9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
pici #3127 Sziasztok lehet, hogy picit bugyuta kérdés de javascriptbe hogyan tudnám átírni a napi üzeneteimet? :-) amik php-ben vannak... :) vagy nem is lehet? :))
Előre is ksözi a választ.
-
#3126 Szerinted. Ízlések és pofonok. Nekem a wa007 jobban tetszik. Arról már nem is beszélve, hogy valószínűleg több munka áll mögötte. -
#3125 Nemazé de a 2ADVANCED.COM kicsivel öszetettebb flash... -
#3124 Webdesignnal foglalkoznak nem is oly meglepő módon. Nálam mondjuk ők vannak a topon. -
#3123 én csak azé tok picit english mer sokat chat-elek agolul..láma vok mi? -
#3122 -
#3121 I didn't speak englis! Csak ten year óta learn but I stupid vagyok az englishez :D:D:D:D:D -
#3120 De mi is a szolgáltatásuk vagy mi? -
#3119 nekem tetszik a desing -
#3118 de igazibol nemrossz ugye?
-
skristof #3117 kis semmiség.. még van rajta mit fejleszteni -
#3116 Picit kezdő honlap de azé érdemes megnézni -
#3115 értem,köszönöm. -
#3114 BODY-ba kell írni.
<BODY background="valami.gif">
Ha beírod, a ide, hogy: bgproperties="fixed" , akkor a háttér fix lesz és a szöveg előtte fog gördülni. -
#3113 bocs,még nagyon kezdő vagyok.
milyen kóddal tudom elérni azt,hogy ne csak úgy berakjon egy képet,hanem az háttér legyen?tehát beborítsa az oldalt. -
#3112 ugye, hogy nem vagy láma :) -
#3111 már megvan sikerült -
#3110 aha, demivel elég láma vagyok ezt hovakell irni hogy működjön is:P -
#3109 hát például framesettel -
#3108 window.open('valami.html','oldal neve','width=szélesség height=magasság') -
#3107 Hali.. olyan helpre lenne szükségem hogy hogyan oldahtó meg az van 1 link amire rákkatint az ember bejön 1 kép decsak akkora ablabkba amekkora a kép szóval ilyan pop up ablak féle.. hogyan oldható meg? -
#3106 http://katalogus.vkpaks.hu/tlwww_stat/havi.php
Oldalonhoz kellene egy kis segitség
oldal egy php, de van benne a kötvetkező html kód. ezt kellne ugy átirnom hogy ne keljen hozzá nyomó gomb, hanem automatikussan amelyiket kiválasztom, rögtön megjelennyen, és nem kelljen a nyomgomb-ot megnyomi ! lehetséges? hogyan ?
<html>
<body>
<div>
<form method="POST" action="<?php print $SERVER['PHP_SELF']?>">
<p>
<select size="1" name="tipp">
<option value=2005> 2005. évi statisztika, havi bontásban </option>
<option value=2004> 2004. évi statisztika, havi bontásban </option>
<OPTION value=2003> 2003. évi statisztika, havi bontásban </option>
<OPTION value=2002> 2002. évi statisztika, havi bontásban </option>
</select><input type="submit" value=" Lekérdezés "></p>
</p>
</form>
</div>
</body>
</html>
-
Taibi #3105 Azt hogy lehet megoldani, hogy mindkét oldalon legyen "tartalomjegyzék", azaz ne csak a jobb vagy bal oldal legyen fix, hanem a lap mindkét szélén legyen fix sáv?
(és persze fix fejléc is) -
#3104 Felfogtam, akkor sem adom fel -
#3103 de ott van az a hulye bealitas ott kene megadni a mappat amit kilistaz na mind1 -
#3102 Nem tudja senki, fogd már fel! Ha nem megy, keress egy másik web-galleryt. Van húszonezer a neten. Google -> free web gallery, és kész. -
#3101 Valaki #3068 HELP -
#3100 a megadott oldalba style-ba vagy css-be! (nem minden böngésző támogatja a görgető sáv piszkáűlását :) -
#3099 Az <IFRAME> gördítősávját, hogy tudom egyénire szabni? -
#3098 nem lelombozni akartalak, és valószínűleg a nálam okosabbak fognak tudni mondani valami jobbat is, de gondolj bele. milyen menüben nézne ki jól 100 videó? szerintem semmilyenben....bocs -
Tuy #3097 köszi de most eléggé leomboztál -
#3096 azert ott a bealitasokban probald megadni a mapat :) elvileg azt fogja kilistazni! -
#3095 megnéztem. szerintem egy idő után a legördülő menü is túl sok lenne, de ha nem akarsz ennyi menüpontot, akkor akár sima html-lel is meg tudod oldani a <select><option></option></select> tag-ekkel. Ez a legegyszerűbb, aztán annyi videót pakolsz bele amennyit nem szégyelsz, mert nem látszik, csak ha lenyitod. Vagy akár több ilyet is berakhatsz egymás mellé, pl. videók 1-30-ig; 31-60-ig stb stb.
Keress rá erre, google-ban, tök egyszerű -
#3094 Ez egy Coppermine galéria, nem tutorial -
Tuy #3093 aha köszi az oldalamra kéne de szerintem ezt gondoltad :D
Az oldalamés ezen oldalon a VIDEOK részre gondoltam berakni mert egyszerübbnek gondolom el.Ezekszerint tévedek :S
Nekem ez a menö tökéletesen megfelelne ami ezen a fórumon van csak tudjam CONFIGOLNI az a lényeg mert naponta ujj videók kerűlnek fől és mind látod jelenleg egymás alatt vannak és így eléggé gusztustalan a dolog szal azert kene ébn erre a megoldasra gondoltam ha nem ajánjátok ezt a megoldást akkor válom a további ötleteket :D
az oldalamet FrontPges 2003 as verzojával kreáltam köszi helo -
#3092 ?ontosan milyen scriptre gondolsz? Ha kész, flashben készült dolgok kellenek, akkor pl keress rá úgy google-ben, hogy "animated flash menu". Ez csak egy példa, de kurva sokat fog találni, az tuti. Én megmondom őszintén korábban próbáltam én is JS-ben készült legördülő menüt keresni, de amit találtam az olyan kibaszott bonyolult volt, hogy inkább nem is foglalkoztam vele. Ezt azért jegyzem meg, mert gondolom hasonló cipőben vagy, miszerint te sem értesz hozzá hozzám hasonlóan. Amit viszonylag egyszerű manuálisan is elkészíteni az pl. egy CSS segítségével készült legördülő menü. Erre úgy keress rá, hogy CSS positioning, elég egyértelmű a dolog. Ehhez max minimal JS-kell az egérműveletek miatt. Röviden ennyi jutott eszembe. Egyébként indokolt a legördülő menü használata? Úgy értem annyi menüpont van, hogy muszáj? Őszintén szólva miután nagy nehezen összeraktam a CSS menüt, le is mondtam róla. Sok esetben felesleges. Ha nem muszáj, csinálj inkább szép rollover effektet, az is sokat dob rajta. -
Tuy #3091 Helloka valami tudna nekem adni egy LEGŐRDÜLŐ MENÜ SCRIPTET HTM hez?
nagyon kéne és sokhol nem találom! :( elöre isköszi! -
#3090 Vannak ilyen free dolgok, mint pl ez a coppermine (én még nem használtam). google -> free photo gallery :) -
#3089 és milyen szoftvert javasolsz? :) -
#3088 admin eszközökbe vagy a profilodba nézz be hátha ott lehet beálítani ez valami galériázó tutorial lehet