7285
-
#2998 :D Igen, ennyi lett volna, mindössze, hogy igen vagy nem, mível külön itt SINCS taglalva 1 ill. 2 gépes megoldás ... mindezt azért hajtogatom, mert pár 100 hozzászólással lejjebb valaki ezt hangsulyozva külön említette, a standard mizériát meg perszehogy láttam ezer féle lefordításban az eredeti mellett...IGAZ K.ANDRÁS ?!?!?!? -
#2997 Na ja. Fogadjuk el, még ha nem is igazán fedi a valóságot, mert szerintem azért egy kicsit magasabb a segítséget nyújtók száma. Még szerencse. -
K.András #2996 Egész jo ez az arány,mert az életben a 90%-a nem segit itt meg legalább 20-30%-ék igen -
#2995 Kor meghatározás majdnem pontos (38). Azt pedig, hogy én is ebbe a csoportba tartozom ("forumozok 60-70 százaléka önző a végtelenségig"), a #2741-es hozzászólásom különösen igazolja. -
#2994 Én is játszottam a játékkal de egyedül a hangulata az ami miatt vmilyen szinten játszhatonak bizonyul, és ami picit feledteti a szimulácio és fizika teljes hiánya miatt érzett csalodottságot!
Nfsu 2 ugyanez lesz csak pepitában, szebb grafika!Nfsu Porsche az ami egy jo játék véleményen szerint!FFB abba ott van az élvonal között! -
#2993 Olvasd el a #2700 és #2632-es hozzászólásokat. Véleményem szerint pedig a válasz kérdésedre: IGEN. -
K.András #2992 Még olvasni sem tudsz?Ha tudnál már régen játszanál,de nem te itt sirsz mint egy fürdös kurva!Azért sem mondom meg mit csináljál és a többiek sem fogják,egyszer le lett irva mit hogyan kell csinálni,de persze te elolvastál ezer hozzászolást,LOL...Na szal, ha játszani akarsz akkor olvasd el szépen mit és hogyan kell csinálni,megtalálod az utso 500 hozzászolás között... -
#2991 mer ő volt az első aki megtette rá kretén megjegyzését, de mint írtam szól a többi érintettnek is.... egyébként meg a te reakciód is bizonyítja hogy csak érteni mit kérdezek, és csak nem "..Kb 500-an kérdezték meg ua-t.."-by K.András-VIP mint én ! És válaszom még mindig nics... -
#2990 Hát ahhoz képest h a 35 és 40 év között vagy, Miken tudsz lovagolni!
2986-os kommentem azé nem katasztrofa kispajtás mert ebbe a topicba csakugy mint sok másba az emberek nem képesek segiteni ! Tisztelet a kivételnek mer a forumozok 60-70 százaléka önző a végtelenségig!
-
#2989 NFS:U meg az FFB?!?! :))) Az eleg lol! Az NFS:U egy hatalmas fostalicska, annyi koze van az automozgashoz, mint nekem az agysebeszethez:))
Akinek az NFS:U mint AUTOS jatek tetszik, es meg ha minimalisan is azt hiszi, hogy abban valami koze is van az autokhoz a mozgasnak, az szerintem messze kerulje a barmilyen velemenynyilvanitast egyebb mas autos jatekokrol:)) -
#2988 Ebban igazad van ("katasztrofa nem itt kezdödik"). Szerintem sem. A katasztrófa a #2986-os reagálásod. Ha elolvasod a #2987-et, talán egyedűl is megérted, hogy miért. Ha esetleg egyedűl mégsem menne, szólj bátran, szívesen segítek (esetleg kérdezd meg az orvos faterodat, ő biztos tudni fogja, mint a mentő és mentős közti különbséget is). -
#2987 Én értem mit kérdezel, emlékszem az előzményekre is, csak az nem igazán világos, miért a #2924 válasz ez??? Ilyen alapon a #2955 is csatolhattad volna, mert oda sem passzolna. -
#2986 -
#2985 nem hiszem h égés lenne...mér lenne az?!
Lol!Nagyon menö a szöveged amugy ...de télleg szivböl gratulálok!
Amúgy nem mind1 h mi van az aláírásomban??Ilyenbe is csak te tudsz belekötni!Részletkérdés felsö szinten!
A katasztrofa nem itt kezdödik! -
#2984 **( szól BC-nekés és a többi tulok ugató faszkalapnak is!!!)**Mondd csak te hülye vagy, vagy nem tudsz olvasni ? Vagy olyan vagy mint egy aranyhal aminek 3 sec-es amemóriája ?! Mégis ki a geci tette fel előttem ezt a kérdést te otromba suttyó ?! idézem :
"valaki korábban említett külön 1 gépes és 2 gépes módszert... az 1 gépes mindössze annyiba térel a 2-től hogy ott nem a másik gépen lesz az iso ? vagy azzal a *\&>#@+!% virtuálpc-vel kell matyizni ? "
Kb 1000 hozzászólás óta olvasom a topicot, szerinted feltenném a kérdést 189-edszer ?!?!? Egyébként meg kb 2 szó lennea válasz, nem te begépelsz 10-et és azt is tufa módjára...:D:D:D Akkor most olvasd el újra, figyelmesen, fogd fel hogy valójában mit is kérdezek, és .... ADJ VÁLASZT AZONNAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BC #2983 FFB hát jó benne. NFSU ban nagyon jó az FFB, ebbe nem kiemelkedően, de elég jó, nem lehet szidni semmiképp -
BC #2982 lóóól. hát ezen szétröhögöm a fejemet :DDDD
tűzoltós, redőrös lol lol LOL :DDDDDDDDD -
#2981 Akkor ez #2975, #2976 elég nagy égés (nem de bár)??? -
#2980 Kedves barátom!
Hallottál már te tűzoltósról? Na és rendőrsről. Ha nem, akkor a mentő, mentők (egy vagy több ember) helyett oly sokszor hibásan használt mentős, mentősök kifejezés szerinted rendben van (még ha a faterod orvos is)??? Mondd! Miért nem hegyi mentősöknek hívják a hegyi mentőket? Na és speciális mentő alakulat miért nem speciális mentős alakulat? Lehe, hogy a köztudatba ez idegződött be, de ez még nem jelenti azt, hogy így helyes. -
#2979 Akko lehet megveszem, ha te egy játékkal már elégedett féle vagy az nem lehet rossz! -
#2978 Mos megkérdeztem fateromat!
És azt mondta mindkettöt használják de valoban télleg a mentö az ami hivatalos!
De attol még a mentöst is használják a megnevezésükre -
#2977 Annyira nem veseztem meg ki, mert csak a demo van meg, csak jovohonapban jon ossze a penz a teljesre;(
De a demot megnezegettem, es eleg jol meg van csinalva!! Bar nekem az INI-bol feljebb kellett huznom az FFB-t - en erosebben szeretem - de eleg jo. Eleg furcsa meg gyanus egy "ilyen" kategorias jatektol, de nagyon olyan a dolog mintha fizikabol szamolna?!?! Altalaban az "ilyenekben" "csak" szimulaljak meg kamu efekt van, de ebben eleg jonak tunt.
A demoban levo autokat nagyon korrekttul, egyertelmuen meglehetett kulonboztetni mar csak FFB erzesre!!!
Bar az alapok ugynezki megvannak, mert beleturtam a jatekba, es van benne boven: camber, caster, gumiertekek, -tipusok, komplex felfuggesztes ertekek (rugok, leng.csill.) stb. Ezek nagyresze fix beallitasu autonkent, es csak keveset lehet a jatekon belul is allitani. Ami esetleg logikus is lehet, mivel a versenyek bagyresze "szeria" autoval zajlik, es vannak tipusok, aminel nem is lehet, vagy nem szoktak allitani ilyen dolgokat.
Magyarul, megtalalhato elvileg a jatekban szinte az osszes a szimulatorokra jellemzo beallitas, csak a jatekban nincs engedelyezve az allitgatasuk.
Lehet hogy meg nincs is kesz az engine-juk, es meglepetes lesz Codies-tol, hogy jovore kiadnak egy TRD3-at, vagy valami mast, es az mar a komolyabb szimulator kategoriaba fog tartozni. Az alapok megvannak:)) -
#2976 De tudod mit legyen igazad...én nem vitatkozok egyértelmű dolgokon!Meghagyom neked -
#2975 Legalább 15 mentöst ismerek személyesen amugy!
15-böl 15 ne tudná a szakmájának a megnevezését??
Vagy akkor most hogy is van? -
#2974 Az égőt nem szokás bekötni, de próbálkozz bátran. -
#2973 Jo tehát...akko kezdjük!
Faterom Orvos!Én má nem egy Mentössel találkoztam!
Ismétlem mentös...Azokat hivják mentösnek akik a mentökocsikban is szolgálnak!Mért hivnák magukat mentösöknek?Mert máshogy is hivhatnák öket vagy mi?...kész -
#2972 Valahol az Enterprise Magazinban írták ám (Daemon 7.26-ot honnan lehet letölteni), de már vagy két éve volt és nem pontosan emlékszem rá. :DDD -
#2971 Ne aggódj lesz, aki komolyan meg fogja kérdezni:) -
#2970 Gangstarr!
Vicc jelenleg félretéve!
Van egy kis baj az idézeteddel "Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak "
Nem mentősök, hanem mentők. Hidd el nekem, hogy jól tudom, mert jó magam is az volnék lassan 13 éve.
Ajánlom figyelmedbe: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084645442
#117-es hozzászólás -
valdez #2969 aki béna, láma, nem ért a számítógépéhez, ne warezkodjon. fizessen.
ugyanaz mint a villanyszerelés. ha nem tudsz bekötni egy égőt vagy egy kapcsolót, fizess. -
#2968 LOL wazze!;)))))) Daemon 7.26:))))))))))))))) -
#2967 Hát nem vagy egyszerű:D
Egyébként a Daemon 7.26-ot honnan lehet letölteni? -
#2966 Alexease te biztos kivesézted a játékot!
Milyen benn az ffb? élethü? Tehát hátsokerekeseknél más mint az elsö avagy összekerekes autoknál?
Sebességet figyelembe veszi? -
#2965 Most olvastam egy tuti konfiról, amin megy a játék (jogtiszta is!!!):
Commodore 64 | 0.985 Mhz | 64 Kbyte Ram | C1541 Floppy disk drive | Junoszty TV | Quick Shot joystick
Lehet, hogy ez a megoldás :))) -
#2964 Na ez mar nagyon OFF volt Ezt mar azert nem kellene -
#2963 te lenni nem magyar ?
-
#2962 BC!
Te magyar vagy?
-
BC #2961 -
BC #2960 külföldieknél 1-1 jó gémer néha feltűnik, abból világ klan szinten összehoznak egy ütőképes klnat, pl Day of Defeat ben, vagy CS ben, aztán a többi... magyarok, tiszta magyar klannal verik őket már néha : ) aztán mekkora egy fos ország ez a mienk. elcsórták a buzik erdélyt és a többit.
FOGLALJUK VISSZA A RÉGI MAGYARORSZÁG TERÜLETEIT, ÉS GETTÓBA A CIGÁNYOKKAL
: )
ez mostanában a 2 legfontosabb dolog felénk. főleg a cigány ügy. (nem mondom hogy minden cigány megérdemelné, 5 % kb a kivétel) és csak azért vannak kisebbségben, mert nagyobb részük a börtönben ül!!! !!! !!!
(bocs mindenki, ez már nem a TRD2 : ) ) -
#2959 Ezt én onnan tudom h fenn van h havemro akivel chatelek ö tölt játékot pont onnan és mondta!
És tudtam h itt megy a harc a crackért vágyok meg köztettek azért irtam be!