BC#3047
mitakartok. legalább nincs pangás a fórumo. mire végigolvastam mindent, ami fél nap alatt történt....
amugy NFSU ban nekem jól nyomja a kormányt a gém, jó az benne. meg a zene. arra igyekeztek, hogy hangulatot teremtsenek, nos ez sikerült. Abban igaz, hogy eddig nem a tuning volt a lényeg, bocsi, ezt nem gondoltam át, sajna ettől eltávolodtak, és már sajna téleg a tuning lett a lényeg. de a száguldás érzete még meg van benne, sok NFS után ebben tudom érzékelni ismét a sebességet, hogy mint pl NFS II, III, Road Challange, irja a kilóméteróra hogy 300 al megyek, oszt hát nemigazán látom mintha haladnék. ebben legalább érzem, hogy megyek : ).
téleg kicsit többet kéne RD2 ről beszélni már, mint a warezekről, ja és sztem mindenki nyugodjon le (én már megtettem) és gyerünk a gémről dumálni, az igazi játékról, nem a feltöréses hülyeségről. mert ha naponta max 1 ember kérdezné meg tisztességesen, ugy hogy előtte visszaolvasott, azt amit a warezzel kapcsban nem tud, akkor oké, de az a baj hogy nem olvasnak vissza, és csakazért is naponta 3 szor legalább megkérdezik.
itt ez a tomor nevezetű "uriember" pl. ...