7285
-
#3118 ez csak ismertető jellegű -
#3117 A helyzet a következő:
- StarForce 3 védelem. Ez úgy működik, hogy csekkolja az eredeti DVD jelenlétét.
Amennyiben - valaha - lesz törés hozzá, akkor sem fog eltűnni a következő jelenség:
A StarForce 3 védelem átlépésével nem szűnik meg a Játék eredeti DVD-éhsége, ugyanis, a játékmenet folyamán egyre másra rontja a grafikai- és menettulajdonságokat, s végül szinte régi Amiga-szinte süllyeszti.
Erről bővebben lehet olvasni külföldi siteokon, címeket nem tudok már.
-
#3116 Én is 250 hozzászólásos oldalakra lőttem be... sokkal jobb így.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3115 de tőled nem is láttam ilyesmit, amit itt(máshol) néhányak produkálnak! :) -
K.András #3114 Alex fogja tudni,majd jön biztos mondja... -
#3113 Tud valaki adni a jatekhoz egy rendes kormánybeállítást?(amit az ini-ben kene atirni) mert ami a jatekban alapbol van az elegge kaka... -
#3112 melyik verzióval ? dvd-s devIance megteszi ? -
#3111 nekem oldalanként 250 hsz van .. szal inkább mégse -
#3110 simán megy a virtuallal a netwörk .. azt a virtual switchet tedd fel .. -
#3109 Ezek szerint te már próbáltad?
-
#3108 leperegnek rólam
-
#3107 ha belövöd a hálót rajta akkor szólj!
veszett fejsze nyele!
-
#3106 Jajjjjj... na várd csak ki mit fogsz most kapni a többiektől... , , , és társaik...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3105 Hi!
A Microsoft Virtual Pc-s megoldást próbálta már valaki?
-
#3104 Csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ha vki egyszer is látott volna végig egy Gt versenyt mondjuk a eurosport-on,akkor
ott megvan a fizika de rendesen.
Asszem a mostani Le Mans24-en volt hogy az audi-s asszem kiment a kavicságyra kb.150-el, oszt szevasz telement az egész gép,gép beszart,feladta a versenyt!
"lökdösödés" 170-180-as tempónál,éppen hogy hozzáért a másik verda!a ferrari eleje úgynézett ki utána mint egy randi az betonfallal,pedig "csak" kicsúszott és oldalfalnak ment!ennyit a realizmusról. GTR 2002 rulz! -
valdez #3103 én se értem. én nem vettem meg és mégis tudok vele játszani. ja, hogy nem rinyáltam? mint már kifejtettem: aki nem ért egy kicsit se a gépéhez az ne akarjon warezkodni. a másik meg: státuszszimbólum lesz a játékvásárlásból? :-D ok, nekem is van egy half lifeom :-) -
#3102 1épként mi qrva jó? -
#3101 Na mi van?Pangás!
Most nyomtam neten egy kis game-et.Most jobb volt mint tegnap csak laggolt és az kicsit bezavar néha, ezért elbaasztam párszor, mert nem láttam hogy hol is van valójában az ellen aztán kapott néha 1et a seggébe:( -
#3100 Ja emit még nem értek ez a felsőbbrendűség duma azokról akik megveszik.Én megvettem.Életem eljő gammája amit boltba vettem.(ja nem a 2. mert a Half Life-ot is +vettem)De csak azért mert épp volt rá pénzem és akartam játszani ezzel a game-el.Nem bántam meg.De nem vagyok felsőbbrendű ettől. -
#3099 Engem nem izgat mi.Csak jó és kész.Bár tény hogy nem simulator :D
-
Loco #3098 Ezaz, én se ellenzem, be fogom szerezni, jáccogatok vele, mert könnyen emészthető cucc.
De aki elhiszi amit a játék mutat, az meg is érdemli:D -
Skyline #3097 BC látom nehézfelfogásban szenvedsz....Nem ellenzi SENKISEM a játékot szórakoztattó meg kellemes időtöltés csak azt papolja a nép90%-a aki valaha is játszott vérbeli szimulációval vagy legalább egyszer életében csapott egy kézifékes kanyart a kocsjával hogy a RACE DRIVER NEM SZIMULÁTOR!! ARCADE GAME + NÉMI FIZIKA!!!
Ez nem azt jelenti hogy bárki is ellenezné.....
-
pinehead #3096 szórakoztató lett a topik. -
Loco #3095 Nem hiszem el, megen a jogtiszta RD2-jére veri magát, édesecsém azt elfelejtedded az arcunkba vágni ma este, hogy vegyük meg mi is, mint te, öööö izé, ja, te megnyerted, mer akkora császár vagy, de azér mi vegyük meg, mer ha nem akkor gyíkak vagyunk.
Emberek: figyeljétek, ilyet szólt: jogtiszta Liveforspeed! nincs is másmilyen! LOL, warez LFS, háhá:D
Tetemes sérülés:) hihi:) persze!! figyu BC, ezek az autók újságpapírból készülnek, és ha rámész a vetőkőre akkor összegyűrődnek, és a boxban hajtogatják újra!
ROTFL!!!
Bezzeg a dicső RD 2-es DTM kocsik, azok tudnak füvön is tapadni!! az a tuti!! az valóság!!
Te, szerintem ha majd felnősz, és lesz jogsid(jujj) akkor próbáld ki egy autóval, hogy 120ról meg bír-e állni a villanyoszlop előtt füvön!!! Szerintem tuti, de ha nem, ne félj, majd jól elrántod a kormányt, és kikerülöd:D
öööö, de vigyáz, nehogy találkozz egy szkripttel ami megforgatja az autódat! :D
hát ez a BC tényleg lúzer, igazad van valdez:D -
K.András #3094 Bocsi de miröl beszélsz te?Ha valamelyik auto átmegy versenytempoban ami ott 100km/h semmi baja nem lesz az autonak,maximum elállitodnak a beállitások!Lehet nem tudtad de ezek az autok nem cukormázbol készülnek...
Egyébként igen,a demoban le lehet vágni de sehol nem tekintik szabályosnak és a véglegesben is vágásnak fog minösülni,ergo ki lesz javitva!Nem ártana utánanézni a dolgoknak mielött leirsz egy ekkora butaságot,mert ez tényleg az volt! -
valdez #3093 valóság???
pályaátvágás: gtrben pl. nem lehet (mint a való életben,mert bünti). race driver kettőben nürburgringen vágta már átt ezerrel a célegyenes előtti sikánt és nyert vele versenyt? bárhol lehet lazán füvön menni, kanyarokat átvágni. viszont van egy ellenpélda. donington long. ott is van egy sikán, aminek a bal kanyarjánál homok van belül utána a jobbos mögött fű. ha egy PICIT is rámentek KÖRBEFORDUL AZ AUTÓ. CSAK OTT, AZON A PÁLYÁN, ABBAN A SIKÁNBAN VISELKEDIK ÍGY az autó. sehol máshol a játékban. lúzer vagy. -
BC #3092 ne hidd hogy meghatódom... -
BC #3091 nemhiszem. hehehe. amugy sem kell TRD2, mert már van :DDD
te figy. a galériádban. van egy olyan képsorozat, ahol a GTR ben egy kocsi átvágja a sikánt. ott ugye tetemes sérüléseket szedett össze már, remélem. mert ha nem, akkor az se jobb semminél. egy ilyentől ha versenytempóban megy át rajta....... -
#3090 Biztos igazad van, ezért ezennel befejeztem az itteni hozzászólásimat (hála neked). Majd a háttérben csendben figyelem, ahogy jól odamondod mindenkinek a frankót (arról nem is beszélve, hogy mind ezt, micsoda ékes helyesírással teszed).
Hát akkor: bye all -
K.András #3089 Garantálom neked, hogy tartani fogja a szavát,de ha nem tudsz mutatni hülyézést,te vajon elküldöd e neki az eredeti TRD2-et??? -
BC #3088 ja és van már jogtiszta TRD2 m, inkább jogtiszta teljes LFS t vegyél, ha már annyira szeretnél vásárolgatni : ))))
de ugyse tudod hol lakok, és ugyse juttatnád el, akár találok akár nem, ugyhogy nincs értelme az egésznek... -
Koxminator #3087 na tényleg ezt inkább pm-ben tárgyaljátok már ki... -
BC #3086 a hülye, az itt összefoglalóan minden ellenkező szövegedet jelenti, egy szóban -
BC #3085 tudtam. ezt mondom. mondtam hogy belémkötsz, nem birod megállni, hogy ne fűzz hozzám vmi olyat, amivel ne méltatlankodnál. ugytünik ez rögeszméd. mint a mentő. az pedig mentős : ) mindegyikünk azt mondja itt : ) ha már a kötekedésnél tartunk... megint sanja : (( -
#3084 BC!
Most cinkelni, esetleg belémkötni szeretnél???
"tudom, akik itt nagyon ellenzik ezt a gémet biztos a sonajk is azt fogja irogatni, hogy milyen hülye vagyok"
Kössünk egy üzletet. Ha az SG fórumban (TOPIC lényegtelen, akármelyik lehet) tudsz nekem mutatni általam tett hozzászólást, ahol bárkire (bármire) a "hülye" kifejezést használtam, veszek neked egy jogtiszta TRD 2-t. Ha viszont nem tudsz mutatni egyet sem, akkor igényt tartok a te jelenlegi példányodra. Ja és még valami. Az elkövetkezőkben azért gondolkodj, mielőtt valakire ráaggatsz valamit, hogy az fedi-e a valóságot. -
#3083 nem rendőrös
teeeeeee
hanem rendőrs :o)) -
BC #3082 :D na itt azért csíterek nincsenek, csak kicsit bunkók. -
Loco #3081 Igen, én is egyetértek a visszaolvasás támogatásával. Nagyon sok extra információkhoz juthat az ember a témában. Nomeg nem utolsósorban kíváncsi vagyok a hozzászólásaitokra, ez a legkevesebb, hogy elolvasom, nem teszem fel kétszer ugyanazt a kérdést. -
BC #3080 aha van ilyen. engem is beizélt egyszer. egyszer találkoztam egy magyarkával, aláztuk a külfeket 1000L, aztán jön egy barom, és frontálisan, hát ugy ment szarrá rögtön a kocsim... ráadásul saját szerveren történt... szal nagyon idegesítőek tudnak lenni.
viszont!! ritkán, de néha vannak NAGYON JÓ szerverek. jó pingel, lag teljesen nulla, és a finomhangolás is engedélyezett. ezek nagyon jó versenyek szoktak lenni, rendre élmezőnyben végzek, (kivéve amikor közben Forma-1 et vagy EB t nézek)
egyszer volt egy szerver, 15 körös versenyekkel DTM ben. valami eszmletlen jó volt. 20 perc tömény DTM. naaaagyon állat volt. mindenki volt kint boxban, mert szarrá mentek a kocsik, mindenki elrontotta egy idő után, és már kezdett hasonlítani egy valós versenyre.
(tudom, akik itt nagyon ellenzik ezt a gémet biztos a sonajk is azt fogja irogatni, hogy milyen hülye vagyok, mert a LFS meg a Nascar kaki, pont pont pont, de itt egyetlen értelmes nehogy már csak amse legyen...) akkor legalább neki írom, és nem kérek lehurrogó, kaki beszólásokat, oksa????? thx!
-
Koxminator #3079 én csak NFSUt nyomtan külföldiekkel neten (csak pár menetet), de annyi csítert csak CSben láttam..elindult a verseny, mentünk 4ed kört, aztán hipersebességgel elhúz mellettem és rá 1 mp-re már bent volt...aha... :D