Szerintetek?
  • CSOCSO
    nah igen.. ettol a baratnoje csak egyre magabiztosabb lesz.. amugy beszeltem en sokat a fiuval.. szamtalanszor elmondtam neki hogy a noje lehet hogy ot tlesz mellette 1-2 evig. akar 3 ig is... (de szerintem egy fiatal.. 15 eves lany nemfog sokaig egy fiu mellett maradni..) de a lenyeg hogy en itt leszek 80 eves koromig.. es nem szandekozom a haversagot semmi miatt felrugni.. volt mikor egymas vallan bogtunk mert ugyan abba a lanyba voltunk szerelmesek. .de "egymas baratsagat" valasztottuk ahelyett hogy valakinek noje van...
    most is azt mondja hogy o engem valasztana... ha arrol lenne szo hogy kit valasztana az utolso helyzetben. nah mindegy.. nehez ez...

amugy ket honap. 21 leszek es a 15 eves kiscsaj akirol regebben itt irtam megint kezdi elcsavarni a fejemet..
    en meg kurva szarul erzem magam miatta.. a kor annyira nem is erdekelne.. sokat nem varok el a csajtol csak azt hogy odabujjon hozzam... csak az a baj hogy a kiscsaj eleg sok fiuhoz odabujik.. es meg tobbhoz akarna...mindegy no komment.. barcsak kepzelodnek...