• hiba
    Az ilyen jatekoknal midneig ez volt, sok bug lassu, nehezkes de leglabb oriasi nagy terep es interakcio, a reszletekre is sok hangsulyt fektettek.

Nekem pont a reszletek miatt jon be, bar vannak ellentmondasos es vicces reszek is emiatt az osszetettseg miatt.

Pl mikor napoznak a csajok a starndon es elkezd szakadni az eso de ugyan ugy fexenek tovabb - valamit azt nemtom nezte e valaki, ejszaka is ott fexenek? :)

Aztan az erdoben felvettem egy kovet elkezdtek szurkalni a darazsak, nekemesett egy kigyo...

Az utoban lehet aludni! :)

Szinten mindekivel lehet beszelgetnim megha csak egy met monologot de legalabb az is hallhato.

Meg lehet pakolni a jarmuveket (es nem esnek ki beloluk menet kozbe :) )

Neha tolunk fuggetlenul elkezdenek a "haboruzni" es nem is vesznek rolunk tudomast.

Egyet meg nemtom, ha 1x valakinek az ellensegei leszunk utana nincs visszaut (mondjuk ez lenne a trivialis)

Aztan a kocsi kereket ki lehet szurni, at lehet alatta kuszni ugy hogy kozben nem gazol halalra :)

Meg az, hogy az egesz bazi nagy megsem unalmas.
    Mert pl volt egy game True Crime ahol a varos merete szinte 1:1 volt es bizony gyakran 30 percert kellett autozni, hogy utana jol lezuzzanak es lehetett leorol kezdeni...
    Itt leglabb barmikor lehet menteni.

Az elobb talalkoztam egy urgevel aki a hid szelen allt, montam ugorjon, es leugrott :)