3220
Szerintetek?
-
#1139 Ez a történet másolata annak, ami velem történt pár hónapja, ma már csak mosolygok rajta. Én egyébként utána pár hónappal elvesztettem 2 ?barátom? és egy haveri társaságot. Már nem tudok rajta sírni, csak nevetni... "Azért szép az élet, mert bármi megtörténhet, és azért szar, mert meg is történik." Szóval.. szép az élet :) -
#1138 Szerintem ennek a kapcsolatnak már nem sok jövője van, nézz előre. -
ZsirosKenyer #1137 üdv!
kicsit nyáladzok nektek hátha megértitek a fájdalmamat..
Szóval én pont most lettem 19 és van illetve már csak volt :( egy csajom aki szintén msot ünnepli a szülinapját..méghozzá a 16.ikat!
tudom nagyon picike még..és talán ez fáj a legjobban..
A történetem röviden annyi hogy összejöttem vele egy buliban még tavasszal és mivel elég fiatal gondoltam úgysem lesz semmi komoly majd csak flörtölgetünk meg minden.. Aztán valahogyan egymásba estünk..de nagyon-nagyon szerelmesek lettünk. Ez az egész tartott kb őszig amikor is feltünt egy másik srác..aki történetesen az ő exbarátja és akit miattam ahgyott ott de akkor még mindig érzett iránta vmit.. Ez a srác ügyesen elintézte hogy mindenhol együtt legyenek(kirándulás a sulival stb) aztán most decemberben eljutottunk odáig hogy bejelentette a csaj: két embert szeretek és nem tudok dönteni.. mondom aztkurvabüdösgecibe!
kiderült hogyez a kesceg fasz már tavasz óta egyfolytában lökte neki hogy "de hallod léccci engem szeress..nem tudok nélküled élni" szóval nyomta neki rendesen a dumát és hát..megcsal 2 hete a csaj... nem igazán tudom eldönteni hogy ki is a hibás.. vmilyen szinten a barátnőm is azt tudom, de azért mégis nehéz megállni ha ilyeneket modnanak neki nem?
jelenleg úgy érzem hogy nem tudnék nélküle élni..azóta csajoztam már eleget ebben a 2 hétben..összeimerkedtem legalább 10 csajjal de az egyikkel sem oylan mint vele :((((
szerintetek ha nicns más választásom várjak még 1-2 évet és akkor talán érettebb lesz? nem akaorm elvesziteni :(
ja és az igazsághoz az is hozzátartozik hogy az utso 2 honapban mar nem voltam hozza tul kedves..sőt sokszor köcsögösködtem..erre találkozott a sráccal kai meg midnent megadott neki..asszem érzitek a kontrasztot..így nem csoda hogy kiszeretett belőlem :(( azon gondolkodtam h megpróbálom újra visszahódítani a szívét megtartani, vigyázni rá pár évig és talán akkorra már benő a feje lágya és nem kis picsa lesz..szertintetek? -
#1136 amúgy boldog karácsonyt
-
#1135 relatív milyen értelemben?! -
kropotkin #1134 Szerintem idővel mindenki megtudja. :) -
Vlala #1133 Mindenki magából indul ki, hm? -
#1132 Ez csak szórakozás lehet...Olyan mint a kupi csak ingyen van,és a kis hülye azt is megcsinálja amit egy idősebb nem.Szerintem egy 22 éves nem szerelmes bele,csak a hamvas kis puncija nagyon tud hiányozni-ezt elhiszem... -
#1131 sexet akar tőle :D -
#1130 Ja, de honnan tudod, hogy ő nem élvezi sikongva a 30-as évjáratközeli, kemény férfiszerszámot, mikor tövig merítik benne ??? He ? -
#1129 Foleg, ha te nem a kiscsaj vagy. :D -
#1128 netán szuper ??? -
Vlala #1127 A szerelem kortalan!
Az izééééééé.... -t kifejtenéd bővebben? -
WiLDoR #1126 ON:
én inkább arra lennék kiváncsi, hogy miaf***t akar egy 28 éves srác egy 16 éves csajtól???
csak mert én ismerek egy ilyen párt és ez enyhén szólva is izééééééé.... -
#1125 -nak :D -
#1124 Csak ilyen 3D-s filmjeid, mint R2D2-nek? :D -
#1123 Nah én aztán nagyívből lesenemszarom ki hova megy és mit csinál, nomeg kivel, csak éppen nincsenek is illúzióim... :DDD -
#1122 Mar miert tenne meg nehezebben? En inkabb arra hajlanek, hogy azt mondjam: konnyebben teszi meg. -
Vlala #1121 Azért akit ért már csalódás, az nem/ritkában/nehezebben teszi meg másokkal, amit vele megtettek.
S.Q.J. igazad van, de a ló másik oldalára sem szabad átesni. Tudod, póráz, erényöv :-) -
#1120 Ez nem bizalom kérdése. Bízni persze kell, de attól még megtörténhet, szal. nem árt vagy résen lenni, vagy lesenemszarni ha már 1x megtörténik... -
#1119 Megjegyzem, én 23 vagyok, ő meg 22 szóval megkaptuk már mind2en a magunk szívás adagját. Muszály mindenkinek kapni jópár pofont hogy értékelje amit kap egy másik embertől. Szóval én nem ítélem el ha valaki belezuhan egy 15 éves lánykába, mert Ámor szarul céloz ,) , de azt tudnia kell, hogy pont a lány tapasztalatlansága miatt ingoványos terepen jár és ha beleszeret nagyot bukhat. Tisztelet a kivételnek. ,) -
#1118 Ritka az a lány akiben feltétel nélkül meg lehet bízni. Ha megtalálod úgy is tudod, ezt egyszerűen érzi az ember és megfelelő tapasztalatokkal a háta mögött elsőre kiszúrja az átbaszást. Ha minden jól megy lehet hogy én is pont most találtam meg ezt a lányt. Semmi rossz érzést nem keltett még bennem, sőt kicsit még úgy érzem hogy ő tart tőlem. Na most akkor vagy nagyon nagy játékos, vagy tényleg ő az akiben meg lehet bízni. Ennek a kiderítése meg jópár hétig eltart. :) -
Vlala #1117 Azért ennél egy picivel jobban kellene bíznunk a lányokban. :-) -
#1116 AMíg te meg finomkodsz, valaki simán megteszi neki, amit te nem, mert neked nem lényeges ! CSak óvatosan ! -
#1115 Pölö a rendőrség ??? :DDD -
#1114 Akkor mar 3an vagyunk, velem is ugyanez van, szuleim itthon eloszor neztek egyet a korkulombsegen, de semmi problem... Alapvetoen en is szelid vagyok, de ha valaki kozenk allna, en is bedurvulnek:) -
skristof #1113 hál' Istennek nekem itthon senkinek nincs gondja Vele, igaz nem is akarták elhinni, hogy ennyivel fiatalabb nálam ;)
a kommented második része pedig rám is érvényes ;)) -
NecroGRINDER #1112 ennek örülök, hogy vannak még magam fajta tisztességes emberek :)
hát családomban csak a távolság volt gond, páran ellenezték ezért a dolgot, de amúgy abszolút semmi ellenvetése nem volt senkinek, barátaim is nagyon örültek nekünk. meg amgúy ilyen dolgokban senki véleménye nem mérvadó, szal tőlem akár ki akár mit mondhat, csak az utunkba ne álljon, mert akkor előjön belőlem a kisördög, akár milyen szelíd is vagyok ;) -
skristof #1111 teljes mértékben egyetértek.
-
skristof #1110 és mit szólnak hozzátok?
nekem a barátnőm 2 évvel 3 hónappal és 2 nappal fiatalabb, mint én. én 17 leszek, ő 15... de többnek is néz ki, valamint énis szintén sokkal jobban el tudok vele beszélgetni, mint egy osztálytársammal pl.
nálunk nem nagy a távolság, de néha mégis nagy akadály :(
a szex még nem is jött szóba, számomra abszolút nem lényeges, és ezt Ő is tudja, h én csak azt akarom ami Neki a legjobb.... -
#1109 Ha az nem működik, lehet bármekkora az alap amit alátettél. ;) -
NecroGRINDER #1108 én komolyban és hosszútávon szeretnék gondolkodni, azt meg nem lehet kizárólag szexre alapozni. -
#1107 Ezekkel a fiatal libákkal, még néha a szex is nehézkes, hisz van amelyik először csinállja :-))), de engem nem zavar a kor annyira -
NecroGRINDER #1106 egyetértek, aki 14 évesen idióta, az 18 évesen és később is az lesz, aki meg MÁR 14 évesen is okos, az meg még plusszba fejlődhet... netuddmeg' mennyi 15-16-17-18 éves idióta szeszélyes hisztis picsával találkoztam/beszéltem már... és páron láttam is ahogy "öregszenek" és alaptermészetük nem változott...
nekem 14 éves a barátnőm (én 18) és testileg és lelkileg is érett, tudunk beszélgetni, imádjuk egymást, közös érdeklődés is megvan. Én boldog vagyok vele ;) egyetlen gondom az óriási távolság, de leküzdjük :) -
Vlala #1105 Kicsimről sem lehet elmondani, hogy nem tud élni...
Ha valami nem tetszik neki:
1. megmondja.
2. Szól nekem, majd együtt jól megmondjuk.
3. Durr neki.
Nah ennyi kell a túléléshez! :-) -
#1104 azert akkora nagy differencia nincs, pl az en baratnom kegyetlen inteligens, sokat beszel es valasztekosan, amit nagyon szeretek:) az a 2 ev ide vagy oda...:) na jo, azer van jelentosege, de pici:) -
Vlala #1103 Hüle kérdés: Miért, most mit akarsz tőle? -
#1102 Én 25 leszek, a barátnőm 18 lesz, három évvel ezelőtt (22 éves srác 15 éves csaj) nem akartam volna tőle semmit. :D -
#1101 hat de :) biztos csakis azt:) -
Vlala #1100 legál szpem?