HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Bobber
    Sziasztok

Az lenne a problémám hogy szeretnék csinálni egy oldalt ami két "sávból" áll.
    Lenne egy bal oldali menü és egy jobb oldali tartalmi rész.
    na ezzel semmi gondom nincs meg is csinálom szépen táblázat nélkül div-ekkel, css-el stb formázva. A problémám ott kezdődik hogy a menüt mindig láthatóan fix helyen akarom tartani és a tartalmi részbe pedig külső html filekból akarom behívni az aktuális tartalmat. Ezt meg is oldottam iframe-val de igazából ez csak akkor működött hogyha az iframe-nak fix magasságot adtam.
    Abban a pillanatban amint az iframe magasságát kiveszem a formázásból szétesik az egész és minden össze vissza jelenik meg.
    Pedig azt szeretném hogy az oldal magassága mindig a tartalomhoz igazodjon. Biztos én vagyok a béna és én nézek el valamit de egyszerűen nem akar sikerülni:(
    Viszont nekem mindenképpen egy olyan forma kéne ahol van egy úgymond keret amibe betöltöm a tartalmat, és mindez html alapon mert a szerver ahova menni fog az oldal sajna nem tud semmit. se php se semmi.
    Gondolom azzal könnyű lenne megvalósítani de ahhoz még sötétebb vagyok:)
    pls valami egyszerű példaoldalt dobjon valaki vagy egy kódleírást mert már megüt a guta hogy ilyen pancser vagyok:)
    Catti várom a tippeket:)))