Szerintetek?
-
igen diplomata gyerek vagyok,meg még más is.
Igen, emiatt éltem különböző országokban és emiatt tudok 5 nyelven, és amiatt, egész életemben fizetős suliba jártam mivel családomnak elég sok kesse van.Apám mindent megadott nekem és tesómnak de kurva sok mindent el is várt.Elvárta az ötösöket és elvárta, hogy a sportban is jeleskedjek, és elvárta az ötös érettségit amit nem volt nehéz megszerezni, mivel az oktatásom elég sikeres volt ha szabad így fogalmaznom.
Hazudozó? :) kérdez meg valaki olyan fórumozót aki már régebb óta itt van, és ha visszaolvasol akkor rá fogsz jönni, hogy minden igaz amit leirtam.
És,hogy miért lógtam itt ? mint már mondtam kibaszott sokat tanúltam, alig mozdultam ki otthonról és mikor már elege van a tanulásból egy 14 éves gyereknek akkor rámegy a netre és elkezd irogatni, de mikor kezdtem felnőni,leérettségiztem és elkezdtem dolgozni visszatekintettem ... más haverjaim, barátaim olyan szabdságot kaptak otthon, és én mindig csak irgykedtem, gyűlöltem szüleimet.De leérettségiztem és felvettek egy igen híres egyetemre ahova elég kevés embert vesznek fel.És mikor ezt megdtudtam teljesen megváltozott a kép benem. És hogy miért irtam azokat nektek ? mert azt gondolom ,és az a véleményem .