HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Nálam nem változott meg a kurzor (Firefox rulez, ugyebár), de ami elsőre elriasztott, az pl az 1024x768-ra optimalizálás meg a letöltendő betűtípus volt... (Szerintem nem kéne elvárni a látogatóktól, hogy bármit is tenniük kelljen csak azért, hogy megnézhessék a honlapot...)
Aztán mégis rászántam magam a belépésre (megjegyzés: a Belépés felirat nagyon sötét, nem elég kontrasztos, így alig látszik, és nem különül el a háttértől), és belépés után meg ugye "élvezheti" az ember ezt a szörnyű, összevissza színvilágot, a mintás alapon mintás háttérrel. Meg egy jó nagy reklámbannert, frame formájában (a saját oldaladat talán nem a saját oldaladon kéne reklámozni). Arról nem is beszélve, hogy a reklámframe és a nem scrollozható menüframe együttes hatásaként a menü nem látszik teljesen 800x600-as felbontásban.
Én igazán nem ismerem ezt az együttest, nem is hallottam őket soha (bár kósza emlékeim alapján kapásból be volt nálam sorolva a "nyálas divatzene hűdemenő kistiniknek" kategóriába), de azt hiszem, ezután sem akarom jobban megismerni.