Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a game.inibe minden amit kellet lehúzva , a virtuális memó felhúzva
és lowon is rohattul akad
mit lehet még csinálni vele?
mert amúgy bejön a game
És az tuti ?
Csa simán telepítem ?
ORIGINAL DISC COULDNT BE FOUND OR AUTHENTICATED
Mi lehet a gond ?...
a game.inibe minden amit kellet lehúzva , a virtuális memó felhúzva
és lowon is rohattul akad
mit lehet még csinálni vele?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Telepítettem de amikor el akarom indítani szarakodik...
És azt írja 😮RIGINAL DISC COULDNT BE FOUND OR AUTHENTICATED
Emmi ???
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Next PC upgrade: 2022
én is felnyomtam 3 gigára és igy megy.Amég nem volt felnyomva a virtuális memoria állandoan ujrainditotta a gépet a pálya betöltés után.
Nem is értem te miért nem tudod.
hogy kell a rendõrökhoz beállni?
hogy kell küldetéseket felvenni?
honnan tudom hogy merre kell menni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és rohattul akad
hogy csináltad meg hogy jól megy?
én mindent átírtam az inibe de nem jobb
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Nekem bejön csak most vizsgák vannak azt mellõznöm kell a gépet pár napra.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki jól vágja az angolt,hát annak biztos nem hiányzik.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mér nem megy?
A crack a rossz vagy a játék
Félig betölt aztán nem megy tovább
LOOL
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"