TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maffya
Csak mert ha még mindig 10K -val jön irok egy mail-t az ATW-seknek hogy kukkantsanak rá.Habár a tegnapira se jött még válasz....

GvD
õõõ..ha ezt tõlem kérded nem tudom, mert tegnap elindítottam, aztán azóta meg nem láttam hogy mennyivel jött...most meg nem tudok vissza menni (max. 2 users...)
Maffya
még mindig csak 10K val jön?

GvD
Leszedtem ezeket a videókat....hát a Seatoknak olyan a hangjuk mintha cérnán hegedülnének. Amúgy tetszik az amit láttam, de mennyit fog ez foglalni ha azok a kategóriák meg autók, meg pályák mind benne lesznek, amikre a demo alapján következtetni lehet. Hát ez majdnem olyan lesz mint a mûszaki könyvek Pattantyúsa, átfogja az egész autós sportot.
Maffya
Megy fel a Land Rover Rally.

FactorG
Az hagyján de még csak nem is repülõ Mr Malév!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Megneztem a videokat es rajottem ez a game nem nekem valo 😊
Szimulatorhoz semmi koze.

Maffya
Egy amit én mindig is hiányolok hogy soha nem lehet tudni hogy mennyivel halad elöttem a másik és mennyi idövel van lemaradva a mögöttem lévö.

3P
Csak el ne vegye a kedved, mert a 2. rész több nagyságrenddel jobb.... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

toMpEr
en biztos nem vagyok autos jatek fan, csak nehanyal jatszok

Mikiller
Az Online részen hasonló a pontrendszer,mint az NFSU-ban, vagy egész másként pontoznak?
Lehet,hogy a héten megveszem én is,mert egyre kíváncsibb vagyok.Egyenlõre az elsõ résszel "melegítek"

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Maffya
Feltettem a ftp-re ezt is :Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0

Kérek mindenkit Ha Van valami Újdonsága Vagy érdekessége és ugy érzi szeretne segiteni más forum olvasoknak nyugodtann töltse fel erre a ftp cimre-re de szoljatok elötte vagy utána . Igy legalább minden egy helyen +találnánk.

Maffya
Sajna akik igazán profik az autós versenybe ök: TOMPER és ALEXASE én csak valahol utánok kullogok....

toMpEr
Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0
ezt szedd le

GvD
nekem is csak 10K-val jön de mind1...viszont hadd kérjek tõled valamit! Úgy látom te benne vagy ebben a Toca témában eléggé. Én néztem már jó párszor a bhm oldalát de sehol sem találtam meg a kocsi szineit megváltoztató fájlokat, vagy letöltési lehetõséget! Nem tudnál nekem feltenni erre az ftp-re ilyen fájlokat?
Nekem bejött a játék! A formula autók kicsit érzékenyek, könnyen törnek, meg az idömérõ hiányzik a karier módból, de szerintm a legjobb TOCA játék idáig.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Mikiller
Ez az ATW-n van???
Miért ilyen lassú ez ma?
Akkor sorry!!

Esetleg az FTP progit nem szereti, mert csak 10kb/s-el jön.
Ki kellene linkelni, hátha akkor jobban jönne.Az egyiket próbaképpen PLS!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Maffya
Haa lassú az nem az én asztalom én nem korlátoztam!!! ilyen akkor az ATW szervere.Ti kértétek ATW-re.

Maffya
3P! Utálom a Tes..o-kat csak hát az asszony nyuzott hogy menjünk el. Én általában a Penny Martet-be szoktam vásárolni Hiper szuper market nem a kedvencem söt gyülölöm öket mert állandoan rakosgatják az árút innen-oda csak hogy jol szopassák a népet és ha nem találsz valamit be ezt észrevetted hátha ráharapsz.

Mikiller
Miért ilyen lassan jön le az anyag?
Jobb lett volna sztem, ha valamilyen ingyen helyre raktad volna.Egyet-kettõt azért leszedek.

Maffya
Hát ez valami FANTASZTIKUS !!! Rally Cross Jeep-ekkel KIRÁLY Game! (eddig megérte!)

Jason! Olvass vissza a #1985

jAsOn VoOrHeEs
és hol van a cím vagy milyen címen lehet meglesni???

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

3P
Mi van, mindenki a szekszárdi Tescoban vásáról? 😄

rezsofiz
En igen,es toltom is le sorban

sazl : c

toMpEr
enmar lattam eleget a jatekbol, nemakarok mindent ido elott latni 😊

Maffya
nézitek amit felteszek?

toMpEr
amugy a www.bhmotorsports.com oldalon van sok tweak/addon a jatekhoz, korulnezhetsz arrafele.

toMpEr
van masik patch is, 1.1 😛

Maffya
4 perc és fent van teljesen a speedway.

Maffya
Felteszek egy Spain Rallyt is Mitsubishi Evo-val csak hogy lássátok milyen egy nagy sz...r irányithatatlan az egész.

Létezik más Patch vagy csak az 1.2-es? Ha igen honnan huzhatom le?

Maffya
Sajna kicsit lassan megy a feltöltés de estére jopárat felnyomok.Lesz avi,mpeg,divx, is Most hozott a haver egy kodolo progit ami nem ront a minöségen ha jol müxödik akkor ezzzel fogom encodolni amit a Fraps készit.Nem tudom még mi érdekel irjátok be majd néha idenézek és +probálom bemutatni.Csak ha 1mód van rá a Rallyt ne az iszonyú sz...r (saját vélemény ).

rezsofiz
zsir,kivancsi vok ra,szedem lefele mar😊

sazl : c

Maffya
Töltöm fel a Texas SpeedWayt 8 kör aviba 3Gb mpeg be átkonvertáltam igy csak 60 Mb

vegyetek megegyet...
Maffya
Készül a Texas Speeadway hamarosan megy fel.

pech 😊
Maffya
én is tegnap elött vettem a szekszárdi tesco-ba

3P
Ha tegnap szóltál volna, akkor el is mentem volna érte... 😉

vagy = van
Na skacok, akit erdekel, vagy egy eredetim elado, 7500+postakoltsegert (Szexard kornyeken szemelyesen is) Kb masfel hetes, tokkal-vonoval...
Nemrossz jatek, de annyira nem jott be a Vintage-en kivul mas.
Szal lehet licitalni az emilemre hetfoig.
Alexease
Milyen videok? Milyen auto(k), melyik palya(k) stb.? Kulso auto tologatas, vagy valami normalis dolog?
Maffya
Készithettek egy Flash Fxp-t a Quick connect -be másoljátok be ezt és ott lesznek a videok. Az elsö már indul. ( avezetésem ne figyeljétek mert nem volt még idöm a kormányt visszatenni.)

ftp://maffya:[email protected]:21/toca 2 video/

Ha még érdekel valakit a Game Cam
http://grforum.atw.hu/util/GameCamSetup.exe

Maffya
Oké! Akkor Atw-n lesz,de csak estefele mert megyek melózni.Berendelt a fönök.

KG21
ATW-re akár 500 megát is fel lehet tenni

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

toMpEr
csinalj belole 20 mbot aztan tedd fel valami ingyenesre

Maffya
na van pár videom megoldottam a problémát 40Mb körüliek adjatok egy Ftp cimet és Flash FXP-vel felteszem ok?

toMpEr
nincs

toMpEr
Ha a demo verzio nem mukodott nalad akkor a full se fog, csak annyi korlatozas van benne, hogy csak aviban lehet elmenteni.

bazza
At elsõ részben elég szar a bill. irányítás!
Nincs rá vmi patch?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"