• BC
    aha van ilyen. engem is beizélt egyszer. egyszer találkoztam egy magyarkával, aláztuk a külfeket 1000L, aztán jön egy barom, és frontálisan, hát ugy ment szarrá rögtön a kocsim... ráadásul saját szerveren történt... szal nagyon idegesítőek tudnak lenni.

viszont!! ritkán, de néha vannak NAGYON JÓ szerverek. jó pingel, lag teljesen nulla, és a finomhangolás is engedélyezett. ezek nagyon jó versenyek szoktak lenni, rendre élmezőnyben végzek, (kivéve amikor közben Forma-1 et vagy EB t nézek)
    egyszer volt egy szerver, 15 körös versenyekkel DTM ben. valami eszmletlen jó volt. 20 perc tömény DTM. naaaagyon állat volt. mindenki volt kint boxban, mert szarrá mentek a kocsik, mindenki elrontotta egy idő után, és már kezdett hasonlítani egy valós versenyre.

(tudom, akik itt nagyon ellenzik ezt a gémet biztos a sonajk is azt fogja irogatni, hogy milyen hülye vagyok, mert a LFS meg a Nascar kaki, pont pont pont, de itt egyetlen értelmes nehogy már csak amse legyen...) akkor legalább neki írom, és nem kérek lehurrogó, kaki beszólásokat, oksa????? thx!