Loco#3058
Te vagy BC a legnagyobb LOL:napi egyszer elhinteg az igét, hogy vegyük meg(meg is vesszük;-) mert te akkora isten vagy, hogy megnyerted a media marktban!Biztos jó kevés sikerélményed lehet az életben...
De te vagy a császár apukám! Szerintem ha nem nyerted volna meg, akkor is megveszed, és odaálltál volna a pénztárhoz, hogy félóránként vehess mégegyet:D
meghogy sebességérzet: ülj fel fater a biciklire, aszt menj le fék nélkül a domboldalon, az lesz ám a sebességérzet! sőt, ha szólsz mikor mész, odaállok villogtatni zseblámpával, meg ágakat csapkodok az arcodba, hogy fullos legyen a nfsu feeling:)
Hopsz! most kattant be!! nem lehet, hogy te egy codemasters marketinges vagy, és azalapján kapod a fizut, hányszor nyomod el, hogy ez az tuti szimuláció, valósághű fbb, meghogy vegyük meg mert te megnyerted, és nincs kivel gamelni?
Ha igen, akkor vonok vissza mindent, tényleg szakember vagy;-)
Banyek, de ha kimegyek az utakra Mo.-n, az ilyen arcoktól félek. Kipróbált mindent hogy kell csinálni NFSU-ban, RD"-ben, érzi az autót, elhiszi, hogy reális az FBB, oszt belémjön a körúton.
Én GPL-en,Nascar2002-2003-on, meg LFS-en keztem el FBB-vel vezetni, de ahhoz képest a NFSU! az tényleg szimulál! betegséget. Sokmindent nem éreztem, csak azt, hogy egyes eventekhez volt írva egy szkript, azmeg rángatott pöttyet a kormányon. Öcsém marhára élvezte(6 éves) Rángat! Rángat! felkiáltásokkal.A nascarra azt monta, hogy szar, mert csak egy irányba húz, meg unalmas.
Most fél évvel később elvittem gokartozni, majd odaengedtem a Liveforspeed elé, kiröhögte a NFSU rángásait, azóta Liveforspeedbe csak a gokartot(mtr)löki, engem lehagy.
Sajna nem mindenki látja az alternatívát, oszt hozzászokik a szarhoz.
Meg belémjön a körúton. Mer a golfnégy nem úgy kanyarodik ahogy ő azt elképzelte.