• RMarvin
    Őszintén szólva nekem nagyon bejött ez a játék, csak gratulálni tudok a választáshoz. Lehet, hogy sokan megköveznének, de szerintem jobb, mint a STALKER. Használhatsz mindenféle közlekedőeszközt (autó, motorcsónak, repülő...stb.) ott pedig gyalog mész mindenfelé.

1-2 jótanács: apró bug, de feleslegesen ne nyírj ki senkit, mert elképzelhető, hogy egy későbbi alküldiben mégegyszer ki kell. (pl gerillavezér a keleti városban)

Nekem össz-vissz 2 bajom volt a játékkal:
    - sokat kell autózni (az Oblivionban lehetett a térképre kattintva is utazni)
    - a karakterek mozgása nem az igazi (jellegzetes orosz megoldás a játékokban) Nehéz őket eltalálni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyenek inkább öngyilkosak ha fegyvert fogok rájuk, de azért hasonló játékokban ezzel nincs gondom... de majd meglátod.

Én is majdnem végigvittem, csak a legvégén b***tam el amikor besétáltam egyenesen a vulkán-kráterbe. Onnan már nem volt kiút.

Az is felfoghatatlan számomra, hogy miért van ilyen kevés valós világban játszódó RPG. Már agyamra mennek a fantasy játékok az orkaikkal, elfeikkel és varázslataikkal. A sci-fi félék sem érnek többet, s akkor a COOP mod hiányáról már nem is beszélek...