Minden A KÖNYVRŐL!
  • steweee
    és még vmi utószónak.vegyük akkor alapul a bibliát.az eredetit, ó és újszövetség.namármos ami abban le van írva, az ugye mai ésszel már nem álla meg a helyét.azt azért ugy senki sem HISZI EL hogy Isten csak úgy megteremtette a földet, a vizeket, a szárazföldeket, a halakat, madarakat, állatokat és végül az embert a saját képére??!!ugye azt azért senkinek sem kell győzködni hogy volt egy törzsfejlődés, és mi a majon leszármazottai vagyunk, akik anno fára másztak a ragadozók elől, és zsákmányállatok voltak.valyon isten is egy 70cm-es görnyedhátú maki, ha egyszer az embert a saját képére teremtette??vagy mi lesz az ember előtti életformákkal?mondjuk dinók?ők akkor nem is léteztek?a biblia szerint nem, hiszen akkor még fogalmuk sem volt hogy éltek másfajta élőlények is a földön korábban mint amit akkoriban ismertek.vagy a kedves kis madarak!vki említette hogy azokat is isten teremtette, és egy ilyen tökéletes világot létre KELLETT hozni, magától nem jöhetett létre.aha, tehát akkor azok nem kistetsű hüllőkből alakultak ki?vagyis nem röpködő dinoszauruszok módosult változatai amik az évmilliók során alkalmazkodtak a módusult életfeltételekhez és annyira megváltoztak, hogy új faj lettek?ezek szerint Darwin egy őrült fantazmagóra volt?na ugye, a végén megint kijukadunk oda, hogy aki hinni AKAR, az hinni is fog.én viszont csak a tényekre támaszkodom mikor véleményt alkotok.nem állítom hogy nincs isten, viszont létezését semmi nem támasztja alá.az nem elég hogy "akkor az anyagot meg az univerzumot ki teremtette?"című szlogen.mert itt jön a hangyás sztori, azért mert MÉG nem értünk vmit, nem kell rá egyből meséket kitalálni.200 évvel ezelőtt nevettek az emberek mikor meghallották hogy a levegőnél nehezebb dolog repülni képes, ami nem madár,meg hogy víz alatt közlekedő jármű, nonszensz.a verne könyveket falták az olvasók, olyan volt mint ma a matrix.és lám lám, mennyit változott azóta a világ!visszatérve a kiindulópontra, tehát ha az eredeti biblia tele van olyan dolgokkal, amik ma már nem állják meg a helyüket(direkt nem hazugságokat írtam)akkor ha ezeket az elméleteket és elbeszéléseket úgy változtatjuk hogy most is megfelelő legyen(vagyis sci-fi szerűvé tesszük,olyat mondunk amit még nem tud cáfolni a tudomány)érdekes hogy nem olyat akar egyetlen vallás sem állítani amit a tudomány képes igazolni.valyon miért?????????szerintem ha vmit mondok, és kiderül róla hogy nem helytálló, és módosítok azon amit korábban mondtam, és ragaszkodok az új állításomhoz, na az legalábbis szélhámosság, csalás.és a vallás pontosan ez.ha egyszer leírták a bibliában hogy isten megteremtette a földet és az élőlényeket, teremtett egy napot hogy világítson és hogy ne fázzanak, egy holdat hogy éjszaka irányt mutasson, és csillagokat hogy színesebbé tegyék az égboltot, meg a nap forog a föld körül(ezért sok tudóst száműztek vagy égettek meg máglyán, mert fordítva tanította)hisz a föld lapos és a világ közepe, akkor ne nagyon változtatgassanak már rajta időről időre, mert az csalás!!!!