• 3P
    #6915
    Először is köszi, hogy válaszoltál Gabika78-nak helyettem (most értem haza), nekem csak most lett volna rá időm.

    Én meg megpróbálok neked válaszolni, lévén hogy nagyon sokszor végig tóltam, s talán kijelnthetem, hogy az utóbbi idők kedvnc autós játéka nálam... :)
    Tehát a kérdésedre a válasz. Az adott évadban már nem kinálja fel többet, de a teljes championship több évadból áll (egyre nehezedő évadok), s van több versenytípus, ami sokszor elő fordul, föleg a favorizáltabbak (DTM, Formula Ford, Holden Cup, stb...), de van 1-2 ami csak egyszer fordul elő, főleg a prémium jellegűek. Pl. Szerencsére az az átkozott rally-s rész is csak egy alkalommal van (hogy azt én mennyire utálom ebben), de sajnos az kikerülhetetlen.
    Egyébként a karrier teljes végig játszása közel sem fed fel mindent a játékból, mert az adott bajnokságok karrier alatt elég csonkák, így kimarad jonéhány pálya, s emiatt még ha 1-1 pálya több bajnokság alatt elő jön, akkor is lesz olyan ami a karrier alatt egyáltalán nem jön ki. Ezen kivül van olyan bajnokság ami karrier alatt nincs is, sőt van un bonusz bajnokság amihez majd meg lesz határozva, hogy mit kell teljesíteni. A játék egyébként talán leggyengébb része a karrier szerintem, mert pl. nincs időmérő, nincs koncsi buherálás, csak verseny, persze van akinek ez jön be...

    ps. A nehézsére visszatérve az utolsó 1-2 évad már komoly kihívás tehát igen jó tud lenni az a 0 érték, kellő kihívást visz a játékba ;)