Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
precache=0
ha mar mas is rajott es irtak is valahol, akkor meg nem tudom mit rinyalnak annyian....
szerintem
Mi a fasz lehet olyankor,mert ha be tölti a pályát ujra inditja a gépet,és már
kurvára kezd idegesiteni.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy a játék sztem ordít a HAVOC motorért!!!
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
A Far Cry meg a Half-Life 2 sokkal szebb mint ez oszt még se akad.
Vesszük itt drága pénzekért a gépalkatrészeket közbe a fejleztõk meg röhögnek rajtunk ez üzlet.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ha szeptemberig hagyják a fejlesztõket, kult game lehetett volna
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Forza.
ami ugy látom nem csak nekem nem tetszik az a nem létezõ fizika :( az elmult idöszakban szerintem el lettünk kényeztetve olyan fizikával, mint ami a hl2/far cryban volt, ezekután nehéz 2-3 évvel ezelõtti, szkriptelt zúzûsokat, meghalásokat, jármûviselkedést feldolgozni :)) ez borzalmas .... a swappelést még csak csak megszoknám, de ezt már nehezebb ...
egyenlõre a legroszabb oldalra álltam, az indiánokéra :D lofaxt nem tudnak fizetni, fegyvertelenek, és a maffiátol kéne egy pisztollyal kiszabaditanom a társaikat, miután probamisszioként a falujukat megmentette egy jaguártól :D
éppen tulvagyok egy tüzharcon, de a maffiabázisról képtelen vagyok élve kimenekiteni az indiánokat .... easyn nyomom :))
Forza.
Mondjuk az én winyomon már nem foglal helyet ez a szar...<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egyszóval, jó töténet ide vagy oda egy kalap szar a játék.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Elindultam és volt valami tûzharc meg szaladgáltak az emberek pár belölük el is halálozott a forgalom által az én szerencsémre mert volt náluk töltény és fegyverek.
Elértem a bázishoz felvettem a dokumetumokat és kinyirtak mint a szart :)
Next PC upgrade: 2022
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
de fizikailag, meg a kocsik iránnyítása nem jó
inkább most letöröltem
1hónap múlva majd elõveszem
látom hogy a rendõrség épületénél vagyok és egy oldali ablak nyitva..nini a rendõrkapitány!
gyorsan gerillának álltam és ablakon keresztül puff,puff...
csak õ volt az épületben így bementem, egy cellában találtam egy halottat nála gépkarabély, gyógyszerek a szekrényben...
kocsi a garázsban....))
sajnos ebben a pillanatban hátulról lelõttek a cúf rendõrbácsik...
Forza.
ez a fizika... pffffffff
a kocsi kereke forog mikor állok
röhej game lett
én még csak a tájjal ismerkedek, nagyon hangulatos, hogy óriási szabadságérzetet kapunk az RPG elemekkel ... cuccok pakolgatása, civilek, stb hozánk valo viszonya, stb. baromira nem sikerült odáig jutnom, hogy komolyan játszani kezdjek :)) valahogy mindig vérengzés kezdõdik ...
Forza.
a screensavert kilõni mert nekem is állandóan bejön játék közben, és nagyon szaggat miatta, csak idáig nem tudtam miért.
kivéve persze hogy memóriát kellene venni.