HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Dj Faustus #6023
    " Egyenlőre nem tudok rájönni mitől függ az pl. hogy a google megtalál e egy weboldalt vagy nem, írhatok én bármit a meta tagbe."
    A <meta> tag csak egy csepp a tengerben.

Az oldalt érdemes ésszerűen kialakítani: ügyelni az átlátható oldalszerkezet kialakítására, a validitásra (nem létszükséglet, de segíthet), a Flash, a Java, a Javascript, a keretek, a képek, hangok megfelelő használatára/alternatívák biztosítására (ugyanis ezeket a keresőmotorok nem tudják kezelni, vagy mert bináris állományok, vagy mert feldolgozásuk túl sok erőforrást igényelne).

Az oldalra kerülő tartalmat úgy kell kialakítani, hogy a megfelelő potenciális keresőszavak (amire a felhasználó rákeres) megfelelő gyakorisággal forduljanak elő a szövegben.

Lényeges még az is, hogy legyen elegendő, magas Pagerankú oldalról ránk mutató hivatkozás (katalógusoldalakra, nagy látogatottságú partneroldalakra be kell kerülni).

Ezzel a témával a keresőoptimalizálás foglalkozik bővebben:

"A msql adatbázishoz a felhasználó és jelszót nem fogadja el. Mi lehet a probléma?
    Felkell telepíteni külön a msql-t?"

Nem, mivel az Appserv tartalmazza a MySQL-t (legalábbis legutóbb én még láttam benne, elvileg automatikusan el is indul).
    Esetleg alternatívaként javaslom a Xammp-pot