HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
hiho mindenki:)
Tudom a problémám nem teljesen ide való de ha nem gond akkor mégis ide irnám:))
Szóval az lenne a feladatom hogy van egy TXT file amiben vannak adatok, történetesen számok sorokban pl.: fok perc másodperc (Ez egy sor adata) Ezekből a sorokból van mondjuk 66000.
Direkt irtam ennyit mert az excel csak 65k sort tud kezelni igy ott nem végezhető el amit akarok.
Tudom adjam be 2x re de ez se igazán járható mert mondjuk átlagban ami txtket kapok azokban mondjuk 1 milla sor van.
Na de a lényeg ezekben a sorokban szereplő adatokat kéne átszámolnom mondjuk egész és tizedes jegyeké a további feldolgozhatóság érdekében. Majd egy másik txt filéba kiirni szintén a sorok létrehozásával.
Szóval olyan tutorialt keresnék ahol ez java vagy php vagy nem tuom hogy megoldható.
És hogy legyen egy is köze a html-hez is a problémának mondjuk ugy szeretném megcsinálni hogy egy html oldalon bekéri a file nevét, elvégzi a műveletet amit kell a script és megadhatom hogy milyen néven legyen elmentve:))
na jó ezt a végét csak tényleg heccböl irtam. A lényeg az adatbeolvasás, műveletvégzés majd adatkivitel lenne.
Segítségeteket előre is köszönve: Bobber