• Alexease
    Annyira nem veseztem meg ki, mert csak a demo van meg, csak jovohonapban jon ossze a penz a teljesre;(

De a demot megnezegettem, es eleg jol meg van csinalva!! Bar nekem az INI-bol feljebb kellett huznom az FFB-t - en erosebben szeretem - de eleg jo. Eleg furcsa meg gyanus egy "ilyen" kategorias jatektol, de nagyon olyan a dolog mintha fizikabol szamolna?!?! Altalaban az "ilyenekben" "csak" szimulaljak meg kamu efekt van, de ebben eleg jonak tunt.

A demoban levo autokat nagyon korrekttul, egyertelmuen meglehetett kulonboztetni mar csak FFB erzesre!!!

Bar az alapok ugynezki megvannak, mert beleturtam a jatekba, es van benne boven: camber, caster, gumiertekek, -tipusok, komplex felfuggesztes ertekek (rugok, leng.csill.) stb. Ezek nagyresze fix beallitasu autonkent, es csak keveset lehet a jatekon belul is allitani. Ami esetleg logikus is lehet, mivel a versenyek bagyresze "szeria" autoval zajlik, es vannak tipusok, aminel nem is lehet, vagy nem szoktak allitani ilyen dolgokat.

Magyarul, megtalalhato elvileg a jatekban szinte az osszes a szimulatorokra jellemzo beallitas, csak a jatekban nincs engedelyezve az allitgatasuk.
    Lehet hogy meg nincs is kesz az engine-juk, es meglepetes lesz Codies-tol, hogy jovore kiadnak egy TRD3-at, vagy valami mast, es az mar a komolyabb szimulator kategoriaba fog tartozni. Az alapok megvannak:))