HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
zserrbo #6149 Amit néztél az emelt szint, én meg nem írtam, hogy középszintre megyek ez még előrehozott érettségi. Ha jól sikerül jövőre talán megpróbálom a szintemelőt belőle.
Nekem mutatott az igazgató 1 ilyen szoftverlistás táblázatot: szoftverlista
Alapban ez "Az operációs rendszer vagy az irodai szoftvercsomag
részét képező alkalmazás" -t jelöltük be a weblapszerkesztő résznél (ez a Publisher :S :S) Ezen szeretnék még változtani. Noha egy másik érettségiző ismerősöm szeritn nem kell szoftverlista csak emelt szinte, hát nemtom. Na mind1 nálam kellett. Igazából a weblapkészítés témakörre a becsült idő 20 perc középszinten. Szerintem hamarább végzem ha nem én írom az egész html szöveget (kivéve ha addigra megtanulnám profin a html nyelvet, de egyéb okokól, amit most nem részleteznék nem hiszem hoyg nagyon elmélyünék a html nyelv rejtelmeiben, max később, addig csak alapok).
Megjegyzem a grafikai résznél az M$ Picture Managerre esett a választás, még nem nagyon nézegettem a prezentáció részt, uyganis a témakör "prezentáció és grafiak" - 20 perc, de szeritnem a paint is elég lesz. meg úyg is nagyrészt a forrás anyagot kell használni sztem.
Most felraktam a Ftornpage-t a viurtális gépre, de valahoyg az NVU tűnt barátságosabbnak nekem is. nem utolsó sorban az M$ mivolta miatt. Kérdezem az igazgatót mi lenne, ha a Publishert NVU-ra cserélnénk. Nem ismerte, mondom ingyenes, Mozzilla motor stb. Azt mondja majd megkérdi a rendszergazdát mondom jól van..
Bocs a kicsit off részekért.