HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Így van, de akkor erről beszéljünk már és ne arról, hogy mekkora oltári bug van az IE-ben, hogy megjeleníti az ALT szöveget is, jaj-jaj, mindenki térjen meg, áldozzon fekete kakast az oltárnál és purgálja ki a lelkéből az M$ logót is...
Én is azt mondom, hogy most már igenis törekedni kell a szabványosságra (bár még az én weboldalaim sem 100%-osak ebben a tekintetben :) ), de ez nem azt jelenti, hogy az IE-t mindenképpen el kell felejteni, mert az sz*r. Valamikor a Netscape diktálta a szabványokat, utána jóideig az IE, most pedig már semmi, szerencsére független a dolog.
Tehát utoljára, hogy világos legyen: igenis, rá kell szorítani mindenkit, hogy mi a szabvány része és mi az, amit a többi böngésző tesz hozzá extraként, vagy csak slamposságból. De ezt ne azzal kezdjük, hogy ujjal mutogatunk. Ez így nem egészséges internethasználatra és weboldal-szerkesztésre "nevelés", hanem a lövészárkok további mélyítése és sztem ostobaság.
Ui: Ha most valaki belekezd a mondókába, hogy "a scrollbar színezés is IE hiba, mert...", akkor azt elküldöm a... Szóval oda.
:)