• bazza
    bazze... :)
    Megcsináltam két küldit a maffiának(a katonák úgy utálnak, mint a szart! :DD), nah mondom bepiálok egy kicsit. A sarkon vettem egy üveg tequilát, bepiáltam. Aztán, gondoltam elnézek a rendőrfőnökhöz, kérek tőle vmi melót. Nagy nehez eltántorogtam a rendőrségre, bementem, mire elkiáltja magát a rendőrfőnök, hogy "hahó itt az ellenség!" :)), és nagy nehezen leesett, hogy ide nem is lett volna szabad bejönnöm(fura ez a játék, én azt hittem, hogy csak ott basztam be :DD), mákom volt, senki sem rántott fegyvert, részegen kitántorogtam, elmentem egy motelba, lerókáztam az ágyat, és aludtam egy jót! :DD
    Reggel, fájós fejjel gondolkodok, hogy mit kéne csinálni...elhatároztam, hogy megfizetek annak a mocskos korrupt zsernyáknak. Berontottam hozzá, és shotival lyukat fúrtam a beleibe...(Nemtom, mafia hatása :DD), sikerült elmenekülnöm, bebújtam a híd alá, hogy megvárjam amíg megunnak. Erre majd beszartam, mögöttem megszólalt egy csávó, hogy a CIA közvetítője, és hogy már várnak rám egy épület 3. emeletén...Mondom jóvan, megnézem miről van itt szó. Elmegyek az épülethez, bekopogok, bemegyek, és öcsém: Egy lehallgatószoba! :DD És egy íróasztalnál ott egy amcsi ügynök! Kaptam tőle melót, szóval most azt nyomom...kira! ;)
    Amúgy hol lehet eladni a cuccaimat?
    Jah, és kéne csinálni egy oldalt, amolyan FAQ dolgot, ahol "bárki" berakhatná, a felfedezéseit a játékkal kapcsolatban, szóval ilyen "Információs Adatbázis" Ha kell, szívesen segítek ezzel kapcsolatban! :)