3056
-
#1296 jó lett volna, ha nem egy pénzügyileg sz@rban lévő kiadó adja ki idő előtt. ezért tartok a Just Causetól is egy kicsit, az eidos amúgy sem egy korrekt banda. -
#1295 Ez lesz a világ legbugosabb kultjátéka :))
Remek!
DB -
#1294 jahh arra már én is rájöttem 4 órán keresztűl mást se csináltam csak kocsikáztam sétáltam felderítettem a terepet -
#1293 Hát nem semmi ez a játék a bloodlines ota nem kötött le így semmi.Tegnap hanyagoltam a járműveket mindenhova gyalog mentem jutalmul a jó öreg Myers úgy megerösödött,hogy 92kilót simmán elvisz a motyoba.A játék interaktivitása meg példaértékü. -
#1292 a várostól északra a katonai küldetéshez átlehet menni a vízesésé alatt::: -
#1291 azért kell dobálni a rakétaeltérítő szarokat, de mondjuk a golyószóró ellen az sem ér semmit. Nekem is elegem lett a heliből, inkább megvettem azt a kék sport kocsit:D -
#1290 az a kulcs amit az újság tulajdonosa ad az mire való? -
#1289 Wazeg annyi csatában "vettem részt" hogy már szinte televan a kocsim fegyverekkel.Lesz majd mit eleadni.
Éppen a maffia 3. küldijét csinálom ismét a katonai bázison. -
Gtafann #1288 én éppen most kaptam helis küldit a katonaságtol jóvolt mert kaptam teletankot és 2kilóméterre sem voltak a hajók amiket éőni kelett
amúgy nehogy azthidd helivel fogsz tudni menni sokat:D énis gpndoltam visszamegyek a vulkánhoz hisz rakétás golyószórós helivel istenvagyok hittem én:D
elkezdett sipákolni valami és a radaron jött felép 2sárga pont egy pirosbol nemtudtam miaz elkezdtem ideoda kanyarodni még melettem elment egy rakéta gondoltam elkéne tűzni de mire irányba fordultam a másik betalált
3rakétát bír ki a heli de közbe kapod a golyókat szal én hamar megutáltam:D -
#1287 a játékban is beválik hogy ha észrevesznek érdemes cikk-cakkban szaladni.
..............
elég okos a gép: beszorultam egy hában a maffi táborban. először kézigránáttal próbálkoztak, aztán megpróbáltak betörni((((
jól látható hogy míg páran tüzelnek addig a többiek közelebbi tüzelőállást keresnek...
az íjpuska nagyon megszolgálja az árát, már így sikerült belopóznom kétszer is hogy egyenként lopva leszedtem a járőröket, a közelben levők keresni kezdtek de szerencsére a távolabbiak nem csődülnek oda.
ja, és fene ezt a tüsszentést, még a kígyók is felébrednek rá...
Idáig ez az első játék amelynek a világa megfogott és teljesen "rabul" ejt. -
mike369 #1286 patch. -
#1285 Hát nagyon tetszik a játék,de nem bírtam elviselni hogy huzamosabb játék után ha ki akarok lépni egyszerűen lefagy,ment a kukába.Ha tudja valaki a lefagyásra a gyógyírt írja ide lécci be -
#1284 Tudok vezetni -- azért is idegesít hogy nincs helim --, a taxi is jó, de azzal aza a baj, hogy az csak a főúton rak, ki, aztán baszhatom, amikor még onnan menni kell még 3 km-t..., vissza ua... -
#1283 taxizál -
VIGYÁZAT A JÁTÉK FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!!!! -
Gtafann #1281 hát az nemártana de először megkell tanuénod vezetni persze hamár tudod akkor csak venned kell eggyet a másik város autóboltjában található 1 de szerintem az kicsit drága pénz amit kérnek érte...de ha gondolod lesd meg -
#1280 hol a rákba lehet venni/szerezni helikoptert???, mert már a tököm tele van az autózással..., már harmadjára kell elmennem a térkép egyik végéből a másikba és qrva unalmas az autó, kb negyed óra mire odaérek, rohadt szar, kéne egy heli... -
haxoror #1279 bazze -
#1278 játékban, vagy amúgy? -
#1277 Szárazföldi kígyó nem megy vízbe :) A sikló pl. alapvetően vizikígyó, csak a szárazon is "eldöcög" :)
DB -
hapi #1276 Van valahol lekváros üveg (jam valami) elméletileg azt leteszed és rámennek a darazsak. -
#1275 én most a küldi után amibe 3banditát kell kinyírni, utána elmegyek bulinzi a bárba, aztán alszok egy jót, és megyek folytatom a küldiket -
haxoror #1274 Lehet de eddig mindig én dőltem ki előbb -
Drawain #1273 Igaz, be lehet. -
#1272 Futassal vagy vizbe ugrassal, pl ide a kigyo se kovet pedig azok tudnak siklani? :) -
#1271 készül magyarosítás a játékhoz? -
#1270 haver monta, hogy be lehetb rugatni az arcokat a kocsmába! -ez igaz? -
#1269 Nem tudom egyéni probléma-e hogy ha huzamosabb ideig játszok a játékkal és utána ki akarok lépni windows-ba nem lép ki hanem inkább lefagy és csak a reset segít?Ha valaki találkozott ilyennel,hogy lehet orvosolni a problémát? -
#1268 A darazsakat mivel lehet leküzdeni? Rovarirtó Spray-vel? Én eddig futottam előlük :) -
#1267 Az ilyen jatekoknal midneig ez volt, sok bug lassu, nehezkes de leglabb oriasi nagy terep es interakcio, a reszletekre is sok hangsulyt fektettek.
Nekem pont a reszletek miatt jon be, bar vannak ellentmondasos es vicces reszek is emiatt az osszetettseg miatt.
Pl mikor napoznak a csajok a starndon es elkezd szakadni az eso de ugyan ugy fexenek tovabb - valamit azt nemtom nezte e valaki, ejszaka is ott fexenek? :)
Aztan az erdoben felvettem egy kovet elkezdtek szurkalni a darazsak, nekemesett egy kigyo...
Az utoban lehet aludni! :)
Szinten mindekivel lehet beszelgetnim megha csak egy met monologot de legalabb az is hallhato.
Meg lehet pakolni a jarmuveket (es nem esnek ki beloluk menet kozbe :) )
Neha tolunk fuggetlenul elkezdenek a "haboruzni" es nem is vesznek rolunk tudomast.
Egyet meg nemtom, ha 1x valakinek az ellensegei leszunk utana nincs visszaut (mondjuk ez lenne a trivialis)
Aztan a kocsi kereket ki lehet szurni, at lehet alatta kuszni ugy hogy kozben nem gazol halalra :)
Meg az, hogy az egesz bazi nagy megsem unalmas.
Mert pl volt egy game True Crime ahol a varos merete szinte 1:1 volt es bizony gyakran 30 percert kellett autozni, hogy utana jol lezuzzanak es lehetett leorol kezdeni...
Itt leglabb barmikor lehet menteni.
Az elobb talalkoztam egy urgevel aki a hid szelen allt, montam ugorjon, es leugrott :)
-
#1266 kösz a tippet mindenkinek....
ha távcsövesre vágytok akkor vegyetek íjpuskát, van rajta távcső optika és elég egy lövés az ellenfélnek.
messzire is elég pontos.
...
végre van grámnátvető!!
reszkess maffia! -
Curtis #1265 Hali,
A Patchet visszavonták. Már nem elérhető az Atari szerveréről sem. Komoly cég lehet ez a Deep-Shadows :) -
M.A.D. #1264 No, ha jól olvastam vissza, akkor a US patch-cset nem érdemes letölteni. Akkor várunk még. :( -
#1263 július után ha jóltom, de van topigja -
#1262 Erről a játékról mit lehet még tudni?Megnéztem a tech demóját és nagyon jó.Mikor jelenik meg? -
#1261 Ehh...nem is vágtam,hogy van "supportos" is :)
Na majd holnap keresek 1et.... -
#1260 azért az is elégnagy lesz, lsd videó...
de az még arrébb van, majd meglátjuk -
#1259 a just cause-ban fele ennyi lesz a terület mint ebbe -
#1258 jaja, még egy kis munkával meg odafigyeléssel, tényleg benne lenne a topban, na de majd a Just Cause-ben meglátjuk, reméljük a fejlesztők ezta gémet megnézik és a jó dolgokat átültetik, ugyanis ott pl a járművek nagyon tutik lesznek, másban meg hasonló mint a BP -
#1257 Komolyan mondom ha ezt a gamet kicsit jobban optimalizálják meg szebbé teszik erősen évjátéka esélyes lett volna. (legalábbis nálam tuti)
Mara fasza megoldások vannak benne ,gondoltak itt mindanre.