TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Jobb klikk a képernyõn/Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/3D
2. Ki kell pipálni az "Egyéni beálljtások használata" menü pontot, majd klikk az egyéni gombra.
3. Ott van egy csúszka "Vonalsimítás" ott is van egy pipa, hogy alkalmazás szerint. Pipáld ki!
Ekkor csak abban az esetben lesz élsimítás, ha az adott játék setupjában (vagy játéktól függõen egyéb grafikus beállítások részben) ezt beállítod.
2. Ki kell pipálni az "Egyéni beálljtások használata" menü pontot, majd klikk az egyéni gombra.
3. Ott van egy csúszka "Vonalsimítás" ott is van egy pipa, hogy alkalmazás szerint. Pipáld ki!
Ekkor csak abban az esetben lesz élsimítás, ha az adott játék setupjában (vagy játéktól függõen egyéb grafikus beállítások részben) ezt beállítod.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem 9800pro van, egy 2400+ -os procival. Nálam nincs akadás, bár meg kell jegyezni, hogy az enyém eredeti, így jó eséllyel a törés a ludas.
ti kiírtátok vagy a daemonba bemountolva használjátok?
nincs overdrive, ATI 9800 XT-m van, alapon megy.
vedd le a vidkártya tuningot,ha van..nekem az volt a bibi...ati overdrive finito
lecsatlakoztam a netrõl, kikapcsoltam minden felesleges service-t, minden progit bezártam ami nem kell, és akad a kép!! full grafikán és max élsimítással is folyamatos a kép, de néha megáll 2-3 mp-re, ha leveszek mindent minimumra akkor is! Catalyst 5.8 van fent!
hali probálom felrakni a patchot de azt irja ki hogy 'installation operating failed' vmit nem jol csinálok?
Forza Italia OoO Forza Juventus
SZERINTEM IS!!!!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#lama>#lama>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Quake 4 The best FPS game!
A fiúknak nem jött össze ez a crack valami jól, mert ugyan a game elindul, de néha kb. 2-3 mp-re megáll a kép, és ez elég gyakran bekövetkezik, úgyhogy felejtõs!
3P!
És pontosan hogyan kell kikapcsolni? csak úgy szépen szájba rágósan, ha kérhetném.
Köszönöm.
És pontosan hogyan kell kikapcsolni? csak úgy szépen szájba rágósan, ha kérhetném.
Köszönöm.
Látom ez nem sikerült valami jól. Tessék! Ez már jó.
Nekem is volt ilyen hibám (9800pro-m van), de akkor jött elõ, ha be volt kapcsolva a driverben az élsimítás. Kapcsold ki, sajna a játék nem komálja az élsimítási dolgokat ATi esetén (nem hiába ott fityeg az elején az NV logo...)
Még annyit, az esetleges kérdések megelõzésére: Abit NF7 v2.0, 3200+ Barton, 2*512/400 Kingston, Radeon 9800Pro.
Elõre is köszönöm.
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy kérdés. Feltettem az eredeti dobozos játékot, de a verseny indulásakor, gyakorlatilag csak az autókat jeleníti meg, minden más fekete, vagy szürke. Miért van ez?
Egy kérdés. Feltettem az eredeti dobozos játékot, de a verseny indulásakor, gyakorlatilag csak az autókat jeleníti meg, minden más fekete, vagy szürke. Miért van ez?
nekem is kéne hozzá egy crack
Ha adsz egy mail címet küldök neked egy állást. Abban már mindent megnyertem, ergo minden verseny unlockolt és minden autó...
Ott olyan idiótán van leírva, nem tudom, hogy akkor most mit csinál.
Gondoltam, hátha valaki utánanézett és megosztja.
Gondoltam, hátha valaki utánanézett és megosztja.
Hi all!
El sem hiszem, hogy végre sikeresen feltörték.
Kellene cheat hozzá, hogy legyen összes autom meg palyam.
Elõre is köszi!
El sem hiszem, hogy végre sikeresen feltörték.
Kellene cheat hozzá, hogy legyen összes autom meg palyam.
Elõre is köszi!
Hi! Ebben az uj verzioban levö exe file-t el tudja nekem küldeni valaki? [email protected]
THX
THX
Skacok nem tom mi lehet a gond,patch kell e ,de villognak a texturák meg ilyenek.. help pls
oké
miért nem jo a commander?
De ha így csinálod, akkor célszerû FlashFXP-vel, vagy legalábbis nem Commanderrel. És figyelj arra, hogy nehogy megszakadjon, vagy kilépjél. Mert ha egyszer kilépsz, akkor annyi.
És mivan pl akkor ha ftp-n vagyok és áthuzok 10 gamet, akkor 1 hétig ingyen töltök ha nem kapcsolom ki a GÉPET?
tényleg?????? LOL
Az nem baj. Ha Wanadoo-s és az idõ lejárta elött bent vagy a szerveren, addig maradsz bent, ameddig akarsz... Nekem 15:27-kor lejárt, de még mindig töltöm ezt! <#nevetes1>#nevetes1>
Feltelepitem minden jo csak kéri az eredeti lemezt,van hozzá valami progi de nem tom hogy kell használni... Fatal:leszedném de ma 22:05 kor lejár a reg..
thx,én most töltöttem le a DTM-et,már megilyedtem... Bár mondjuk sajna nem indul.
skacok,A toca race driver 2 meg a dtm race driver 2 az ugyanaz?
felesleges ezen a warez vs nem warez témán lovagolni szerintem...nem mindenki teheti meg,hogy xy összegért megvegyen egy játékot...igaz a TOCA 2 nem egy hûde drága,de lásd az újabb játékokat...
NFS Most Wanted - PC DVD
(várható: 11.25., 12 990 Ft)
Call of Duty 2 - PC DVD
(várható: 11. 04., 13 990 Ft)
stb
most õszintén kinek van 14.000Ft-ja egy játékra? ha megtehetem akkor leszedem 200Ft-ért,így ha nem tetszik a játék akkor nem morgok majd,hogy ezért adtam ki 14K-t!?
na mind1
ON
NFS Most Wanted - PC DVD
(várható: 11.25., 12 990 Ft)
Call of Duty 2 - PC DVD
(várható: 11. 04., 13 990 Ft)
stb
most õszintén kinek van 14.000Ft-ja egy játékra? ha megtehetem akkor leszedem 200Ft-ért,így ha nem tetszik a játék akkor nem morgok majd,hogy ezért adtam ki 14K-t!?
na mind1
ON
Neophyte,te simán bohoc vagy!!