HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • VidositsAndrás
    Hello!

Öhm segítenetek kéne (ha tudtok persze) html vagy php code-dal

azt szeretném megcsinálni hogy mikor valaki rálinkel az oldalra akkor az előrebeállított file elinduljon nála

HAsonlót szeretnék mint mikor van a háttérzene: beadom a beállítást letölti, elindul,megy a zene...

Lehetöleg ugyanezt az effectet szeretném kicsikarni a drága jó html-böl csak olyan file-lal ami nem zene hanem mondjuk plugin,flash vagy ami éppen kell az oldalhoz...az a baj hogy azt sikerült elérnem hogy mialatt tölt az oldal letölt a cuccom de nem indítja el...láttam más oldalaknál hogy egyszerre 2-3 oldal indul el pedig nem linkről lett irányítva...Ehhez kéne olyan kód amit beállítok a feltételeknek és bemásolom html-be vagy php-be és működik....

azt szeretném csinálni hogy mikor betöltik az oldalt akkor a pdf-eimhez szükséges adobe települjön..a silent install már el van készítve azzal nincs baj tökéletesen működik de én nem tudom hogy hogyan építhetném be az oldalba...az embereknek el kell menniük letölteni az adobe-ról vagy ahonnan tudják utána visszajönni hozzám és úgy megpróbálni letölteni a pdf-eket meg a többi cuccot és megnézni...
    + jó lenne ha ezt nem kéne eljátszani a flash + macromedia active-X-ekkel..az oldalon sok a flash de jelezték hogy az oldal nem tartalmazza a megfelelö active-x-t ezért jó lenne ha felraknám...namármost megvan már minden de fogalmam sincs hogy hogy lehetne beépíteni...esetleg valami fajta "dupla linket" hogy ha rákattintanak az oldalra felinstallálja nekik a cuccot...
    Utolsó ötletem az volt hogy megnéztem a többi gépen és az volt a tapasztalat hogy az active-x letöltődik a temporary internet files-ba de NEM települ mert nem kapott rá utasítást...nem tudom meg lehetne ezt oldalni valami scripttel vagy valami paranccsal a html/php-n keresztül?
    Írtam a másik fórumba de ott nem válaszoltak még...

Nem tom mennyire lehetett érteni de ha valak értette és segítene azt előre is megköszönném...

(UI: bocs hogy ilyen hosszú lett :)) )