HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Ehhhh, én már elvesztettem a fonalat teljesen.
Tudom, nem vagyok még elég jártas a dolgokban, de szeretnék fejlődni és ezt csak úgy tehetem meg, ha próbálkozom és csinálgatom az újabb oldalakat. Namost én próbálkoznék, de falakba ütközöm folyamatosan. :)
Leírom a problémámat:
Adott a saját természetfotós oldalam: Blasta Photography
Ezt én anno egy roppant béna és gyengusz programmal, a Yahoo Sitebuilderrel csináltam. Nem túl okos progi, ráadásul sokat kell vele pepecselni utólag, de a célra megfelelt. Szerettem volna tovább lépni webszerk. ügyben.
Felraktam és próbálgattam a Namo webeditort, mert egész ügyes, sokat tud és barátságos. :) Tudok is vele sok szépet és jót csinálni, de sajna ezt a IE vs FFX kompatibilitást nem tudom vele megoldani.
Pedig az a kis csokker Yahoo Sitebuilder is megoldotta ezt a gondot.
De azzal már nem szeretnék többet foglalkozni.
Szal most próbálgattam a Dreamweavert, de szintén belebotlottam ebbe a kompatibilitási gondba.
A kérdésem tehát:
A fentebb látható oldalt milyen módon csinálhatom meg (nyilván most továbbfejleszteném kicsit) ezekkel (DW vagy Namo) a programokkal, hogy mindkét böngészővel ugyan úgy nézzenek ki?
Én ugye megcsinálom a hátteret és a gombokat Photoshop-ban, és aztán ezeket szeretném a megfelelő helyükre megfelelő módon beilleszteni.
Bármilyen segítségnek örülnék, csak értsem meg! :D:D:D:D
Előre is köszönöm Nektek!