• DonnieBrasco
    Szziasztok,

ZSENIÁLIS a játék :)) hálisten az én konfigom igencsak brutális, úgyhogy ez is elfut minden max beállításon teljesen folyamatosan, és így nem kell szenvednem a framerate-tel, és bár nem mondhatnám a játékra, hogy szép (néhol azért látványos), de óriásit nyomultam vele tegnap, 4 órán át úgy, hogy fogalmam se volt, mennyi idő telt el :)

Mindenkivel ittam a Black Jaguar-ban, kicsit benyomtam, utána elmentem a gerillákhoz. Kaptam küldit, de marha nehéz, a katonáknál nem is tudtam volna megcsinálni, inkább hozzájuk is beléptem (majd jól átverem őket :)) Na az ő küldetésük se piskóta. Gondoltam, előbb szerzek egy kis lóvét, és elvállaltam a csomagküldős missziót, valamint 80 pesoért elvittem a kezdővárosba egy buszt. Ez a buszsofőrködős dolog marha vicces ötlet :) nagyon jól fizet, de baromi hosszadalmas, mire végigértem a 400 pesos úton, megutáltam rendesen... ráadásul visszafele jövet elütöttem egy gerillát (elémugrott), nemsokkal később pedig ennek folyományaként buszostúl kilőtt egy helikopter. LOL...
    Reload, inkább mégse buszozok. A térképen látszik egy "left vehicle #2". Na mondom ez érdekes, mert tuti nem hagytam ott kocsit. El is indulok, de mielőtt odaérnék ismét egy lövöldözésbe futottam bele. Na mondom, ezt inkább kikerülöm. Kocsi leparkol félre, kiugrom, osonok 50 métert mire rámdörren a bozót: Sztoj! Szerencsére gerilla-haver volt, továbbmentem. A célpontban csak egy láda, körülötte gyilkos méhek. Fasza... megyek vissza a kocsihoz, megtámad egy jaguár, késsel megölöm :) injekció, vissza a kocsihoz. Elindulok tankolni, mire odaérek az előző csata színhelyére, már mindenki halott ott... indul a hullarablás :)) ÁMDE! Amíg én vidáman fosztom a halott maffiózókat, a kocsimba beledurrant egy arra járó autós, és az fel is robban. Fuck, itt vagyok 6 KM-re minden településtől, most mi lesz? Elkezdem lőni az első arrajáró autós... erre rámlő a szomszéd bokorban guggoló, addig észre sem vett civil! Bazz, na mindegy lelövöm őt, közben az autós elszelel. A civilek innentől ellenségeim, hurrá. Na mondom most már mindegy, jön a következő autó, egy Hummer - őt is elkezdtem lőni, ki is lövöm a sofőrt simán - sikerült is a CIA-t ellenségemmé tennem :) vissza a városba, a város szélén elpasszolom a Hummert 750-ért, bár a díler kicsit feszült :) Utána doki, vissza a városba, és a fegyverkereskedőnél a cuccokat elad. Fegyverdílertől kifelé jövet elüt egy autó! Nosza, ágyú elő, sofőr lelő :) szintén CIA! Ezt a kocsit már csak 450-ért veszi meg a díler, és egyre idegesebb :))
    Na kb. ekkor volt már késő este, abba kellett hagyni. Egyelőre óriási nagy a játék, már iszonyúan vártam valami ilyesmit :) szabadság, lehetőségek, mini-univerzum :))

Bocs a regényért :)

DB