• ToMy_
    ez a 'nagy ötlet kicsit elcseszve' tipikus esete. ez az optimalizálatlanság a sírba tesz. patch remélem javít majd.
    amúgy nagyon nagy ötletek vannak benne. kóvályogtam kicsit a városban, és az ékszerész feletti lakásban összeakadtam egy öreg csókával. kiderült, hogy latin-amerika legmenőbb építésze, felajánlotta, hogy 50000 peso-ért csinál nekem egy kafa kis kastélyt. hát pénzhiány miatt bukott a mutatvány, Saul szerint "ennyi pénzért Rómát felépítik egy nap alatt", szóval nemtom, lehet csak poénnak van betéve, de nagyon jó :)
    a másik sztori: kivitettem magam taxival a dzsungelbe. kirakott, elindultam bogarat gyűjteni :) erre nagy lövöldözés a maffia meg a government között. beszálltam, lett kocsim, teleraktam a csomagtartót fegyverrel, pótkerékkel meg mindenféle motyóval. vissza a városba, de előtte megálltam tankolni, meg autótjavíttatni. közben légicsata a fejem felett, két heli aprította egymást, az egyik bőszen dobálta az infracsalikat, de mégis eltalálták, leesett, hova máshova, mint a frissen javított kocsimra. :DDDDD
    na visszakevertem a városba, gondoltam beugrok a dokihoz a kórházba kezeltetni az alkoholfüggőségemet (előző este tequiláztunk a Fekete Jaguárban) :)
    leparkoltam a kocsit a rendelő előtt, bemegyek, két gyors kezelés, jövök ki, és még éppen látom a kocsimat (tele cuccal a csomagtartó) elkanyarodni.
    baze, ellopták a lopott verdát a lopott cuccokkal... :)))))
    szóval nagyon jó. szerintem.