Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Nálad hogy fut a gém?
Gyakorlatilag ugyanilyen a gépem,csak a procim kissebb,azért kérdem 😊

Reloaded változat ugyanaz mint Clonecd+crack

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Engem az elsõ faszi például a katonai bázisa küldött, én az õ szolgálatukba léptem, és governemntel írtom a maffiát, mégis a fõküldit is csinálom 😉

De egyébként bárkihez állhatsz 😉

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Szerintem mielõtt hülyeségeket beszélsz kicsit tájékozódjál légyszíves 😊. A memóriát ugyanúgy lehet defragolni mint egy vinyót; ilyenkor a programok után ott maradt felesleges memóriacímekhez tartozó tartalmakat szabadítja fel a program. Ennek van egy olyan hátulütõje, ugyanis ha nem mûködik tökéletesen a program akkor kiszedhet a memóriából fontos elemeket is, amit a program automatikusan visszatölt késõbb, így inkább lassít mint gyorsít. Amíg ilyet használtam kb annyiszor volt gyorsabb a gépem, ahányszor a defragolásból, vagy annak hibájából lassabb is, szóval lényegében nem volt változás.

Solid Snake
Kapásból 😊
Istencsászár
kira még mindig nemmegy a colne cds, reloded verzió megy kapásból vagy le se szedjem?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wedge31
Nemtom mér írjátok,hogy a fõszálon a maffiának kell dolgozni mert ez nem így van.Az elejétõl írtom õket/szó nélkül lövök/és lazán tudok haladni így is.Ez egy szabad világ annak dolgozol akinnek akarsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

démonigyerek
ajjó

bazza
én is beszéltem a szekesztõvel az elején, de engem röktön a bárba küldött, semmi hajókázásról nem volt szó...:|

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

grebber
Kösz.Na léptem is vissza gamezni 😊

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
Ohh...sok sikert ^.^

grebber
Semmikép mert vizsgázom 😞

Glpetyus
LOL 😄

grebber
SPOILER!!!

Végigjátszás: Menj oda ahol a piros X van és beszélj az ott lévõ személlyel. 😊

Glpetyus
Nemérdekes.Téged ismerve ma,vagy holnap végignyomod 😛

hiba
Nalam surun lefagy a jatek visszatoltesnel van erre valami gyogyir? 😞

grebber
Persze kb a game 100adánál sem vagyok.Ez kb az elsõ másfél óra.

Glpetyus
Összedobhatnál majd egy végigjátszást 😛

démonigyerek
te gondolom a mafiás faszihoz mentél

grebber
Engem érdekes modon a szálak mindig vezetnek tovább valamit nem jól csinálsz nem beszélsz amirõl csak lehet.
Nemtudom mi van nálad.

démonigyerek
én amikor a hajóstól megyek a bárba
az nem ad munkát(a pultos azaz a báros)
mit kell csinálni?

Dave000
én is pont ott tartok. ott van egy indián árus az zsét kér az infoért, vagy el kell menni a határõrökhöz (ahová én nem tudok, mert roszbann vok velük egy kicsit, és azonnal leszednek 😄), most itt tartok, nem tom hova menjek, vszínûleg csinálok küldit a maffiánál, és adok pénzt a köcsög árusnak, hogy ugassa el mi volt pontosan.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

grebber
Ugy hogy követem a fõszálat.
Kezdödik a játék mondja menjek az X-hez.Ott beszélek vele mondja menjek a csonakos faszihoz.Beszélek vele + csonákázom kicsit.Mondja menjek el ismét piros X.
És egyszer csak kikötök a maffiánál.Beszéltem a fönökkel és ad melót.

Ezen mit nem lehet érteni?Vagy olyan nehéz a piros Xhez menni meg beszélni akivel kell?

démonigyerek
hogy dolgozol a maffiával?

grebber
Én pl a fõszálat csinálom a maffia elsõ küldije hogy lopjam el a katonai bázisról dokumentumokat.1100peso járt érte.
1. küldiben meg elküld a halál faszára 😊

démonigyerek
valaki #823?

koki44
Én se jöttem még rá pedig folyamatosan beragad.

démonigyerek
a fegyvert hogy lehet tisztítani?

M@TriX
nem kell midnen elhinni, csodát nem tudnak csinálni, ha van egy jól karbantartott wined akkor ilyenre nemigen van szükséged, ha sok szemét progi van felrakva meg autostartba nyomva, akkor enyhíteni tud a helyzeten, de mivel állandóan fut ezért maga is foglalja a mmemet 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SNAKE01
Csáó!!!!!!!Azt szeretném kérdezni hogy mért van az hogy 10-percig normálisan megy a játék utána lefagy vagy elmegy a kép a monitoron!!!!(De mostanában minden játéknál.)Valaki segítsen !!!!!!!!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

koki44
Ezt írják róla -Leírás: A memóriában a programok gyorsabb futását és a memória felszabadítását eredményezi. Kétféle módszer közül választhatunk kézi ill. az automatikus melyet a memóriaõr végzi el, gondoskodva a rendszer hosszú ideig tartó hatékonyságáról. A Feladatkezelõben áttekinthetjük a futó feladatokat leállíthatjuk azokat, amelyekre nincs szükség.Nagyon hatékony progi !

M@TriX
a memóriát tudtommal nemigen lehet defragolni 😊
max kiüríteni belõle a szemetet, de az meg hülyeség, mert ne tartsál szemetet a windówzodba.
játszani meg úgy kell ha akad, hogy winrestart és egybõl gémet indítasz így valszeg nem lesz benne semmi, kivéve az autostartos programokat amiket persze ki kell irtani.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

démonigyerek
hogy lehet pézt szerezni?
mert mikor az elején megcvsinálom a hajósat, akkor levesz pénz
és nem marad 500peso a bar vezetõjének
és nemad feladatot
ha bandáknak csinálok küldit azok fizetnek?
mert most indiánoknak segítek

koki44
Igen memóriát. Akkor szerintetek inkább árt?

Nah valaki aki már ott tart, hogy megölik az editort és a gyilkost kell keresni, meg tudná mondani, hogy hol van az a szemtanú aki látta kimenni a városból a kocsit? Az persze már megvan amelyik látta elhajtani, de a második tanú kellene.

Szerintem nem vinyót defragol, hanem memóriát 😉

M@TriX
ez nem feltétlenül háttérbewn futó, hanem gondolom gyorsabban defragol (rendezia winyót), de szerintem inkább érdemes rászánni azt a pár órát, mondjuk éjszaka bekapcoslva hagyod ha nagy a winyó, vagy amikor nem agy otthon aztán had rendezze a dolgait a gép nyugodtan.

Szerintem minden plusz program a háttérben csak árt neki 😊

koki44
Szerintetek ez a program használ valamit vagy ártok vele? Fast Defrag 2 Professional.

M@TriX
gondolom egy idõ után lelövik az indiánokat nem? nekem még nincs meg nem játszottam vele csak gondolom. vagy a nagy lövöldözésbe, nem lehet, hogy a közben kiszabadult indiánokat is leszedted? 😊

hiba
csuda vigye!
ez a progi allandoan kifagy de ugy hogy csak a reset segit, nem lattam ilyen 4 eve 😞
wazzup?

Glpetyus
Jó lesz ez 😊
Este lezúzom ^.^

villar
én meg nem tudtam kijönni a vízbõl))..
megfulladtam párszor de tovább engedet a víz alatt mászkálni nem ketültem a dokihoz...
végül a gerillák könyörültem meg rajtam és motorcsónakból lelõttek(((

démonigyerek
kicsit bugos 😄

Leszállás közben vhogy átestem a kifutópálya alá, és lazán tudtam a pálya alatt repkedni, csak akkor robbantam szét, mikor vissza akartam térni a helyes dimenzióba 😊

wedge31
Eddig is voltak nehéz küldik,de ez/indiánokat kell kiszabaditani a maffiozóktól/már brutális.Nyitásnak beszórtam négy gránátot,toronyból õrszem kilõve,medium páncél felvéve azt még ez is kevés.Ráadásul valószinü,hogy idõre megy a teleprelépéstõl/bár visszaszámlálás nincs/mert ha beállok valahova lõdõzni rövid idõ múlva failed mission.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali,

Volt egy akkora bug, hogy azt hittem behugyálok a röhögéstõl (de inkább sírnom kellett volna). A tó közepén a rendõr FEJJEL LEFELÉ motorcsónakázott a vízen. Simán. Elõször azt hittem, hogy valamit sodor a víz, de mikor meghallottam a berregést és lemerültem, láttam, hogy az egy hajó és egy fakabát vezeti. Elképesztõ. :-)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Van pár másik apróbb, de annál zavaróbb hiba 😊. Pl jó lenne ha dudálásra arrébbkúsznának már azok az istenverte gyalogosok; ha egy olyan küldetéshez ahol fel kell robbantani 3 helikoptert, akkor legalább 3 páncéltörõt adnának 😊; nem tûnnének el az autók, ha eltávolodsz tõlük (sokszor megtörténik)!!!; a fényképezõgéppel lehetne fényképezni, a hangosbemondóval hangosbemondani, a mikrofonnal kihallgatni, úgy hogy hasznuk is legyen 😊

nem közvetlenül a mólóra kell ugrani hanem melette simán felszaladsz a parton és uána simán fellép a mólóra is
még mindíg nemtom mitkell csinálni a tetõn plz help aki tudja

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

démonigyerek
jó ez a game
járkálok a dzsungelba egyszercsakak a maffiások elkezdenek fák mögûl lõni
kicsit meglepõdtem