkinek
a BSA :-) (ja, meg én)
-
#1190 neked is odakéne ;-) -
#1189 Tanulj meg oda figyelni, hogy mit írsz
Boldog (Karácsonyt) új Évet kíván mindenmkinek
-
Vlala #1188 megnyugtattál, akkor csak nálam nem jó. Megyek a beállításokba molyolni :-) -
#1187 apróbetűs az ,) -
Vlala #1186 leht egy hüle kérdésem? Csak én nem látom apróbetűsnek az off utániakat, vagy Ti sem? -
#1185 -
#1184 az a harom szo a vegen a poen :)
csak a hulyek hiszik, hogy a net nem latja oket -
Vlala #1183 Ezt a viselkedést tisztázni kellene a sráccal... Na nem a korkülönbséget, a benyalást. Lehet, hogy most igazán "nyeregben" érzi magát, nagyobbnak akar látszani, mint a pávián, amikor felfújja magát a nőstény előtt, és a melleit veri. (Na nem a nőstényét :-) ) Mindent elkövetne a csajért, még a régi barátságokat is felrúgná. Gyakori hiba. Azt azonban nem látja, hogy a lány ettől csak magabiztosabb lesz, egyre többet fog kérni, szellemileg és fizikailag (talán anyagilag is) kikészíti, aztán eldobja, mint a használt gumit. Ilyenkor általában a régi, kidobott haverokhoz szoktak menni sírni.
Az egyoldalú szerelem rosszabb, mint a kábszer.
off:
Mateos emlékeztet egy régi haveromra, aki egy tök normális, rendes srác, amíg nem kerül számítógép elé. Valaki megsúgta neki, hogy a Net nem látja őt, ezért ott bármit mondhat magáról, és bárkit leszólhat, a képernyő úgysem üt vissza. Minden lánynak - bocs a trágárságért - leszopsszal köszön, ha egy operátor figyelmezteti, akkor nemugacc, mekkereslekkinyírlak a válasz.
Ettől a "sikerélménytől" netközelben kicsit (de tényleg csak egy icipicit) nagy lett az arca, amikor teljesen belejött, elbízta magát, már az n+1. emberkét kunnyázta le, későn vette észre, hogy az egyik negyedikesnek szólt be, és a negyedikes IP alapján tökéletesen tisztában van vele, hogy kivel beszél. Hiába adta ki magát pesti merdzsós maffiózónak, aki egyetlen rossz szóért ölni tud.
A srác azóta megválogatja a szavait, és műfogai vannak elöl... -
#1182 eleg erdekes figura ez a mateos
tiszta mazochista, az ilyen kis mitugraszokat szerettem legjobban amikor tanitottam... olyan szepen csinajak magukbol a hulyet... orom nezni -
#1181 azert eleg erdekes hogy a haverom 9 honapja jar a 15 eves gadzsival ( a haverom 21 eves mult) es a kis csajszi teljesen kontrolallja a fiut!!! iranyitja!!!! es a fiu teljesen behodol a csajnak.. olyanok vannak hogy a csaj elott leugat mindenkit utanna bocsanatot ker mindenkitol...
meg ilyenek!!!.... ezzel persze kikesziti magat is es minket. haverjait is... -
#1180 elég érdekes kis köcsög vagy :D ...elgurultak a gyógyszereid?