TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maffya
Mikor ébredsz fel????
Várjuk a videot !!!

http://www.torrentreactor.net/forums/thread_1064

Õk is hazudnak?? Pancserek!!!!!!!
Maffya
egy videot kérünk hogy mész a pályán mondjuk Ford Gt-vel a FREE race elsö pályán.

A szerencsetlen esetleg te lehetsz, kisfiam. Az, hogy nincs bedugva kabel es ezt neked kiirja, meg nem jelenti azt, hogy "a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt". A Virtual PC-t ugyan nem ismerem (nem ez az amit a MS megvett, mert keptelen volt sajat ilyen jellegu szoftver kifejleszteni?), de egy kicsit elterjedtebb szoftver a VMWare amiben bizony lehet a belso geppel halozaton kommunikalni. Csak sajnos erteni is kell hozza nem csak fikazni.
Egyebkent nap mint nap XP-t hasznalok halozatban, ugyanis win2k-es rendszergazda vagyok (es MCP, de lehet, hogy azt sem tudod, hogy ez micsoda).
Innentol kezdve veled: "conversation over"!

arty
jajanyám... na mesélj nagyeszü, milyen a game ? 😄 képeket is muatss 😉

K.Andras: Söldnerrõl irjál valamit! 😊 mieza saját krekk ??? 😊

Forza.

Maffya
Nem fikázzuk csak kissé furcsa én is probáltam lehuzott kábellel meg minden lehetöséggel de nem ment. Amugy szerintem ha másolni se lehet akkor már az iso fájl se jó.De ugylátszik vannak akiknek sikerül és jobban tudnak 1 védelmet kijátszani mint pl akik másolásra fejlesztenek szoftvereket.Lejebb leirtam hogy probáltam a copyzás lehetöségét de nem engedi.Szerintem ez "kamukategoria"

emlékszem ebben a topikban valaki belinkelt egy angol nyelvû szöveget ami pont errõl a cd-lehúzósdiról szól (hogy úgy megy). akkor rákérdeztem hogy mi van vele, de le se szartátok. most valaki kipróbálta, egy másik embernek is sikerült, erre itt fikázzátok. buzik-e vagytok?
Én csak segíteni akartam de ha nektek nincs szükségetek rá vagy nem vagytok hajlandók kipróbálni azt amit írtam akkor nyugottan vegyétek meg boltban.

HÜLYE BUZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A crack-re azért lenne szükségem mert a másik gép csak kölcsön van nálam néhány napig és majd utánna is szeretnék játszani vele.
Használtál már valaha Windows XP-t hálózatban???
TE SZERENCSÉTLEN!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem lát aktív eszközt és be van állítva az hogy jelezzen az óra mellet a tálcán akkor azt írja ki hogy: EGY HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BETUDVA és innentõl nem müködik a hálózat hiába ugyan azon a gépen van a Virtual Pc is.
Biztos hogy nem változott semmi? Nekem mûködik legalább 30 indítás után is (ebben van sikertelen is amikor megpróbáltam crack-kel és más módszerekkel is de csak úgy megy ahogy leírtam csak annyi változott, hogy vissza dugtam a cd íróm (Sony 24x, a típusát pontosan nem tudom) és így is megy.
Egyre inkabb azt gondolom, hogy egy hatalmas kamugep vagy, ocsem!!!
>"a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt"
Uramatyam!! Ezt az okorseget meg ki mondta neked????
>"Én kérem a crackot"
Minek kered, ha neked megy??? 😊)

Én még 17%-nál járok eddig telejesen jó majd ha eljutok 30% szólok, hogy mi újság.
>"halozati geprol mount" igen
Igen sajna most 2 gép kell hozzá.
Ez azt jelenti hogy megosztod azt a könyvtárat amelyikben az iso van. A másik gépen ez az iso-t felmount-lod Alcohollal (pl.:1.9), és errõl telepíted a helyes kód legalábbis amivel nekem megy azt már leírtam, a többit még nem próbáltam.

Tegnap kipróbáltam a Virtual Pc progit de azzal az a baj hogy nagyon sok memória kell hozzá és elég lassú volt nekem. A másik nagy gond hogy a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt(Pl.: egy hub-t, vagy egy másik gépet) így ez halott dolog.

Én kérem a crackot a címem: [email protected]
>"halozati geprol mount"

Ez meg mit jelent?? Otthon mindenkinek 2 gepe van??

ubi
ubi
nincs müködõ crack!
Figyuzzatok!Nekem már van egy crackom a DC++-ról!még nem probáltam hogy jo e mert a game nincs meg
Ha valakinek meg van dobjon egy mailt aztán küldöm a crackot
hiba
Nalam az elozo TocaRD-el pontosan ugyan ez volt a patch utan 😊

Maffya
Tomper! Azt is beirhattad volna ,mert én is olvastam és egy svéd srác mesélte is hogy olyan 30% körül már teljesen behülyül a fake! Magyarul szinte mindent vagy letilt vagy instabillá válik.

toMpEr
ja tobbhelyen is olvastam, hogy ugy mukodik, de eddig nem tudtam, hogy igaz-e, most mar ezt is tudjuk 😊

hiba
BÁZZE

Sikerult 1x igy elinditanom, es mukodott, letrehoztam egy profilt, mentem egy ket kort, aztan kileptem.

Ez volt a hiba mer azota nem megy 😊

De bazze ahogy leritad (cdrom lehuz, halozati geprol mount) elsore mukodott...de utolso is az volt 😊

3P
Hogy crack lesz azt el tudom kpzelni, sõt...
Azt viszont nehezen, hogy egy olyan progival mountolt, amire a készítõk azt írták, hogy nem tud még megbírkózni a védelemmel... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

K.András
Miután Söldner-nek joformán a készitök csináltak cracket(és még az olalukra is kirakták 😄),bármit el tudok képzelni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

3P
Ez elég "érdekesen" hanguzik amit írsz...
Az okokat itt elõttem már kifejtették. Eddig minden hazai és külföldi oldalon is azt írták, hogy sehogy sem mûködik.
Az alcoholos dolog meg azért teljeséggel(!) hihetetlen, mert mint írták volt elõttem, õk saját maguk állítják, hogy nem bírnak el a védelemmel, ezek után neked mégis sikerülne pont Alcohollal? 😊

ranGer2
NEm igaz hogy sehonnan nem tudom leszedni a gamet.. 😞

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Maffya
Érdekes lenne ha a fél világnak nem müködik és már elég sokan kiprobáltuk ezt a megoldást is ,és pont "egy ilyen kicsipöcsü" gyereknek menne??!!!?.Mikor az Alcohol fejlesztöi is még dolgoznak a copyzás lehetöségén !!!! SOKAT TUDSZ !!!

Ezek után én biztos vagyok benne hogy nem sokára lesz crack hozzá hálóban még nem próbáltu ki de ma este megpróbáljuk. Remélem menni fog.
Re.: ten155
de a kod jo!!! Höhöhö
Igen? Te mikor próbáltad? De ha te nem hiszel nekem az te bajod.
Na ne kamuzzal mar itt, jo!!!
Raadasul a kod nem is jo amit beirtal!!

Letölthetõ a :
http://www.torrentreactor.net/torrents/view_8625 címrõl
A kulcs: SWEE-7WMA-W89A-GFPY-VY57-8JMJ
ÉS NEKEM MÜKÖDIK már 20%-nál járok. Nagyon király.
Az indítás egy kicsit körülményes, de jó. Alcohol 1.9-sel felkell mountolni egy virtuális meghajtónak és hálózati géprõl. A saját gépen pedig le kell huzni a tápot a cdromokról. Ha találunk jobb megoldás majd írok, de addig is BIZTOSAN müködik.
3P
MikX!

Már írtuk páran, hogy jelenleg csak a bolt polcáról lehet leszedni...

MikX
Hello Nem Tudja véletlenül valaki, hogy ha le lehet szedni vhonnan akkor az hol van?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Maffya
Hát testvérem ez (feltörés) azért is fontos lenne mert ha még ilyenekkel elörukkolnak akkor bénitják a warezt.Tudjuk hogy ez a cél de nehogy elszaporodjon ez a védelem vagy mire feltörik ujjabb változatai jelenjenek meg más játékokban vagy akár programokban.Elvégre még ebbe az évbe is várható 1-2 nagy nevü játék.

Clava
Nemtudom de nagyon jó lenne már hogyha valaki feltörné ezt a gammat. mert azért 10.000 Hufot nem fogok kiadni érte és semmi más gammáért se pedig tuti hogy jó játék már csak a képekbõl és a demóbol is kiindulva.a másik pedig olvastam vissza hogy volt hogy kinek mi a top 5- 10 kedvenc autós gammmaja nem is tudom végülis majdnem mindegyik eggyenlõ sulyal bír tehát a számok nem azt jelentik hogy most az a leggjobb meg mivel szeretem a régi játékokat ezért az is latba vettem így hát nekem az
1.Colin 1,2 (nagyon sok jó kis verseny volt haverrokkal)
2.NFS 5 (akkor eléggé jó garfika és élethû NEM Arkádos irányítás és lehetett keresztbe menni)
3.NFS 1,2 ( Ezzekel nagyon sokat játszottam annakidején akkor ez volt az Autos gammak Csúcsa)
4.Stuns ( A main napig sincsen ien játék amibe ennyire lehetne zúzni a kocsit és ennyire érdekes pályákat építeni de ott lesz majd a CarshDay)
5. Rallymaster (ennek is eléggé jó az irányítása jó pályák)
6. LFS (Nagyonjó élethû irányítás nem olyan hogy 220al bevesezel egy hajtû kanyart)
7. NFS Underground, és még a Street legal 1,2 ( Bár a legálnál vannak kifogások grafika gépigény de azért a tuningolási lehetõségek nagyon jók mármint az élmény hogy összedobsz 1 full izom gépet nem ugy mint az NFS be hogy csak fogod part oké és csá.)
8. Rally Throphy ( tök jó volt a rég 50-60 éves járgányokkal kenni fõleg az elég szokatlan irányítás miatt )
9. Toca race driver 2 ( a Sok mód meg stb...)
10. GTR ( bár ez még nem jelent meg de már a demója is nagyon tetcik nagyon jó hangok király irányítás nagyon isten gamma lesz)

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

nalam meg 7500 + postakoltseg...
Tescoban 9999ft a gama!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Maffya
Imike 2000 -et kéne megkérdezni. Én nem nagyon értek ezen dolgokhoz.

Srácok nem gondolkodik valaki egy magyar verzió elkészítésén?
Még a videók feliratozása sem lenne egy eget rengetõ feladat...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

azokat nemnagyon kultivalom...
Maffya
Jó,Jó,és ismét csak Jó! Csak azt hittem hogy " ez is a kamionról esett le".

De részemröl a téma lezárva.

megvettem, nemtetszik. el akarom adni. ennyi.
Maffya
Tomy_! Ennyire "könnyen" jutottál hozzá? Vagy mitöl lett ilyen akciós? Elég sokat köldök postán dolgokat ugyhogy tudom, az érdekesnek hangzó 7500 HUF+posta költség valójában 8200 ft körüli áron jutna el a mindenre kiéhezett vevöhöz. Amit még nem is emmlitettünk a rizikó és ha értékként adod fel ez az összeg még kb 500 ft vel emelkedik.

"es a demo megjelenese utan, mar meg szeretnem venni (ha egyszer penzhez jutok;D), "

na akkor csak neked, csak most, eladó egy eredeti TRD2, tokkal-vonóval, 7500+pk.
b-type
grand prix-n nyomd, külön kapcsold be, sztem jóval gyorsabb köröket lehet vele menni(bár nem vagyok GPL mágus), arról nem beszélve hogy frankón be lehet vele tanulni a Watkins Glen 1967-es pályáját, és igy egész jó köröket tudtam már menni ott Trans-Am-ben. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Maffya
Na lehuztam a biztatásotokra a Grand Prix Legendst és a GPL 2004 demot is.hát a sima ( GPL ) valamiért nem komcsizta az én windows-omat ugyhogy félre tettem.Kiprobáltam a 2004 demot ,mint irtam ilyen tipusú játékokért (F1, stb.)nem vagyok tulságosan oda de ez NAGYON POWEROS !!!tényleg jó!!!

Másik téma :Clone Cd-Toca2
Ma kiprobáltam hogy klonozás esetén mi a helyzet ,hát ELKESERITÖ.Elindul a clone cd de folyamatosan a naplózáskor pörög hagy ez és ez a szektor hibás....és ez megy végig.
Kiprobáltam még "három" másik progival is a biztonsági mentést (DVD X Copy Platinum,DVD X Rescue,Games X Copy)az utolsó tökéletesen meg is csinálta a dolgot de hát a lemez ellenörzéskor sajna elbukot.

K.András
Sajnálom azért,én tisztelem az akarást és biztos nem csak maguknak szeretnék megcsinálni,de sajnos a realitásokat nézve halott ez a projekt.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Attol felek en is😊))) Az utolso hir amit halottam roluk hogy eladtak a hazukat, hogy csak ezzel tudjanak foglalkozni. De azota, rendereltek egy buszt, aztan annyi😉) Persze, ez csak a weboldaluk alapjan, de aztan lehet hogy a West fiverek meglepetese lesz hogy egy kesz jatekot teritenek elenk😊)))