HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • drowns41
    Igen ez az első oldalam. A kurzor mindenkinek tetszik, mert nem a szokásos Windows szabvány. A betűtípus letöltést, azért írtam, hogy töltsétek le, mert nem ismerem a hivatkozást rá. Az első oldalon kiirtam, hogy 1024*768-hoz készült, nem értem mi a probléma. A görgetősáv direkt nincs benne a menü frameben, hiszen akkor a két háttér nem olvadna egymásba össze. (Nekem legalábbis ez volt a cél )
    A banner felül nem a saját oldalam hirdetése, hanem a banda új lemeze.
    A design pedig hozzá készült. (Hosszú lenne elmesélni, miért ilyen és mi köze a háborúhoz a csapatnak, de ha nagyon kell az info bemásolom ) A "nyálas divatzene hűdemenő kistiniknek" kifejezést szerintem eltévesztetted, mert ha megnézed a letöltések menüpontot, akkor bizony belehallgathatsz pár számba. Szerintem egyáltalán nem nyálas. A vendégkönyvben nagyon dícsérik, a többségnek tetszik. Nm tehet róla, de biztos mindenki más az izlése. Ez nekem egy jó dolog, hogy elmondhatom, hogy van egy saját honlapom, ez volt a célom, elégedett vagyok. A többi meg nem érdekel. Egyébként köszi, hogy leaglább megnéztétek és véleményt mondtatok.(Egyébként, ha van még valami akkor azt is szivesen fogadom) Nekem ennyit megért, hogy írjak. Jó éjt mindenkinek!