Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elment a kedvem tõle...
ha nem adnak ki valami patchet rá akkor uninstall...bezony :\
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
kösz!
nekem nagyon bejön, a gothic óta nem éreztem ezt a belsõ bizsergést)))
jó hogy minden beszélgetést rögzít.
a térképen bal gomb a nagyítás...
ki taxiztam a városból és máris belecsöppentem egy gerilla-rendõrség összecsapásba mert a gerillák kivégeztek egy arra száguldó autóst, aki mit tesz a véletlen pont maffia tag volt.....
lenne egy kérdésem. ahogy oda mentem a néhai maffiozós kiégett kocsijához, és ott nyomogattam a gombokat a baloldali egész alakos képem alatt megjelent egy csávó arca, maffia felirattal és felkiáltó jellel.
Na ez mi a szösz?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
Ezt a füves dolgot amúgy a játékon belül, az opciókban is lehet állítgatni, legalábbis úgy emlékszem, grass density van, a másik meg grass view distance, vagy ilyesmi. Szóval nem feltétlenül kell az .ini fájlt babrálni.
Amúgy valóban: minden bizonnyal 1G RAM-mal már szépen elmenne ez, hiszen minden bizonnyal nem a csúcs gfx, hanem a sok betöltendõ dolog miatt szaggat.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Bõ 30 perc játék után azt mondhatom hogy a városban még akad a game de már elfogadhatóan , dzsungelben és vizközelben sehol máshol nem akad és nem dolgozk a vinyo ehhez az is kelett hogy a virtuális memória méretét megnöveltem.
A game kurva jó most éppen ezeken mentem keresztül piranhák a vizben, kigyó a parton és gepárd a dzsungelben az eredmény totális halál.De halálkor a korházban kelünk fel és folytathatjuk tovább.
Jó a game ,de azért jöhetne egy patch.
Pedig bejön a game. Lehet ha beruháznék 1 kis memóriába...
GAME.INI ->
Bind1=god
Bind3=allweapons
Bind2=drawdobjects
Bind4=set clip 0
Bind5=set clip 1
Bind6=printpointedchar
Bind7=allmoney
Vagy valami hasonló.
Ha nem akkor tényleg nemtudok angolul.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
There are a heck of a lot of option in this baby!
so to start this thread, lets enable grass!
Grass is disabled by default, to enable it, go into GAME.INI and edit the following:
GrassDensity=0.000000
GrassRadius=0.000000
Changing the values to something higher than 0.0 - initially i went for 1.0....
but performance nose dived so i reduced it to 0.5 and it's much better but i've
not played with it beyond this.
én is leírom:
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.
..és daemontools ban benne a játék
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
SpeedswitchXP -> itt lehet dinamikusra rakni a rendszert, nagyon jól optimalitálja a proci,alaplap,memória,vidkártya együtt mûködését.
akinek erõsebb a gépje az rakja max performancéra és örvendezni fog hogy milyen gyors lett a videókártyája)))
az tény, hogy a grafika nem fog rekordokat döntögetni, de a deus ex óta nem volt ilyen stílusú játék, szóval sztem megéri leszedni. persze, aki szimpla lövöldékre vágyik, az inkább ne fáradjon vele. abból a stílusból van szebb és gyorsabb is a piacon.
Remélem sürgösen kidobnak valami patchet.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Boiling.Point.Road.To.Hell-CLONECD ->> ez a version
nekem iszonyat akad mostmár, pedig levettem a grafot
valami iszonyat 0 inteligenciája van az ellenfeleknek(odamegyek aztán megkéselem, meg összevissza rohangálnak - és ha pánik van akkor úgyan az a hang hallatszik a tömegbõl)
a graf nem nevezhetõ rossznak és jónak sem - olyan 50-60%
gameben érdeklõdni kell meg faxom se tudja meg keresgélni minden szart
a hangok a menüben nemrosszak, a game alatt szánalmasak...(de legalább van :))
irányítás kicsit eltér a megszokottól...
(az elindítása amit grebber leírt úgy indul el a leggyorsabban-nekem anti-blaxx bekavart a daemonnál)
jah meg menteni lehet ahol akarsz...
még azt vettem észre, hogy ha bemész egy bárba és ott iszol mondjuk gin meg tonic elõszõr arra má összevisszaság van a képernyõn(nyomok be egy képet róla most) aztán szép sorjába...vodka...bor...stb...az irányok megváltoznak ha pl nyomod a w-t akkor oldalra megy :D stbstb....
itt a kép róla:
hát végeredménybe nagy csalódás...igaz nem hallottam errõl a gamerõl nagyon sokat...jonak nem nevezhetõ
hát még belenézegetek,de ha akadás nem tudom orvosolni akkor uninstall, mert ezt így nem lehet tolni...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nekem nem tetszik.
Grafika elég ocsmány (még hogy ez szép?!9
Gépigény elég durva (768mb rammal néha megáll a game swappelgetni. Ok, ez butudható a nagy területnek)
1-2 textúra faszányosan villog (driv3r feeling)
Szaggat mint atom 25-30 fps
Hangulata nem sok van (legalábbis számomra)
Hangok/Zene: 78% ( néha akad a hang , valamikor nem ad hangot , a jármûvek hangjai elég furcsák , a fõhõs szinkronja elég gáz)
Irányíthatóság: 80% ( a fõhõs irányítása jó , a jármûvek irányítása nem jó! )
Játékélmény: 95% ( hasonlít a MAffiára és a GTAra)
VÉGSÕ: 87%
Negatívum: jármûvek irányítása , hangok , intro elég gagyi
Pozitívum: GTA feeling , táj részletesség , RPG vonatkozások a játékban , egyéb
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a
d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
Tehát újra megismételni a fenti 3. 4. 5. 6. lépést !
Így már el kell hogy induljon, ha nekem elindult mindenkinek elfog.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Na, akkor most el gammolni, aztán majd holnap nyomatom a benyomásokat.
Köszi még1x!
Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda ...
Sem a regedit-es bütykörészéssel (az a múltkor sem mûködött mellesleg, a Project Snowblind esetében), sem pedig az Anti-Blaxx-szal (amit ugyan most haszánlok elõször, de szerintem jól állítottam be). Folyton azt írja ki, hogy vegyem ki a CD/DVD meghajtóban lévõ lemezt, és tegyem be az eredeti BP lemezt.
Windows XP Pro, SP nincs fent egyik sem, Anti-Blaxx V1.15 (mellette le kell lõni a DAemon-t, ugye?)
Help?
sokat tölt a játékig szval 4-5 perc míg játékba kerülsz asztaltól számítva :)) körülbelül
graf nem rossz!!
utcán járó kelõket meg lehet késelni meg mindent
1024-ben eleinte akadt aztán ahogy szokja a dolgot má ne akad, de kicsit majd lejjebb veszem
(grebber-nekem nem lép ki)
simán anti-blaxx-xel elindult, de jól jönne egy crack mert sokat kell várni míg elindítja (1-2perc:))
holnap több tesztelés után több info
mára ennyi