7285
-
#3078 Én tartom magam a #3037-hez -
Loco #3077 Híjj Amse, nekem ez ismerős.
Szóval köcsögök a kífeldiek. Bevallom én nem jáccottam ennek a játéknak a fullos verziójával - még - , de van tapasztalatom más autós multis játékból! A Liveforspeed(neem, most nem azzal akarok példálozni, hogy az inkább szimulátor) játékban rengeteg játékos úgy fékz a kanyarokban, hogy a te autódat használja féknek, vagy egyszerűen billiárdozik az autóddal. A hátrafelé menéssel ebben a játékban nincs sok gond, mert a szerver 2-3 mp után kivágja őket.
Hozzáfűzném, hogy annak a játéknak a demo multijaiban van ez a neveletlenég. Aki a fullost belőle megvette mintegy 12 angol fontért, a teljes játékos szerveren nincs semmi ilyen probléma, kultúrált versenyek zajlanak.
Remélem, mire én is oda kerülök, hogy meglesz a RD2, és neten tudok játszani, akkorra a szerverek fel lesznek készítve a reverse driverek kickelésére. -
BC #3076 igen igen . ez van. meg a 3P vel is egyetértek, de minek irjak két hozzászólást. ez van. : ) -
Koxminator #3075 hát ez...kurva jó! :D -
#3074 Tedd azt! -
#3073 nem ertunk egyet... egy furomban igenis olvasson vissza par oldalt ... nem a teljes topikot, de par oldalt ...
en a tovabbiakban sem fogok segiteni :D -
#3072 Én tudom miért van ott.De van aki nem érti ezt se.Ez van. -
K.András #3071 LOL,vissza sem kell olvasni,ott van alul nincsen crack akkor minek kéne olvasni kérdezni?Biztos disznek lett berakva igaz??? -
#3070 Jah, hogy valamit írjak a játékhoz is.
Vigyázzatok a külföldi ellenekkel mert köcsögök.Vagyis tegnap ezt tudtam leszűrni.
Vol olyan hogy egy gyerek azért jött be játszani hogy visszafelé menjen a pályán és frontálisan baszogasson.5 körös versenyből sikerült 3szor kikerülnöm.:DElső voltam végig aztán baszhattam.
De volt olyan, hogy első voltam és csak azért, hogy ne nyerjek, vagy nem tom miért telibenyomtak hátulról.(Ez nem 1x történt.különböző servereken)
Szal gecik! -
#3069 MINDENKINEK:
Röhej ez a topic!(Ezt én mondom aki nyitotta.)
Minek szidjátok itt egymást?
Ha valaki nem követi figyelemmel a topicot az joggal nem olvas vissza.Gondoljatok bele ha ti jönnétek ide "láma"-ként és visszaolvasnátok pár hozzászólást akkor ti is kérdeznétek inkább.Mert nem biztos, hogy megéri elolvasni azt a sok faxságot amit ide írogattok.1 dolgot írhatnának akik kérdeznek.Azt hogy "Bocs, hogy megkérdezem, mert lehet hogy volt már róla szó, de nincs kedvem visszaolvasni...stb.Ezzel már elér egy kis enyhülést a reakcióknál.De nem tudom miért egyszerűbb több száz karakterbe leugatni a másik fejét mint válaszolni 1000-dikre.
csak gondoljátok meg.Kicsit változtatni kéne.Nem?Egy szavazást kéne indítani.:D
Ennyi!
-
valdez #3068 igazad van -
#3067 Nem mentő. MentőS. :D -
#3066 "Lassan gondolkodom, hogy érdemes volna indítani egy TOCA 2-es topicot a JÁTÉKRÓL"
Indítsd, megyünk mind oda is :)))) -
#3065 Ez állat volt. Gratula. A kerékpáros arccsapkodó domboldali száguldáshoz (persze ha te is benne vagy) mint mentő, helyszínbiztosítást szívesen vállalok. -
K.András #3064 Sokan félreértik a dolgot,senkit nem zavarna ha lenne crack vagy crackelt játékkal tolná,de az már sokakat,hogy ha nincsen akkor nap mint nap a sirás megy ezerrel,mikor lesz meg hogyan kell csinálni,meg de genyo vagy hogy nem segitesz stbstbstb.A legviccesebb pedig amikor berakja valaki a fake,cracket kérdezvén hogy jo e :D,lol hát a faszért nem probálja ki aztán ha megy berakja mint müködö cracket és utána már senki nem fogja azt mondani nincsen és vedd meg,de ha egyszer nincsen crack akkor nincsen! -
Koxminator #3063 holott ők is ugyanolyan büdöset szarnak, mint a többi -
Koxminator #3062 és igazából erre nyílik ki nekem is a bicska a zsebemben, mert a sok "megteheti hogy megveszi" azt hiszi, különb fajta, mint az, akinek nem telik rá (vagy más okból nem veszi meg) -
Koxminator #3061 igen, csak ne felejtsd el, egyesek túldimenzionálják azt is hogy megvették, és a legtöbbjük ugat is itt arra, aki nem teheti meg, hogy megvegye.. -
#3060 Nem akarom elhinni, ami itt megy, ez több, mint borzasztó...
Visszaolvastam a topicot, amióta nem írtam ide, de 1 napja semmi értelmes kérdés nem született, ami a JÁTÉKRA vonatkozna, csak warez és az indíthatóság a téma.
Lassan gondolkodom, hogy érdemes volna indítani egy TOCA 2-es topicot a JÁTÉKRÓL, s hanyagolhatnám ezt. Persze lennének olyanok akik, ha itt nem kapnak választ a warezes kérdésükre akkor "belerondítanának" oda is, ezért értelme sincs talán neki...
Félreértés ne essék! NEM VAGYOK A WAREZ ELLEN, SŐT... Csupán az a dolog zavar, hogy sokan nem képesek megérteni, hogy ezt a játékot tényleg nem törték még fel, s le sem másolható. Erre mindig beesnek néhányan akik ismét felteszik ugyanazt a számunkra végtelenségig unalomba fordult kérdést, hogy akkor most hogy is kell indítani, mert nem ok a kód, vagy a kamu törés. Persze hogy nincs kedvünk válaszolni, max ennyit, hogy olvass vissza! Ezen persze vérig sértődik a kedves forumozó, s elküldi őt a xxxxxx-ba amiért "ilyen bunkó", hogy nem válaszól neki. S ha rájön, hogy a többség itt úgy játszik, hogy megvette, akkor meg szimpáln lehülyézi, vagy csak rócsildnak titulálja. Nem mi tehetünk róla, hogy nem tudja kiélni szokásos gyűjtő-szenvedélyét szegény furomozó, mivel nem tud letőlteni működő warezt, akinek igazán kell az megpróbálja érte kiszorítani a sajnos magyar fizuknak magas összeget (9990 Ft), s játszik vele. Ha végkép nem tudja (akarja) kiszorítani, akkor kipróbálja a hálozatos módszert, amire nincs 100 garancia, erről sem azok tehetnek akik már rég játszanak vele!!!! -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
Loco #3058 Te vagy BC a legnagyobb LOL:napi egyszer elhinteg az igét, hogy vegyük meg(meg is vesszük;-) mert te akkora isten vagy, hogy megnyerted a media marktban!Biztos jó kevés sikerélményed lehet az életben...
De te vagy a császár apukám! Szerintem ha nem nyerted volna meg, akkor is megveszed, és odaálltál volna a pénztárhoz, hogy félóránként vehess mégegyet:D
meghogy sebességérzet: ülj fel fater a biciklire, aszt menj le fék nélkül a domboldalon, az lesz ám a sebességérzet! sőt, ha szólsz mikor mész, odaállok villogtatni zseblámpával, meg ágakat csapkodok az arcodba, hogy fullos legyen a nfsu feeling:)
Hopsz! most kattant be!! nem lehet, hogy te egy codemasters marketinges vagy, és azalapján kapod a fizut, hányszor nyomod el, hogy ez az tuti szimuláció, valósághű fbb, meghogy vegyük meg mert te megnyerted, és nincs kivel gamelni?
Ha igen, akkor vonok vissza mindent, tényleg szakember vagy;-)
Banyek, de ha kimegyek az utakra Mo.-n, az ilyen arcoktól félek. Kipróbált mindent hogy kell csinálni NFSU-ban, RD"-ben, érzi az autót, elhiszi, hogy reális az FBB, oszt belémjön a körúton.
Én GPL-en,Nascar2002-2003-on, meg LFS-en keztem el FBB-vel vezetni, de ahhoz képest a NFSU! az tényleg szimulál! betegséget. Sokmindent nem éreztem, csak azt, hogy egyes eventekhez volt írva egy szkript, azmeg rángatott pöttyet a kormányon. Öcsém marhára élvezte(6 éves) Rángat! Rángat! felkiáltásokkal.A nascarra azt monta, hogy szar, mert csak egy irányba húz, meg unalmas.
Most fél évvel később elvittem gokartozni, majd odaengedtem a Liveforspeed elé, kiröhögte a NFSU rángásait, azóta Liveforspeedbe csak a gokartot(mtr)löki, engem lehagy.
Sajna nem mindenki látja az alternatívát, oszt hozzászokik a szarhoz.
Meg belémjön a körúton. Mer a golfnégy nem úgy kanyarodik ahogy ő azt elképzelte.
Tisztelet a kivételnek!
-
#3057 Teljesen 1-et értek veled amig 1-es és-0 ból ál egy game meg a védelem addig mindig fel lehet tőrni semmi értelme a védelemnek,mert ahogyan teis mondod ha a HL2 vagy a DOOM3 lenne már rég feltőrték volna!!!!!!!!!!!!!!!! -
K.András #3056 Nemtom,szerintem azért ezt feltörni nagyobb presztizs mint egy NFSU2-öt... -
Skyline #3055 Feltöréseket nincs értelme keresgélni meg itt nyafogni mivel szvsz a játék megjelenésekor DEVIANCE és egyéb csapatok foglalkoztak vele mondjuk 1-2 hetet aztán hagyták a francba mivel a játék nem akkora durranás ráadásul minden más elcsúszódik miatta...
Majd ha jön valami nagy név mndjuk HL2 vagy NFSU2 vagy ilyesmi amiben ez a védelem lesz szvsz elég komolyan nekiesnek és kicsinálják a védelmet...Sosem lesz olyan hogy feltörhetetlen védelem mindig rá fog jönni valaki a megoldásra...
-
K.András #3054 Javitás alatt van csak kitárgyaltuk a dolgot anno azért raktam fel,de igéret van rá, hogy majd teljesben nem lehet igy menni ott... -
#3053 Te BC!
Figyelj kicsit!
Nem tudod? Feltörték már a játékot?
Csak a hiányérzeted pótlása miatt :)))) -
#3052 Szeptember
2 hónap -
#3051 @:o) -
BC #3050 heyy. K.András.
megcsodáltam fantasztikus GTR albumodat. szegény sikán jól le lett vágva. remélem ettől már vmi sérülést is termelt a program a kocsidra, mondjuk egy kics felfüggesztés hibásodás, stb...
: ) -
BC #3049 áhh nembirok irni. találgassátok ki mire gondoltam :DDDD -
#3048 Köszönöm és szívesen! Szeptembertől újabbak is lesznek fenn...!
Most 2 hónapig nem leszek net közelében ... :(
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
BC #3047 mitakartok. legalább nincs pangás a fórumo. mire végigolvastam mindent, ami fél nap alatt történt....
amugy NFSU ban nekem jól nyomja a kormányt a gém, jó az benne. meg a zene. arra igyekeztek, hogy hangulatot teremtsenek, nos ez sikerült. Abban igaz, hogy eddig nem a tuning volt a lényeg, bocsi, ezt nem gondoltam át, sajna ettől eltávolodtak, és már sajna téleg a tuning lett a lényeg. de a száguldás érzete még meg van benne, sok NFS után ebben tudom érzékelni ismét a sebességet, hogy mint pl NFS II, III, Road Challange, irja a kilóméteróra hogy 300 al megyek, oszt hát nemigazán látom mintha haladnék. ebben legalább érzem, hogy megyek : ).
téleg kicsit többet kéne RD2 ről beszélni már, mint a warezekről, ja és sztem mindenki nyugodjon le (én már megtettem) és gyerünk a gémről dumálni, az igazi játékról, nem a feltöréses hülyeségről. mert ha naponta max 1 ember kérdezné meg tisztességesen, ugy hogy előtte visszaolvasott, azt amit a warezzel kapcsban nem tud, akkor oké, de az a baj hogy nem olvasnak vissza, és csakazért is naponta 3 szor legalább megkérdezik.
itt ez a tomor nevezetű "uriember" pl. ... -
#3046 áh elkaptak a dilert
borult a banda -
#3045 mentosok vs deamon tools 7.26 -
BC #3044 (128 bites védelmi rendszer : ) előfordulhat ) -
BC #3043 ja de okos vagy te ugy csipem -
#3042 Van már krekk? -
BC #3041 ühüm. saajna : (( -
BC #3040 ja. hját igen. én is csak röhögni tudok már a sok hülyén :DD
lehet nem vettem volna meg, de akkor is, tessék megvenni, vagy legyetek oly ügyesek, hogy egy Media MArktos autóversenyen elsők lesztek, egy még számotokra soha nem látott játékkal : ))
nekem sikerült : )) -
BC #3039 te megőrültél bazz. nemlátod hogy mindenki unja??