• Maxtreme
    Akkor nézzük :-)
    1. Hangok. Csakúgy random elmegy, ha úgy tartja kedve. Néha-néha ki is maradnak beszéd/lövésnél
    2. Rpg rendszer. Ti nem jártatok még úgy hogy nem tudtátok gyógyítani az embert? Mert én igen. Ha ráhúztam a sérült testrészre az "innyekciót" semmi nem törént. Sajna ez nem 1x fordult elő. Persze a "szuri" elfogyott :D
    Arról ne is beszéljünk hogy a fegyók néha nem lőnek.
    3 Engine:
    - Rettenetes framedropok. Ezek legjobban épületekben jönnek elő. Ha egy bizonyos pontra néztek, leesik az fps szám.
    - A nagy területet nem jól kezeli a motor. Majdnem hogy mind1 mennyi ramot pakolsz alá. Akadgat.. (havernál 3gb memmóriával is)
    4. Iszonyatosan ostoba AI.
    5. Ujratermelődő ellenfelek (najó ez nem bug, de iszonyatosan kretén 5let 1 ilyen gamenél. Ez nem serious sam..)

stb, stb, stb. és még sorolhatnám, kb 20 percen keresztül. (de nem akarok annyir írni :D)

Olyan szintű gyermekbetegekben szenved ez a játék, ami nekem abszolút kedvemet szegte attól hogy folytassam.
    Mlg fentvan, de nem tudom meddig. Nagyon nagyon kár érte. Ebben az állapotban pénzt is kár volt ölni bele.

Pedig tetszene, dehát ez van.

apropó. Láttátok anno az első képet a gameről? :D :D
    Az kész :D Mindjárt megkeresem :D