Rusy#4368
Hi mindenkinek, nagyon nagy üzleti fogás ez a starforc3 3 :DDD, haver megvette a toca 2-őt, és kölcsön kértem tőle, mert 2 nap után ahogy megvette le se szarta, felraktam megnézetm, hú kb 10 percet játszottam vele aztán delete, mondjuk nem szeretem az autós játékokat az tény csak kíváncsi voltam ami itt hisztéria volt a krekkel kapcsolatban az hihetetlen, és ez sokaknak arra adott okot hogy megvegye és görcsösen játszon vele, mint a haver 2 aza 2 napot, és szép volt jó volt, oszt cső, igaz van pénze de akkor is, inkább égető probléma hogy egyre több tényleg jó játék jön ki ezze a védelemmel, már van 2,3 jó darab, és tényleg mindenki kezd elgondolkodni, hogy meg kéne venni stb azért ezt mondjuk nem gondoltam volna, hogy kijön egy toca 2 és máris az emberek elfelejtik a warezt pedig így van, senki nem gondolkozik azon hogy nincs warez nincs krekk akkor ezt most kihagyom, vagy később veszem meg olcsóbban, vagy később játszok vele nem mindenki kezd spórólni mint állat pf súlyos tényleg itt a warez alkonya...
bocs az offért csak gondoltam leírom a véleményemet, mert ez a játék volt az első starforce 3-mas, és eladási rekordokat döntött, de szerintem követni fogják a többiek is...