• villar
    írtam már hogy a tetőre kell felmászni egy létrán és onnan az erkélyt letudod
    fotózni ahol tárgyalnak(persze este!!!)
    a rendőrségi megbízások tejelnek legjobban szerintem.
    a benzinkúttól jobbra tényleg van két hely ahol a banditák harcolnak a kormányzó csapataival, mivel velük jóban vagyok csak oda megyek harc után( ha van kedvem segítek) és összeszedem a kocsikat és fegyvereket.50-500 pesot fizetnek értük
    -----------
    1.sztori: a benzinkútnál hagytam a húgom kocsiját míg a másikat eladom, hát jövök vissza, kocsu sehol, carramba!
    ..de nini, látom hogy a kerékárús csávó háta mögül kikandikál valami ismerős színű kocsiajtó,..hát nem szétszedte míg én oda voltam(kapott is a fejébe egy skulót)...
    2.sztori: roszban vagyok a maffiával és amikor mentem egy összecsapás után hullákat fosztogatni, elkezdtek lőni rám de nem láttam senkit...már jól lement az életerőm mire rájöttem hogy a helikopter sorozgat amiről azt hittem az is katonai...odaszaladtam a katonákhoz azok meg lelőtték mint a vöcsök...
    3.sztori: szintén az egyik hullarablásnál még maradt egy katona és mindenhova követet..., jött egy maffiozós kocsi, puff, rálőttem de az kiugrott hogy ellássa a bajom, pont kifogyott a lőszerem és megdermedve a tehetetlenségtől vártam végzetem mikor,..a katona fegyvert rántott és kampec maffiozós.
    --------
    különben most már nagy üzemben vagyok útonálló, 4kocsival torlaszt emelek és csak a semlegeseket és szövetségeseket engedek át...volt egy nap hogy 200 pesot összeszedtem))))..meg 7-8kocsiból álló torlasz emelkedett így mentek a mezőn mindenfele a járművek.
    szóval még egy ilyen hangulatos játékot nem láttam!!!