3220
Szerintetek?
  • repro
    mire ő 18 lesz, te 25.. bőven jó :D
  • Psziho Apu
    hali lenne 1 kérdésem 1 16 éves kiscsajjal akadtam össze nemrég de kinéz vagy 19 nek (jól néz ki)és nem tudom mi legyen vele én 23 éves vagyok nemtom járjak e vele vagy se (nem csak a cuffantásról lenne szó).
    Félek hogy a kiscsaj csak azé lenne velem, hogy hencegjen a barátnőeinek.
    Mi tévő legyek vélemény, esetleg tapasztalat aki már volt hasonló helyzetben.
  • Sir Quno Jedi
    Nos valaha én is igen naív voltam, de a tény az, hogy a legideálisabb kapcsolatokban is előfordul (itt most 10-en évek óta tartókra gondolok, akár gyerekkel is), hogy vagy ez, vagy az félrelép, aztán vagy kiderül vagy sem, de ezt sosem fogják az orrodra kötni, mert magánügy és féltve őrzött titok. A saját anyjuk előtt is letagadnák biztosíthatlak. Nem egy ilyet láttam, tapasztaltam. Aztán egy kapcsolat vagy túl éli ezt, vagy sem. Előfordul, hogy egyik, vagy másik fél kiszeret a másikból, aztán hódíthatja meg megint a partnere és az is előfordul, hogy ez nem sikerül újra. Nincs fekete és fehér, csak a szürke árnyalatai vannak !
  • steweee
    nem azt mondtam hogy fűvel-fával, de olykor-olykor. egyébként ez a záloga egy hosszú távú kapcsolatnak is, bármennyire is furcsa.olyan nincs, hogy vki huszonévesen megismerkedik vkivel, és utána már mással nem is szexel soha.ez hülyeség.vagy legalábbis nagyon ritka az ilyen típusú ember.meg aztán felvetődik e a kérdés, hogy megéri e nem lefetküdni más igazán vonzó emberekkel is azért hogy a párunk nehogy megharagudjon?a válasz számomra egyértelmű: nem. nem hagyon ki a jó dolgokat az életemből.bármennyire is furcsa, egyáltalán nem vagyok nőfaló típus és nem fekszem le akárkivel, sőt igenis válogatós vagyok, csakhogy elből nem kötelezem el magam senki mellett, mert akkor nincs idő/lehetőség másokkal is kipróbálni az együttjárást/szexet. szerelmet azért nem írtam, mert az nálam nem jön könnyen, bár már voltam szerelmes, és az nagyon jó érzés volt.de sajnos csalódás lett a vége, bár talán ez így természetes.ha vki szerint ez a laza erkölcs, akkor éppen tudnék mit mesélni emberekről, csak akkor nem tudom hogy rájuk milyen jelzőt telálnátok!
  • Match
    szeirntme aki eltűri hogy megcsalja a barátja (mármint, ahoyg leírtad, szerintem ez rendszeres) az egy ribanc (már bocs...).
    Nem értem hogy lehet barátnőnek+barátnak nevezni a feleket egy olyan kapcsolatba ahol mindenki úgy lép félre ahogy esélye van rá...
  • RocketyATwork
    nem mindenki ilyen laza erkölcsű, én legalább is nem az biztos :P
  • steweee
    ha jól emléxem írtam hogy csak akkor kefélném meg a barátom barátnőjét, ha ez őt nem zavarja!egy barátságot nem áldoznék fel soha.és még ilyenre nem volt példa, csak olyanra hogy egy barátom csaját megdugtam fél évre hogy szakítottak. közben volt jónéhány más pasival is.ami a saját barátnőmet illeti, hát nem vagyok egy féltékeny típus. előttem is már feküdt le másokkal, utánam is fog még sokkal, hogy most közben 1-2 vel, mit számít?!engem nem érdekel, ha csak nem kapok el vmit tőle:persze csak olyan feltételek mellett, amiket már leírtam.ha tényleg vonzó a pasi, akkor megértem és megbocsátható, és is lefektetek bárkivel járok is egy nagyon vonzó nőt ha sikerül, még ha nem is akarok vele járni. nem értem ezzel mi a gond?
  • FtranX
    Egyszer én kikezdtem a barátom nőjével, pontosabban ő kezdett ki velem. Végül nem dugtam meg, de így is nagy balhé lett belőle és végül e miatt szakítottak is. Azóta megfogatuk, hogy a barátság bármilyen nőnél fontosabb.
  • Match
    ok, akkor nem szóltam :D
  • peet69
    senki nem állította az ellenkezőjét
    van 1 barátom születésünk óta ismerjük 1 mást és az ő nővérének volt 1 barátja ő volt SZÓ SZERINT : a Kopasz agyon tetovált kigyúrt "szkinhed" :P és mellette olyan madár lelke volt jámbor barátságos stb....
    szal jah :P
  • Match
    OFF
    azt hiszem itt egy pár szó a kopaszokról...
    nos, nem mintha én nagyon csípném ezeket a standard biztonsági őröket (szeirntem ez már kiderült), de láttam egy nagyon jó ellenpéldát.
    tegnap este volt egy csávó aki a buszra (távolsági) fel akart szállni.
    Látszott rajta hogy rendes ember, csak kicsit beivott, mondhatni úgy hogy megállt a busz előtt és neki se mert indulni...
    mindenki felszállt mellette, aztán a végén egy tipikus kopasz polgárőr típusú csávó odamegy hozzá, megkérdezi hoyg "haver, biztos hoyg erre a buszra akarsz felszálni?" mire az bólint, és segített felszállni neki...
    újabb bizonyíték hogy minden embertípusba léteznek normálisak...max ritka.
    ON
  • Dynamic
    "megdugnám a haverom csaját, ha ez őt nem zavarja"

"Ha ez őt nem zavarja"!És ha igen?Mekkora nem mindegy, ugye?
    Az meg, hogy téged nem zavar, ha más is lefekszik a barátnőddel...hát nem tudom.Szerintem ez nem normális, vagy egyik barátnődet sem szeretted igazán.Bár vannak olyan férfiak akiket az izgat fel, ha más kezelgeti a feleségét, sazl...:)
  • Dynamic
    "...SOSEM A FIÚ A HIBÁS hanem a csaj!..."

Jó, de nem is ez volt a kérdés.Nem azt vitattam, amit steweee is írt, hogy ki "választ", hanem azt, hogy egyértelmű-e hogy bárki csaját megdöngethetjük.
  • Adi
    hadd válaszoljak én is a kérdésedre, igaz engem nem kérdeztél de:
    1. nem hiszem.
    2. kibasznám a gádzsit!!
    Dynamic: egyet jól jegyezz meg: SOSEM A FIÚ A HIBÁS hanem a csaj! Persze akkor ha nem megerőszakolták. Akkor már más a helyzet!
    Amúgy meg ha a csajt zavarja, hogy ha próbálkoznak nála akkor szól neked. Nekem volt már ilyen. Igaz az nem egészen a csajom volt csak nagyon jóba voltam vele(vagyok). Annyit mondtam, hogy a barátja vagyok,lánynak és nem szeretném ha többet hivogatná. Nem hívta többet...
  • Adi
    "különben meg ha a legjobb barátaim egyike dugná meg a barátnőmet, egyáltalán nem zavarna, mert hiszen azért az egyik legjobb barátom, mert nagyon kedvelem!"
    Pff.. ezen kicsit kiaakadtam!!
    Ha a bnőm vki akkor ne dugja meg nekem senki!!
    Akkár milyen jó barátom!!
    Te mit értesz a bnő alatt? Az egy éjszakásat kurhatja! De akivel már hetek óta együtt vagyok azért ölök!!
  • Grimbusz
    igaz, de szerintem ehez kell egy identitás. Nekem ilyen barátaim vannak, és én magamat is ilyennek tartom, persze látom a másk oldalt is és próbálok változtatni, de álltalában csak a szeméályes körömnél van hatása a kölcsönös tanulás...egymástól
  • peet69
    Evvel jár a világ "és az emberek elkorcsosulása " a mésik ember iránti tisztelet és esetenként megbecsülés teljesen kihalt ebből a világból legalábbis nagyon ritka
  • peet69
    Igazán köszönöm
    [énis igy értettem :P ]
  • Grimbusz
    Peet nek igaza van, de én inkább azt mondanám helyette az EMBERrel van baj, méghozzá tömegesen. S nagy baj van, főleg az irányító emberekkel.
    Hol a tisztelet, önzetlenség, tolerancia? :/
  • Grimbusz
    Nem értek vele egyet! de nem sokan vagyunk mi akik nem értenek egyet ezzel.
    Soha nem nyulnék a barátom csajához, bár nekem nincs olyan barátom aki így bánik a nőkkel , (a barátom ajánlotta)talán azért. Sőt valszínű utána sem nyulnék hozzá, bár még pl nem volt hasonlóra.
  • Sir Quno Jedi
    Nagy "Q" ha kérhetem kis match ! :DDD
  • peet69
    mosnemtom spemmeljek e vagy ne :P
  • peet69
    meglehet
  • nemcsakfeel
    szerintem csak egyes emberekkel van gond, akik az ilyenfajta gondolkodásmódot hirdetik..
  • peet69
    Nemtom szvsz valami nagyon nagy gond van evvel a világgal
    persze velemis van de ez már mást tészta
  • steweee
    erre egy válasz létezik: MINDIG a nő választ!!!
    a férfi meg férfi, amelyik nő tetszik, azt szivesen megkeféli! és igen, megdugnám a haverom csaját, ha ez őt nem zavarja. ha igen, akkor a barátság többet ér bármelyik nőnél.ráér majd ha szakítottak!:) volt már ilyen. a barátom ajánlotta hogy nagyon frankó, ne hagyjam ki.különben meg ha a legjobb barátaim egyike dugná meg a barátnőmet, egyáltalán nem zavarna, mert hiszen azért az egyik legjobb barátom, mert nagyon kedvelem!monjuk azért jobban örülnék ha a sportolók közül választana akik nagyon macsósan is néznek ki, de vannak olyan nagyon jó barátaim is, akik nem ez a kategória!
  • Dynamic
    "én nem tartom pofátlanságnak más csaját megkefélni"

Akkor 2 kérdés:
    Megdugnád-e a legjobb haverod csaját?
    Mit csinálnál azzal a fickóval aki a legjobb nődet a hátad mögött reszelgetné?

Ha őszintén az a válaszod, hogy igen/semmit, akkor elfogadom, de szvsz a fenti kijelentés a lenti kérdések tükrében nem ilyen egyértelmű.Nem mondom, én is voltam(vagyok:)) pl. férjes csajokkal, de mondjuk eszembe nem jutna a barátom nőjét elcsábítani.
  • Match
    olyan mint Sir quno Jedi...
  • Grimbusz
    "15 csajt kefél" 15 éves csajt

[bocsi]
  • Grimbusz
    ja csáó mindenki
  • Grimbusz
    Kérdem én milyen az a pasi aki 30-40 évközeli és 15 csajt kefél?
    Mekkkpróbálja behozni 15 éves lemaradását? :/ vagy ennyire leszarja a másik embert?
  • Match
    az majd a kétezredik hozzászólásnál lesz...
    jut eszembe: Közhely....
    szerintem a 30 as évei vége felé már nem árt az embernem valami családot is összehozni...
    mondjuk megnézném ezeknek a csajoknak a szüleit....
    msot megkérdezhetném hogy mit szólnátok ha a ti lányotok ilyen lenne, de fölösleges. a válasz rá az lenne hoyg "az én lányom más nevelést kapna" stb stb....
    pedig kurvára nem...
  • Sir Quno Jedi
    Ez természetes folyamat ! 5 éveseket a 80-asoknak ! :DDDD
  • Match
    figyelitek hogy radikalizálódott (dejószó) a topic?
    a 22 éces srác-15 éves csajtól eljutottunk odáig hoyg 40 évesek kefélnek 13 éves csajokat....
    szerintem amikről most beszélünk az már csak bizonyos helyeken számít gyakorinak (pl ahol stewee dolgozik).
  • Match
    Pedig már kezdtem izzítani a fotosopot :DDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Jaja !
  • Match
    há' most ezért nem fogok regisztrálni oda :D
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. fiúknak nem adnám meg, de te tudod... :DDD
  • steweee
    www.lovebox.hu - steweee
  • Sir Quno Jedi
    Nem mondtam ilyet (bár akár), de nem tudhatod öt perc múlva milyen ezzel gyökeresen ellentétes kijelentéseket tesz, halál komoly pofikával (talán el is hinném neki, ha nem tudnám, hogy még kisgyermek csupán).