HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Dichter
    A böngészővitára rátérve.. :) (ezen a héten még nem volt) :D

Én is IE rajongó voltam, nagyon sokáig. Azzal kezdtem el netezni. Teljesen meg is voltam vele elégedve, amíg el nem kezdett olyan dolgokat csinálni, hogy pl itt SG-n kijelentkezett magától, és minden egyes belépésnél világított az arcomba, a NEM VAGY BEJELNTKEZVE szöveg, pedig be voltam. A végső lökést egy alternatív böngésző felé az adta meg, hogy ha 4 IE ablaknál több volt nyitva, belassult, és le is fagyott az egész. Amit most használok (Netscape 7.2) teljesen kielégíti az igényeimet. Van benne Tab, cookie, javascript management, ha egy olyan típusú fájl van egy URL-ben, amit a böngésző nem ismer, akkor nem IE-esen kidob egy 404-es hibát, hanem felajánl lehetőségeket, hogy mit is szeretnék ezzel a fájllal tenni. Szóval én meg vagyok elégedve vele.

Amit most leírtam, azt SENKI ne vegye térítő dumának. Senkit nem akarok rábeszélni, és lebeszélni, az IE-től más böngészők használatára, ezek mind a személyes tapasztalataim, a kb 2 éves internetezői pályafutásom alatt.

Mindamellett hozzá kell tennem, ha webre fejlesztek, mindíg az IE marad a legfőbb szempont, még ha ilyen kis idegesítő kis hibákat nem is képes elnézni.

Sőőőt, az IE explorer védelmében el kell mondanom, hogy ez volt az első ilyen amit láttam, sokkal többször fordult elő fordított esetben.