Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koki44
Kérnék egy kis segítséget, még csak most töltöm, és mivel elég lassú a netem ezért max holnap este 8-9-re jön le. De visszaolvasgattam, és sokan írták, hogy akad a konfigom P4 2000 GHz 1GB Ram 333 Gforce FX 5950 ultra 256 ram. Szerintetek ezen fog futni normálisan? És a regedites megoldással mûködik. Ha pedig abba belepiszkálok, akkor nem tehet valami kárt a windowsban?

démonigyerek
gerillák?
ez kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
alíg várom hogy lejöjjön
már itt izgulok

fitutufi
hát nekem nem tetszik a game+még az akadás is rátett
elment a kedvem tõle...
ha nem adnak ki valami patchet rá akkor uninstall...bezony :\

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

villar
HuH!
kösz!
nekem nagyon bejön, a gothic óta nem éreztem ezt a belsõ bizsergést)))
jó hogy minden beszélgetést rögzít.
a térképen bal gomb a nagyítás...
ki taxiztam a városból és máris belecsöppentem egy gerilla-rendõrség összecsapásba mert a gerillák kivégeztek egy arra száguldó autóst, aki mit tesz a véletlen pont maffia tag volt.....

lenne egy kérdésem. ahogy oda mentem a néhai maffiozós kiégett kocsijához, és ott nyomogattam a gombokat a baloldali egész alakos képem alatt megjelent egy csávó arca, maffia felirattal és felkiáltó jellel.
Na ez mi a szösz?

démonigyerek
10 perc 1db

Hát nézd meg egy darab mennyi idõ alatt jön le,aztán számold ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

démonigyerek
még 20 rész van hátra
768-as netem van 80-100kb között jön
5-ig lejön???

grebber
Sajátgép-->Tuladonságok-->Speciális-->Teljesítmény-->Speciális és ott áttirod ahogy jónak látod muitán beirtad vidd arra hogy beállítás mert akkor irja be magának és utánna oké.

Next PC upgrade: 2022

villar
légyszíves: hol kell állítani a virtuális memóriát?

dardevil
Na jó... ezt azért nem hagyom ki.
Megyek vissza.

grebber
A darázstámadást kihagytam :)

Hmm, nem értem ezt az akadás parát sokaknál. Amikor betöltöm, nálam is beszaggat, mint állat, de úgy 5 perc után (amikor már a textúrák javát betöltötte) semmi gáz. Pedig a konfig elég hurka: AMD 1800, 512MB RAM @ 266Mhz. Na jó, a vidkari egész jó: GF FX 5900XT.
Ezt a füves dolgot amúgy a játékon belül, az opciókban is lehet állítgatni, legalábbis úgy emlékszem, grass density van, a másik meg grass view distance, vagy ilyesmi. Szóval nem feltétlenül kell az .ini fájlt babrálni.
Amúgy valóban: minden bizonnyal 1G RAM-mal már szépen elmenne ez, hiszen minden bizonnyal nem a csúcs gfx, hanem a sok betöltendõ dolog miatt szaggat.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

grebber
Én csak ezt állitottam GrassDensity=0.500000.

Bõ 30 perc játék után azt mondhatom hogy a városban még akad a game de már elfogadhatóan , dzsungelben és vizközelben sehol máshol nem akad és nem dolgozk a vinyo ehhez az is kelett hogy a virtuális memória méretét megnöveltem.

A game kurva jó most éppen ezeken mentem keresztül piranhák a vizben, kigyó a parton és gepárd a dzsungelben az eredmény totális halál.De halálkor a korházban kelünk fel és folytathatjuk tovább.
Jó a game ,de azért jöhetne egy patch.

dardevil
Nekem nagyon akad, játszhatatlan!
Pedig bejön a game. Lehet ha beruháznék 1 kis memóriába...

villar
GrassDensity bõl is kettõ van meg GrassRadius-ból is mind a kettõt egyformára állítottad?

grebber
Na emberek én áttirtam ezt GrassDensity=0.000000 erre GrassDensity=0.500000 és már nem akad.Gondolom a másikat is ha áttirom akkor mégjobban megy.

villar
ja értem, már láttam hogy vadkendert is lehet termeszteni)))

grebber
0-án van épp errõl van szó.

villar
cheat:
GAME.INI ->
Bind1=god
Bind3=allweapons
Bind2=drawdobjects
Bind4=set clip 0
Bind5=set clip 1
Bind6=printpointedchar
Bind7=allmoney

grebber
Nem tudok angolul de azthiszem az hogy a fû alapból kivan kapcsolva és ha áttirod 0.5-re az értéket akkor jó lesz mert 1.0-án nem ment.
Vagy valami hasonló.
Ha nem akkor tényleg nemtudok angolul.

M@TriX
a fû megjelenítése, ha 0-ra veszed, akkor azt nem számolja.. gondolom az jelentõs erõforrást szabadít fel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

villar
ez mi lehet?

There are a heck of a lot of option in this baby!

so to start this thread, lets enable grass!

Grass is disabled by default, to enable it, go into GAME.INI and edit the following:

GrassDensity=0.000000
GrassRadius=0.000000

Changing the values to something higher than 0.0 - initially i went for 1.0....
but performance nose dived so i reduced it to 0.5 and it's much better but i've
not played with it beyond this.

grebber
Itt egy fórum talán irnak 1-2 dolgot, én nemtudom mit mert angolul van.

villar
nálam a cloned a reges bütyköléssel(kb 1 perc) gond nélkül megy.
én is leírom:
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.

..és daemontools ban benne a játék

ChevyG
ki milyen konfigon nyomja?
Csuhai G
Most akkor melyiket érdemesebb leszedni?: CloneDVD vagy Reloaded

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

villar
ja hogy mirõl beszéltem: http://www.diefer.de/speedswitchxp/index.html
SpeedswitchXP -> itt lehet dinamikusra rakni a rendszert, nagyon jól optimalitálja a proci,alaplap,memória,vidkártya együtt mûködését.
akinek erõsebb a gépje az rakja max performancéra és örvendezni fog hogy milyen gyors lett a videókártyája)))

villar
nos nekem is döcög, 2gigás amd de nem vészes mert dinamikusra raktam a rendzsert és így elég jó..egyenlõre, még nem nagyon nézegettem...

lwb
hmmm... nekem 2.2-es amd procival és egy 9600 pro-n egész játszható highon. igaz, 2x512 ddr (400) van benne. szerintem nektek a memória miatt akad. néha (fõleg betöltés után) nekem is szaggat, de aztán abbahagyja és totál játszható.

az tény, hogy a grafika nem fog rekordokat döntögetni, de a deus ex óta nem volt ilyen stílusú játék, szóval sztem megéri leszedni. persze, aki szimpla lövöldékre vágyik, az inkább ne fáradjon vele. abból a stílusból van szebb és gyorsabb is a piacon.

grebber
Másnak milyen gépe van akinek fut normálisan??

Remélem sürgösen kidobnak valami patchet.

M@TriX
haj-haj érztem ezt én sajnos... nem baj, legalább már tudom, hogy lesz egy olyan gém, hogy Just Couse :) majd meglátjuk az mit alkot ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

fitutufi
te tudod<#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

démonigyerek
bakker ne vegyétek már el a kedvem
már a fele lejött
most akkor leállítsam?

B@dsector
Nekem ezt írja ki "original disc could not be found or authenticated"

Boiling.Point.Road.To.Hell-CLONECD ->> ez a version
fitutufi
nah
nekem iszonyat akad mostmár, pedig levettem a grafot
valami iszonyat 0 inteligenciája van az ellenfeleknek(odamegyek aztán megkéselem, meg összevissza rohangálnak - és ha pánik van akkor úgyan az a hang hallatszik a tömegbõl)
a graf nem nevezhetõ rossznak és jónak sem - olyan 50-60%
gameben érdeklõdni kell meg faxom se tudja meg keresgélni minden szart
a hangok a menüben nemrosszak, a game alatt szánalmasak...(de legalább van :))
irányítás kicsit eltér a megszokottól...
(az elindítása amit grebber leírt úgy indul el a leggyorsabban-nekem anti-blaxx bekavart a daemonnál)
jah meg menteni lehet ahol akarsz...

még azt vettem észre, hogy ha bemész egy bárba és ott iszol mondjuk gin meg tonic elõszõr arra má összevisszaság van a képernyõn(nyomok be egy képet róla most) aztán szép sorjába...vodka...bor...stb...az irányok megváltoznak ha pl nyomod a w-t akkor oldalra megy :D stbstb....
itt a kép róla:

hát végeredménybe nagy csalódás...igaz nem hallottam errõl a gamerõl nagyon sokat...jonak nem nevezhetõ
hát még belenézegetek,de ha akadás nem tudom orvosolni akkor uninstall, mert ezt így nem lehet tolni...

fitutufi
aha

Sgtfathi
Nem értek hozzá lehet lamer kérdés lesz tehát:Ha leszedem a Clonedvd-s változatot,és késöbb ráküldöm a Reloaded crackot ugy müködni fog?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Maxtreme
Megnéztem énis, de nem keleltt volna. :(
Nekem nem tetszik.
Grafika elég ocsmány (még hogy ez szép?!9
Gépigény elég durva (768mb rammal néha megáll a game swappelgetni. Ok, ez butudható a nagy területnek)
1-2 textúra faszányosan villog (driv3r feeling)
Szaggat mint atom 25-30 fps
Hangulata nem sok van (legalábbis számomra)

Grafika: 90% (szép , gépigényes!!!)
Hangok/Zene: 78% ( néha akad a hang , valamikor nem ad hangot , a jármûvek hangjai elég furcsák , a fõhõs szinkronja elég gáz)
Irányíthatóság: 80% ( a fõhõs irányítása jó , a jármûvek irányítása nem jó! )
Játékélmény: 95% ( hasonlít a MAffiára és a GTAra)

VÉGSÕ: 87%

Negatívum: jármûvek irányítása , hangok , intro elég gagyi
Pozitívum: GTA feeling , táj részletesség , RPG vonatkozások a játékban , egyéb

dardevil
Nekem így elindult ( húhh, de jó...), ahogy grebber már leírta ! - Köszönjük !

1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a
d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
Tehát újra megismételni a fenti 3. 4. 5. 6. lépést !

Így már el kell hogy induljon, ha nekem elindult mindenkinek elfog.

Lacc
Töltöm én is, kiváncsi vagyok erre. Milyen a játékmenet, valaki irjon már róla valamit.
Ja, és amúgy vki megjegyezte, hogy sokáig tart, mire belép a játékba az asztalról. Nekem mindössze fél perc, és úgy további másfél percen belül már bent is vagyok a fõmenünél, pedig nem éppen erõmû a gépem...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Királyság, ez így már megy! <#worship>

Na, akkor most el gammolni, aztán majd holnap nyomatom a benyomásokat.

Köszi még1x!

grebber
Akkor a 269 után tedd még hozzá ezt is:

Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda ...

Igen, csak a 269-et. Azzla kezdtem, utána jött az Anti-Blaxx.

grebber
A regedites dolgot CSAK a #269-et csináltad???

Na, szóval nekem nem megy.
Sem a regedit-es bütykörészéssel (az a múltkor sem mûködött mellesleg, a Project Snowblind esetében), sem pedig az Anti-Blaxx-szal (amit ugyan most haszánlok elõször, de szerintem jól állítottam be). Folyton azt írja ki, hogy vegyem ki a CD/DVD meghajtóban lévõ lemezt, és tegyem be az eredeti BP lemezt.

Windows XP Pro, SP nincs fent egyik sem, Anti-Blaxx V1.15 (mellette le kell lõni a DAemon-t, ugye?)

Help?

fitutufi
na gyorsan
sokat tölt a játékig szval 4-5 perc míg játékba kerülsz asztaltól számítva :)) körülbelül
graf nem rossz!!
utcán járó kelõket meg lehet késelni meg mindent
1024-ben eleinte akadt aztán ahogy szokja a dolgot má ne akad, de kicsit majd lejjebb veszem
(grebber-nekem nem lép ki)
simán anti-blaxx-xel elindult, de jól jönne egy crack mert sokat kell várni míg elindítja (1-2perc:))

holnap több tesztelés után több info
mára ennyi

grebber
Igen.De aztmondják megy anti-blaxx-al is.

villar
most a clonecd-s verziónál kell e regeditet bütykölni és akkor megy daemontolsal?