Szerintetek?
  • Vlala #1205

Drága gyermekem, mi hiszünk neked. Nyugodj meg, senki nem áll a hátad mögött, nem fogunk bántasni, itt mindenki a gyógyulásodat szolgálja.
    (Te Szent Isten, ha Kicsimet elviszik az idegosztályra ápolónak, ilyeneket kell majd mondania muszájdzekis emebrkéknek. Miért pont az én barátnőm akar pszichológus lenni?)
    Valahol meg is értelek, engem is sokszor megtámadnak, hogy miért írok olyanokat, amilyeneket írok. Csak azért, mert az a véleményem, és nem is biztos, hogy igazam van. Nem is kell, hogy igazam legyen, ha csak az igazságot szabadna leírni, akkor tele lenne a fórum közhelyekkel, és tök uncsi lenne.
    Látszik a helyesírásodon, hogy nem vagy egy elveszett ember, de szerintem nem kellene megmagyaráznod. Ha nem hiszik, szívük joga, [átmegy parasztba] le vannak tojva. [/átmegy parasztba]

Off vége.

Csocso: na ne csináld, Te is végtelen ciklusba kerültél? Most emgint kezdi, két hét múlva megint nem érdekel, most már végleg, aztán egy hónap műlva ismét... azt kell mondjam, nem jutsz egyről sem kettőre, sem nullára.
    Elég sok fiúhoz odabújik? Persze, hiszen 15 éves, és keresi a szeretetet. Ez ebben a korban teljesen normális. Szerintem Tőled várja, hogy lépj, végül is kettőtök közül Te vagy férfiból.