Szerintetek?
-
ZsirosKenyer #1137 üdv!
kicsit nyáladzok nektek hátha megértitek a fájdalmamat..
Szóval én pont most lettem 19 és van illetve már csak volt :( egy csajom aki szintén msot ünnepli a szülinapját..méghozzá a 16.ikat!
tudom nagyon picike még..és talán ez fáj a legjobban..
A történetem röviden annyi hogy összejöttem vele egy buliban még tavasszal és mivel elég fiatal gondoltam úgysem lesz semmi komoly majd csak flörtölgetünk meg minden.. Aztán valahogyan egymásba estünk..de nagyon-nagyon szerelmesek lettünk. Ez az egész tartott kb őszig amikor is feltünt egy másik srác..aki történetesen az ő exbarátja és akit miattam ahgyott ott de akkor még mindig érzett iránta vmit.. Ez a srác ügyesen elintézte hogy mindenhol együtt legyenek(kirándulás a sulival stb) aztán most decemberben eljutottunk odáig hogy bejelentette a csaj: két embert szeretek és nem tudok dönteni.. mondom aztkurvabüdösgecibe!
kiderült hogyez a kesceg fasz már tavasz óta egyfolytában lökte neki hogy "de hallod léccci engem szeress..nem tudok nélküled élni" szóval nyomta neki rendesen a dumát és hát..megcsal 2 hete a csaj... nem igazán tudom eldönteni hogy ki is a hibás.. vmilyen szinten a barátnőm is azt tudom, de azért mégis nehéz megállni ha ilyeneket modnanak neki nem?
jelenleg úgy érzem hogy nem tudnék nélküle élni..azóta csajoztam már eleget ebben a 2 hétben..összeimerkedtem legalább 10 csajjal de az egyikkel sem oylan mint vele :((((
szerintetek ha nicns más választásom várjak még 1-2 évet és akkor talán érettebb lesz? nem akaorm elvesziteni :(
ja és az igazsághoz az is hozzátartozik hogy az utso 2 honapban mar nem voltam hozza tul kedves..sőt sokszor köcsögösködtem..erre találkozott a sráccal kai meg midnent megadott neki..asszem érzitek a kontrasztot..így nem csoda hogy kiszeretett belőlem :(( azon gondolkodtam h megpróbálom újra visszahódítani a szívét megtartani, vigyázni rá pár évig és talán akkorra már benő a feje lágya és nem kis picsa lesz..szertintetek?