Minden A KÖNYVRŐL!
  • steweee
    érdekes idézet, de nem vág a témába.nem értem miért irtad ide.egyébként Einstein is csak egy ember volt, még ha kivételes képességei is voltak bizonyos tudományágakban,és nem volt filozófus.ő is sokmindenben tévedett pályafutása során,legfőképpen abban,hogy hitt istenben,az isteni elgondolásban és törvényszerűségekben.kedvenc mondata az volt:hogy isten nem kockajátékos, és minden pontosan úgy van elrendezve a világunkban mint egy óramű, csak meg kell ismernünk.nos,ez hatalmas pofáraesés volt, egyre másra gyártotta az elméleteit, amik később nem állták meg a helyüket, és halála előtti időszakban már elég fejlett volt a tudomány ahhoz, hogy kézzelfoghatóan is bizonyítsák, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy azt a hagyományos fizikában leírták sokan.pl:Bore-féle quantumelmélet és valószínűségi együttható.nem biztos hogy jól írtam, nem vagyok erős fizikából,de többször láttam a spekrtumon az életéről szóló, vagy ezzel a témával foglalkozó dokfilmet.ha ismered a sztorit, tudod miről van szó