Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Punker: itt van a kezembe a sokkoló....
Bár ha tökönnyomnak vele akkor biztos feküdnék 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ezt mire fel nekem címezted???

Esrohnoil
Akkor járok bézbólütõvel. Azt tarthatom magamnál?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Punker
látszik hogy nem tudod milyen az ha megsokkolnak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
akármelyik picsa lesokkol lesz még annyi erõm hoyg nyakonágjam, aztán beszélhet az ügyvédjével.....MERT NEM LEGÁLIS!

Mars
A másik meg az, hogy akkor minden picsa lesokkol mert "úgy" nézel rá? báhh... De lehet az is, hogy senki nem akart semmit senkitõl. (ezt jól leírtam) csak a duma megy?

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Mars
Nem értem srácok. Ti tanácsot adtok mindenkinek, hogy járjon sokkolóval? És mi lessz ha saturészegen megfogsz egy nõi segget, és az meg lesokkol a gennybe? Pont az akinek itt te látatlanba ajánlottad a sokkolót. Cumper!

Match
nem értem én ezt a sokkolós témát 😊

ÁjjLe BoBBi
biony nem! majd lefejezem ezert a ketfeju "bugylibicskámmal" !!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Szerintem ezt nem kelett volna beírnod

Mars
Jaajjj, akkor én is viszek magammal vmi sokkolót mert én is szép vagyok. Meg ügyes, meg egy kicsit beképzelt.

Match
Most ezzel mit csináljak?

O0D:
Last updated: 1. March 2000
Changes: page created :-)

DISCLAIMER: This device is dangerous and can cause damage of property and health or even death. I cannot take any responsibilty for any damage possibly resulting from using the device described here, or following the instructions given (nor for anything else you do!). So be careful, follow safety instructions and use common sense.

Before you pay for parts: I haven't tested this circuit completely yet!

click to see larger version (~xxkByte)

I designed this device because a student needed a portable high voltage power supply for experiments in their chemistry department. It's output voltage could be regulated between 0V up to 1500V.

The transformer is the same fotoflash transformer as I used for the Mobile HV Generator I an II. I bought this transformer from a mail order firm called: Conrad Electronic. It''s ordering number is: 582263-11. It costs 3.63 Euro, without shipping.

None of the part values are critical. The transistors: You can use every NPN transistor for the BD135 which is capable of 2A and about 45V. For the PNP transistor you should use a fast switching type, capable of 2A and about 45V. The caps of the voltage doubler: capacitance NOT critical! You can use every cap you can find with a capacitance of some nF.
If the values of the 36kOhm or the 10MOhm resistor are not correct this would be no problem => The maximum output voltage will be smaller or higher than 1500V.
.
Things to do:
# You can use this circuit for charging big caps (danger!), small gas discharge tubes, testing overvoltage protection gas discharge tubes or varistors, ...
.
Helpful Hints:
# Never touch the HV output! 100nF @ 2kV could be deadly!
# You can find right diodes in switched mode power supplies.
# If you can't find foil caps wich are capable of 2kV you can connect some of them in series with a 10MOhm resistor parallel to each cap.
# If you need higher voltage output, you can connect more stages to the cascade and reclaculate the values of the 10MOhm and the 36kOhm resistors.
# If you have a problems with this circuit --- feel free to ask me.

Hajrá Dózsa György!

Match
Ha már úgyse a témáról van szó...
Kata: a sokkoló nem legális 😊) tudom mert én is azt hittem egy ideig hoyg az 😊)
Carlos: nekem csak egy 22 ezer voltos van, a rendes 44 ezer, de ha gyomronnyomlak vele akkor azért fájni fog.
Azt elismerem hoyg ügyesnek kell lenni ahhoz hogy annyira hatásos legyen hogy ne tudjon felkelni az illetõ.
Ez a civilizáltság meg elég hülye téma.
Ahoyg borcsa is írta, ha valaki "hótparaszt" azt általában elsõre látni.
Viszont ne felejtsük el hoyg mindenkibõl ki lehet hozni az állatot, és minden ember máshgogy viselkedik bizonyos helyzetekben. Szeirintem minden embert állíthatnánk egy olyan helyzet elé, aminél "civilizálatlanul" viselkedne.

😄DD

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

úristen, hová fajult ez a topic.már rég nem a témáról szól. az utóbbi 2 hétben is megdöntöttem néhány fiatal csajszit, és nagyon kellemes volt. szerintem a fiatal srácok azért haragszanak a velük egykorú lányokra ha idõsebb pasikkal járnak, mert akkor õk lemaradnak róluk.nos, ez annak idején velem is így volt.de már kinõttem.de hát egy felnõtt férfi teljesen más mint egy fiatal srác, és erre a lányok is hamar rájönnek!

Sir Quno Jedi
Ja azt nem tudtam, hogy te leszel a fõfogás ?!! Kannibálmenza ! Ma friss szaftos borcsabecsináltat szolgálnak fel csilisbabbal ! 😄

Akkor hát viszlát odaát ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Borcsa
egy érzékeny bucsuval.
megyek a menzára, Józsi bá már várja az áldozatokat.
(J.bácsi a szakács)

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Sir Quno Jedi
Bocseszka, csak tudod én is egy olyan kekeckedõs fajta fickó vagyok ! 😄DD Mivel tudnálak kiengesztelni ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Borcsa
na jó, annyira nem

Borcsa
oké, megjegyeztem...

Sir Quno Jedi
Igen, de nyilatkozni már "anál" óvatosabban... Upsz ! 😄DD

Borcsa
persze idönként jol esik egy kicsit csunyákat gondolni

Sir Quno Jedi
Naugye! A legtöbb nõ sem fogja fel, hogy ha az elõzõ partnereirõl úgy beszél, mintha legalábbis köztörvényes bûnözõk lettek volna, akkor rólam vajon miket mond (majd) másoknak ! Alapcivilizáltság, hogy akit szerettünk/szeretünk, arról óvatosan nyilatkozunk, mert azzal elsõsorban MAGUNKAT minõsítjük ! Ha olyan rongy emberrel adtuk magunkat elõzõleg össze, az a mi hibánk is és rólunk is szegénységi bizonyítványt állítunk ki vele !

Borcsa
hát most álljak le vitatkozni, hogy NEM-DE-NEM-DE?
figy. az hogy vki civilizált, nálam nem az, h. lehajtja e a véce ülökéjét, hogy egy ekkora közhellyel éljek. inkább ilyen kis bigyók, azt hiszem nem tom megfogalmazni, vagy mégis.
pl. ha egy srác az elözö barátnöiröl, mesél. ez általában nem fordul elö olyan hamar egy kapcsolatban, a pasik szégyellösek, meg én se feszegetem nagyon a témát... de ha az elözö csajrol ugy beszél, mint egy utolso ribancrol, hát az már jelent valami icipici civilizálatlanságot.

Sir Quno Jedi
Ennyi volt ??? 😄DD

Borcsa
...
akkor jó.

Sir Quno Jedi
De. Ha valaki igazán civilizált, az elõböfög elég gyorsan.

Borcsa
szerintem nem annyira...
na a másik merg tipikus tapasztalati eset: nem jövünk össze féligvadidegen pasikkal

Sir Quno Jedi
A civilizáltság szerintem az elsõ pár mondatból kiviláglik, aztán persze nem árt alaposan kiismerni õkelmét mielõtt belebonyolódnál...

Borcsa
az hogy vki hóttparaszt, az elsöre láccik. messzirõl. de a kis hülyeségek, amit elöször cukinak találsz, aztán meg idegesit, csak késöbb jönnek elö.

Sir Quno Jedi
A te saját hibád, ha uncivilizált embereket veszel szárnyaid alá ! Ezt nem foghatod másra ! Ráadásul tapasztalt is vagy, meg minden, meg a finom nõi megérzések stb. ! Hogy is van ez ?!!

Borcsa
mire az ember rájön, hogy aktuális kedvese nem egészen üti meg a civilizácios mércét, má szakithat is vele, és akkor rögtön kész a izé. TÖK LYÓ

Sir Quno Jedi
Egyébiránt nem arra gondoltam, hogy "kösz, szevasz", de ha valami nem mûxik, pusztán sajnálatból, lustaságból, gyávaságból, vagy megszokásból nem szabad a "kíméletesség" álarca mögé bújva elmismásolni a dolgokat. Minél tovább tart egy ilyen huzavona, annál jobban megromolhat minden, ami valaha szép volt. Lehet civilizált ember módjára elválni, de ehhez 2 civilizált ember kell !

Borcsa
kb. két honapja volt egy elég durva- ronda szakitásos ügyem.
sajnos én olyan hülye vagyok, hogy csak a saját káromon tanulok

Sir Quno Jedi
Válogatós vagy, eztmá' szeretem ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Ne is mond... Utóbbi idõben kissé kikészültem, mer túlságosan belefolytam ilyesféle ügyekbe...

Borcsa
azért ha benne vagy egy szakitásban, nem olyan könnyü kegyetlenül, egyenesen, tiszteségesen belemondani a másik arcába, hogy kösz szevasz.

nem azt mondtam hogy hülyének kell lenni. de ezeket csak maga tanulhatja meg az ember, mert ha elmeséled mint jó tanácsot, az nem hihetö. (fõleg azért mert tök másképp látszik minden helyzet, ha benne vagy, mintha kivül.)

Kata
Nem. A tisztességes szándékú udvarlókkal nem bánok el. De egy bunkó, taperászós részeggel igen.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
- Hát ha szakítani akarnak veled, de te nem, az gáz, a "zellen" nem véd !
- Ha te akarsz szakítani, megteszed és kész (légy tisztességes, de kegyetlen) !

Nem könnyen lehet megtanulni kezelni olyan helyzeteket amikben még nem fordultunk meg, ebben egyetértek, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül minden létezõ hibát jól el kell követnünk, lehetõleg még fiatalkorunkban, hogy tapasztaltak legyünk. Ezért túl nagy árat kéne fizetni !

Borcsa
tulajdonképp arra gondoltam, hogy minél hamarabb meg kell tanulni kezelni az olyan helyzeteket, amik bárklivel elöfordulnak EGY KAPCSOLATBAN pl. mi van, ha az ember szakitani akar, de nem tud, vagy ha szakitani akarnak vele, de ö nem.

Sir Quno Jedi
Te olyan kegyetlen dominaizé vagy tulajdonképpen, hogy így elbánsz a tisztességes szándékú udvarlóiddal ?!! 😄DD Nehéz gyerekkor, hmmm ???

Kata
Kiszámoltam. 😛 Mittudomén. Mondtam egy rezgésszámot. Tökmindegy, a lényeg, hogy még rezeg a földön.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Ez az 50 amúgy honnan jött neked ???

Sir Quno Jedi
Életed egyik legõszintébb és szépreményûbb udvarlójától fosztanád meg magad azzal az apró villámcsapással ! 😄DD TE VADAMAZON !

Carlos
Sokkolót nem ajánlom, túl enyhe, gagyi.
Teaser Gun, vagy skorpió!!! Na, azok igen!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Szép lassú mozdulattal, retikülömbõl kivenném a sokkolót, és gyengéden ágyékába nyomnám maximális feszültséggel. Ezután még röhögnék egyet, ahogy a földön rezeg 50 Herz-en, aztán szépen továbbállnék. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Borcsa
nem akarom megbántani a barátnöjét😊

Sir Quno Jedi
Ez minden, mikor már ilyen jól összejöttetek ?!! 😄DD

Borcsa
..😊
a lényeg hogy nem kell nagyon megijedni, meg kö keresni egy haverját/ meghivni vmi italra. mivel ált. az ember vmilyen szorakozohelyen leledzik, ez egy elérhrtö megoldás.
én speciel nyulcipöt rántanék... ha télleg részeg, ugy se szalad.