HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Balumann
    Megint lenne néhány kérdésem.
    1. Régen láttam olyan kódot (nem tudom hogy sima html vagy valamilyen script volt-e), amivel el lehet rejteni szöveget. Tehát van egy szöveg, ha arra rákattint valaki akkor alatta megjelenik amit elrejtettem. Sajnos már nem tudom milyen néven keressem egyáltalán, oldalt sem találok ahol ilyet alkalmaznának sajna.

2. Sokáig kerestem egy jó üzenőfalat, aztán végül egy vendégkönyvet alakítottam át, de van 2 probléma vele. Az egyik egy kis probléma, hogy üzenet írás után kiírta, hogy "Köszönjük hogy a vendégkönyvünket választotta", de nem volt vissza gomb. Ezt kitöröltem, most nem jelenik meg semmi, az üzenőfal nem frissül. Ha rákattint újra az üzenőfalra akkor jó, ha a refresre kattints akkor meg elküldi újra az üzenetet. Ezzel mit lehetne csinálni? :)

A nagyobbik probléma, hogy Internet Explorerrel nem átlátszó az iframe (pedig úgy van beállítva), és nem ugrik le az aljára a legutolsó üzenethez (mozillaval és operával tökéletes). A nem átlátszósággal az a baj, hogy a betük is szürkésfehérek, mert az oldal háttér eredetileg sötét, így meg fehér háttér jelenik meg IE-ben.

Ez az oldalam egyébként. Előre is köszönöm az ötleteket.