• 3P
    Nem akarom elhinni, ami itt megy, ez több, mint borzasztó...

Visszaolvastam a topicot, amióta nem írtam ide, de 1 napja semmi értelmes kérdés nem született, ami a JÁTÉKRA vonatkozna, csak warez és az indíthatóság a téma.
    Lassan gondolkodom, hogy érdemes volna indítani egy TOCA 2-es topicot a JÁTÉKRÓL, s hanyagolhatnám ezt. Persze lennének olyanok akik, ha itt nem kapnak választ a warezes kérdésükre akkor "belerondítanának" oda is, ezért értelme sincs talán neki...
    Félreértés ne essék! NEM VAGYOK A WAREZ ELLEN, SŐT... Csupán az a dolog zavar, hogy sokan nem képesek megérteni, hogy ezt a játékot tényleg nem törték még fel, s le sem másolható. Erre mindig beesnek néhányan akik ismét felteszik ugyanazt a számunkra végtelenségig unalomba fordult kérdést, hogy akkor most hogy is kell indítani, mert nem ok a kód, vagy a kamu törés. Persze hogy nincs kedvünk válaszolni, max ennyit, hogy olvass vissza! Ezen persze vérig sértődik a kedves forumozó, s elküldi őt a xxxxxx-ba amiért "ilyen bunkó", hogy nem válaszól neki. S ha rájön, hogy a többség itt úgy játszik, hogy megvette, akkor meg szimpáln lehülyézi, vagy csak rócsildnak titulálja. Nem mi tehetünk róla, hogy nem tudja kiélni szokásos gyűjtő-szenvedélyét szegény furomozó, mivel nem tud letőlteni működő warezt, akinek igazán kell az megpróbálja érte kiszorítani a sajnos magyar fizuknak magas összeget (9990 Ft), s játszik vele. Ha végkép nem tudja (akarja) kiszorítani, akkor kipróbálja a hálozatos módszert, amire nincs 100 garancia, erről sem azok tehetnek akik már rég játszanak vele!!!!