Szerintetek?
  • steweee
    nem azt mondtam hogy fűvel-fával, de olykor-olykor. egyébként ez a záloga egy hosszú távú kapcsolatnak is, bármennyire is furcsa.olyan nincs, hogy vki huszonévesen megismerkedik vkivel, és utána már mással nem is szexel soha.ez hülyeség.vagy legalábbis nagyon ritka az ilyen típusú ember.meg aztán felvetődik e a kérdés, hogy megéri e nem lefetküdni más igazán vonzó emberekkel is azért hogy a párunk nehogy megharagudjon?a válasz számomra egyértelmű: nem. nem hagyon ki a jó dolgokat az életemből.bármennyire is furcsa, egyáltalán nem vagyok nőfaló típus és nem fekszem le akárkivel, sőt igenis válogatós vagyok, csakhogy elből nem kötelezem el magam senki mellett, mert akkor nincs idő/lehetőség másokkal is kipróbálni az együttjárást/szexet. szerelmet azért nem írtam, mert az nálam nem jön könnyen, bár már voltam szerelmes, és az nagyon jó érzés volt.de sajnos csalódás lett a vége, bár talán ez így természetes.ha vki szerint ez a laza erkölcs, akkor éppen tudnék mit mesélni emberekről, csak akkor nem tudom hogy rájuk milyen jelzőt telálnátok!