• Gtafann
    Hát azthiszem megtaláltam a pálya legvédetebb pontját és egyben szerintem leg érdekesebb pontja is egyben
    nem másról lenne szó mint a vulkánról
    az odavezető utat semmien térkép nemjelöli éppen ezért szenzációs mert szinte megközelítetlen
    elmesélem miis történt épp kocsikáztama hegyekben mikor a kocsim egyszercsak leáll 84kanna benzinnel kiszáltam h legalább a cuccaimat kimentsem de a kocsi egyszerűen meghalt semmitm nemtudtam vele kezdeni fogtam megam és elkezdtem sétálgatni gondoltam úgyis visszatöltöm majd kereserk vmi maffiást aki lekaphat
    felsétáltam az út irányába és néztem a térképet az utat seholsem jelölték de ottvolt azon járkáltam:D
    miután megtettem 3-4kilómétert az úton eyszercsak egy házat találtam ami lezárta az utat egy nagy kapuval ezt még szerencsére kitudtam nyitni...
    mikor mentem még párszáz métert egy katonai bázis szerűséget láttam de mint később kidrült csak pár vulkánkutató volt a helyszínen
    láttam 2hangárt is ami a hegy gyomrába vezetettlegalábbis úgytűnt de seholsem tudtam beférkőzni
    gondoltam felmászok a vulkánon ami igencsak nehézkesen sikerült de a végén feljutottam és egy óriási őrizetlenül hagyott kutatóközpont szerűre mint kiderül igencsak nem őrizetlen:D
    mikor leértem egy katona termett elém és kb 20 a központ többi részére mikor leapritottam a nagyrészét láttam hogy ugyanannyian van nak mint azelőtt
    miután mégtöbbet lekaptam mégtöbben lettek és a szemem láttára teremtek újra nem is kevesen ígyhát hiába a 10évi idegenlégió lekaptak...
    a dolog persze nemhagyott nyugodni és visszamentem a vulkánhoz de ismét kudarcot valottam persze készítettem pár fotót is csak nemtom hovamenti ez a szemét:D