HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Butch3r
    hello az a bajom, hogy nem nagyon vágom a php t illetve értek mindent de nem tudok semmit összehozni vele, azaz bármelyik php kézikönyvet vagy akármint elolvasok nem tudok sajnos belőle ihletet meríyteni.. kéne nekem egy konkrét példa ha nem tól bonyolult akkor valaki segítsen kérem..
    egy oylat kéne összedobni kis magyarázattal ami tartalmaz 2 menüpontot az egyikre kattintva bejön a menü mellé jobbra a tartalma amiben van 1 menüpont meg a szöveg alatta és ha arra a menüpontra kattintasz akkor ugyan oda töltődik be annak a menüpontnak a tartalma :( és így a másik menüponttal is valami egyszerű nem kell nagy dolog csak hogy megérthessem az egészoldalt, hogy mi mivel kapcsolódik stb mert ha csak programrészleteket látok és leírják hogy ez adja ki a menüt stb akár hogy szenvedek nem tudok belőle mit kihozni stbstb... nem tudom hogy én vagyok ennyire béna vagy mivan de ... katasztrófa sajna ..

Szóval ha valaki ebben tudna nekem segíteni akkor nagyon örülnék neki és megadnám az email címet amire küldje a fileokat :( kétségbe vagyok kicsit esve már... plz help

Köszönöm üdv..