Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

démonigyerek
de dühít ez a szar!!!!!!!!!!
a game.inibe minden amit kellet lehúzva , a virtuális memó felhúzva
és lowon is rohattul akad
mit lehet még csinálni vele?

mert amúgy bejön a game

démonigyerek
http://gamecopyworld.com/

démonigyerek
igen

Mert a lemezen nem találtam...
És az tuti ?
Csa simán telepítem ?
Hol van crack ?
jobban jársz ha crackeled.
Mecsináltam az #578-at mivel clonecds.Újraindítottam de újra szar :
ORIGINAL DISC COULDNT BE FOUND OR AUTHENTICATED
Mi lehet a gond ?...
démonigyerek
#615-ös hsz.

SNAKE01
hol lehet a virtuális memóriát felhúzni?

démonigyerek
de dühít ez a szar!!!!!!!!!!
a game.inibe minden amit kellet lehúzva , a virtuális memó felhúzva
és lowon is rohattul akad
mit lehet még csinálni vele?

hohóóó, hogyan, mikor, hol, miért? 😄 Én még nemtok, csak hajózni, bár a governoros küldetéseket már végigcsináltam. A történetben kell haladni, hogy repülhess?

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

köcíí
Dave000
ha clonecd-s akkor: #578, ha meg reloaded-os akkor meg crack.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hogy lehet elindítani a gammát? Kiírtam ezzel: Alcohol.120.Percent.v1.9.5.2802.WORKING.WinALL-TBE
Telepítettem de amikor el akarom indítani szarakodik...
És azt írja 😮RIGINAL DISC COULDNT BE FOUND OR AUTHENTICATED

Emmi ???
démonigyerek
jah
seggberúgtam aztán megtanúlt repülni

démonigyerek
megvan
ezekkel is akad mint a szar

Dave000
te hol tartasz? most tanult meg az emberem repülni... 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

grebber
Akkor nem beszéltél vele mindenrõl amikor kiirja zöldel hogy mission complete akkor a jó.Lemész az udvarra ott lesz egy kocsi és máris mehetsz a következö piros X-hez a motorcsonakos faszihoz.

Next PC upgrade: 2022

#615 olvas vissza ott van leirva.
Dave000

nekem azon a particion van a virtuális memoria amelyiken az op.rendszer.
én is felnyomtam 3 gigára és igy megy.Amég nem volt felnyomva a virtuális memoria állandoan ujrainditotta a gépet a pálya betöltés után.
démonigyerek
virtuális memóriát hol lehet beállítani?

démonigyerek
dumáltam, de a térkép még mindíg ide mutatja az x-et

grebber
Dumálni kell a csókával a csajjal kapcsolatban.

grebber
Nem tudom mi ebben a nehéz ahogy kezdödik a game már van egy feladat piros X-el jelöli a térkép odmész beszélsz a fastival már megint kaptál feladatot mutatja is a térképen megintcsak piros X odamész stb stb.
Nem is értem te miért nem tudod.

démonigyerek
a pálya kezdésekor mikor az irodába kellett menni a faszihoz
ott mit kell csinálni????

villar
a virtuális memóriát hova kell tenni? a redszerlemezre vagy arra a meghajtóra ahova játékot teleítettem?

démonigyerek
én se tok angolul
hogy kell a rendõrökhoz beállni?
hogy kell küldetéseket felvenni?
honnan tudom hogy merre kell menni?

nem jtáékokra gondoltam mint egyébb felhasználási terület, de már msot látom értelmetlen errõl diskurálni, jo játékot 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

démonigyerek
nekem ugyanezek
és rohattul akad
hogy csináltad meg hogy jól megy?
én mindent átírtam az inibe de nem jobb

koki44
Nektek is rosszak a hangok mert nállam recsegnek? És hogy lehet 5.1-re állítani?

nyomd fel a virtuális memoriát 2.5 gigára legalább
Dave000
még nem jöttünk rá, hogy lehet

STREEX
A cheateket hogy kell bevinni?Mit kell beírni a console-ba hogy pl a god mode-ot megkapjam?Mert a sima bind1 nem csinál semmit.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
Angol tudás nélkül is végig lehet vinni a gamet amugy.
Nekem bejön csak most vizsgák vannak azt mellõznöm kell a gépet pár napra.

ki modnta ohgy mindenhol? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem bonyolult 😊

Csak ilyen bonyolult megoldásokat tudsz mondani...<#vigyor3>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
De nem is kell mindenhol 😊

tanulj nyelveket, nem csak itt jön jól 😊

00 Blue 00
A kurva életbe!!!

Hát sokra megyek én a patch-el,ha egyszer a felét (felét...,tizedét) sem értem annak amit beszélnek,kérdeznek,mondok,stb...
Aki jól vágja az angolt,hát annak biztos nem hiányzik.

mert? inkább patch kéne, mert magyaritás nem javitaná bugokat ugyse 😊

Ajjaj...hát ez szomorú...

báttyó02
<#gonosz1><#gonosz1><#vigyor1><#vigyor1>😄Ddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

villar
a képernyõvédõ is bekavar, és a háttérben müködõ alkalmazások (nálam mindig akadt amikor a flashget kijelentette hogy letöltõdött egy fájl)

EmThor
fraps-et ne indítsd el elõtte, nekem ugy megy crackel, nem kell reg se 😄

HÁt afaszom kivan már
Mér nem megy?
A crack a rossz vagy a játék
Félig betölt aztán nem megy tovább
LOOL
Minek kérdezgeted? Látod, hogy nem! Mivel másnak mûködik, nézz körül a saját portádon. Taskmanager-t ajánlom, és kilõni minden programot ami nem létfontosságú windows process!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

vilmoskka
SENKI SEM TUD SEGÍTENI???