HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
?ontosan milyen scriptre gondolsz? Ha kész, flashben készült dolgok kellenek, akkor pl keress rá úgy google-ben, hogy "animated flash menu". Ez csak egy példa, de kurva sokat fog találni, az tuti. Én megmondom őszintén korábban próbáltam én is JS-ben készült legördülő menüt keresni, de amit találtam az olyan kibaszott bonyolult volt, hogy inkább nem is foglalkoztam vele. Ezt azért jegyzem meg, mert gondolom hasonló cipőben vagy, miszerint te sem értesz hozzá hozzám hasonlóan. Amit viszonylag egyszerű manuálisan is elkészíteni az pl. egy CSS segítségével készült legördülő menü. Erre úgy keress rá, hogy CSS positioning, elég egyértelmű a dolog. Ehhez max minimal JS-kell az egérműveletek miatt. Röviden ennyi jutott eszembe. Egyébként indokolt a legördülő menü használata? Úgy értem annyi menüpont van, hogy muszáj? Őszintén szólva miután nagy nehezen összeraktam a CSS menüt, le is mondtam róla. Sok esetben felesleges. Ha nem muszáj, csinálj inkább szép rollover effektet, az is sokat dob rajta.