• BC
    nem is vettem meg : )
    akkor is a warez szar. ja és én nem fogom kidbni a gémet, ha egyszer végigviszem. a warez az olyan észlényeknek van igen, akik nem akarnak vele játszani, csak mert "uj játék hu hadd legyen meg nekem is" én még mindig játszom ősrégi játékaimmal is , ritkán ugyan, de most nyáron biztos fogok velük játszani, mert mindegyik jó.

ja és ha megmondod nekem hogy hol élethűbb a legelső Toca az RD2 nél, hát le a kalappal előtted...
    abba a gémbe még a kormányom se lehet beállítani. csak a joystickot fogadja el. (tudom nem ettől függ az élethűség, de hogy ki tudom e használni a program által nyujtandó vezetési élethűséget, az ettől függ) tulajdonképpen ugyanaz a játék a 2 es része, csak fejletteb vezérléssel. race driver 1 et nem ismerem, de nem is végyom rá.

ez igaz, sokszor előfordul, hogy vminek első része jobb mint a második. de azért már elég sok idő eltelt azóta, volt idő fejleszteni....

ki tudlak hivni vhol vmi autósban (KIF: PÁLYAVERSENY) versenyezni? ha lehet neten, max fehérvron....
    nemazért hogy ezzel akarjam most eldönteni hogy nekem van igazam, ezzel nem lehet eldönteni, ebben tisztában vagyok : ) csak ugy versenyeznék már egy jót : )