7285
  • BC
    jah. megpróbálom megszerezni vhonnét.
    vmi weblapcimet tudnál bökni nekem megköszönném : )
    ha lehet letöltök egy ingyenek demo t, aztán kitalálom szenvedek e eredetin, vagy törve, vagy akárhogy : )
    az is csak eredetivel megy neten ugye?
  • Skyline
    HJa annyi kb a különdség a pro meg a sima szimu között hogy a kocsi ugyanakkora sebességnél picikét jobban kicsúszik...Ennyi..:)
  • Skyline
    Ez a pro meg sim kábé ugyanaz mint a Race Driver 1-ben a szimulációs titkos kód kb alig dob rá a szimulációra...
    Mustang gt oké a program azon része ami KB úgy viselkedik ahogy kell ezek a hátsókerekes böszme verdák amik minden egyes padlógázra füstölnek meg dobálják a kocsi seggét (Megjegyzem ez volt a Race driver 1ben is)..De ennyi...Ezt a részt megtudták valahol értelmesen csinálni az első és négykerékmeghajtásu gépek meg érdekes okokból erős elhanyagolást mutatnak akárcsak szintén az előd race driver 1-ben...:)
    Live for speedezz az emberien megcsinált szimuláció...:)
  • BC
    "Codemastersék az évek elteltével szimulátoros játékokban nemnagyon javulgatnak inkább romlanak" ja ez sajna kezd igy lenni : ( cmr rallyt elizéták rendesen : ( pedig az még jó volt, még a 2s is.
    " lazán visszalehet őket csapni egy gyengéb ellenkormányzással mint a huzat" na ez nemigaz. pro-simulation ban ez igy nem igaz.

mentem mára. haggyuk ezt. fárasztó : )
    lehet utolsó köpése ez Codemastersnek amit még jót kihoztak : )
  • BC
    hűű na énis megyek aludni. még ma jövök asszem és irogatok ha lesz mire : ) MÉG MA!!! : )
  • Skyline
    Hjo most nemfogok baromságokon vitázni legyen ez neked a realisztikus..:)
    Az hogy Toca1be kormányod nemlehet beállítani ne a szimulációt rontsa már...amúgy a kocsik pályán való viselkedése jelentősen jobb volt...Codemastersék az évek elteltével szimulátoros játékokban nemnagyon javulgatnak inkább romlanak...
    Colin rally élő példa ordenáré nagy gané a sega rallyban nem szánkóztam annyit..:)
    Itt meg az autók irreálisan tapadnak amikor meg megcsúsznak olyan lazán visszalehet őket csapni egy gyengébb ellenkormányzással mint a huzat..Na innentől ez nekem már csak arcade...De ki hogy érzi nem vitázom ezen.

A jó játékokat amikről tudom hogy hogy előveszem késöbbis megszoktam venni amikor már ilyen 7-8 gurigáért adják...
    Ez kb éves szinten 4-5 játékot jelent és ez egyre jobban romlik..A vicc az hogy ezek közül általában 1-2 sokak által utált konzolra megjelenő game amit kihoztak pc-re például Silent Hill,stb...

Neten kocsikázni? Passsz anno nfs porscheval haverral csapattam aztán nfsu-val akrtam mert poén volt...Amúgy szinte csak és kizárólag Live for speed-ezni szoktam neten.NA azok a srácok megérdemlik a pénzt azért a játékért és nézd meg azt a játékot..Na AZ szimuláció!!!
  • BC
    dejó magadnak válaszoltál : )

Hungaroring királyság : ) /ez csak ugy jött. ne kérdezzétek honnan : )/
  • BC
    próbáltad már pro-simulation ban?? mert a sima simulation tényleg messze áll a valóságtól. a pro-simulation, az már vmi. egy Ford GT vel próbáld ki. : ) még pedálokkal is nehéz pályán tartani, tör ki a hátulja mint állat....
  • Alexease
    Na ezt jol leirtam, inkabb megyek aludni:))
  • BC
    A1 Ring jó pálya : )
  • Alexease
    Kez nem nagyon kell, nehez normalisan megcsinalni, mashogy meg bena. Vagyis inkabb nem kell.
  • BC
    bravó a szellem gondolattal irányitja a kocsit :DDD

tökmind1 na. nekem pl nem birja a gépem, elromlanak a grafikai dolgok ha belső nézetből nézem, csak a lökhárító kamerával bírja pl az esőt, különben fehér foltokat látok zuhogni, amibe az eső "skint" kéne betölteni a programnak. de ez csak azért van mert kevés a memória a gépemben : (
  • Alexease
    Ja csak PS, Iview vagy Fraps vagy akarmi mas.
  • K.András
    GTR demot probáltad már?Na, ott még az ülés magasságot is be lehet állitani,bár kéz ott sincsen de szvsz az legyen a legkevesebb ;)
  • K.András
    Fraps.
  • BC
    és hol az ember keze????
  • BC
    tök jó kép. azt szeretném még megkérdeni, lehet ebben screenshot ozni? és ha igen mivel, mert gombok beállításánál nem találtam meg, hogy belehetne állítani, és kézikönyvben sem találtam.
    vagy csak print screen el lehet, aztán paint, aztán...

?

• Alexease
    Itt egy belsonezet-szerueseg egy IMGYENES jatekbol:))
  • BC
    lolmár. ez tényleg olyasminek tűnik. hát igen a kormány látványát én is hiányolom, de hát inkább lesüllyedek a székben, és látom ott a saját kormányom, a saját kezemmel, mintha én lennék a kocsiban. : )

amugy én láttam egyszer egy emberkét. nagyon lol volt. trabiban hasal a kormányon, keze az álla mellett szorosan, és ugy ment legalább 50 el :D nagyon szép volt :D gyorsan eltávolodtunk tőle mielőtt összetöri magát. : )
  • Skyline
    őőő javaslom menj majd ki ringre és csapass pár kört valami sportfutóműves kocsival és próbáld meg megcsinálni amit a játékban csinálsz...Ha ez neked ennyire realisztikus..:)
    Szórakoztató arcadebeütésü autóscucc időtöltésnek meg szórakozásnak jó de hogy nem szimuláció és főleg nem annyira amennyire mondod az biztos..:)
  • BC
    nem is vettem meg : )
    akkor is a warez szar. ja és én nem fogom kidbni a gémet, ha egyszer végigviszem. a warez az olyan észlényeknek van igen, akik nem akarnak vele játszani, csak mert "uj játék hu hadd legyen meg nekem is" én még mindig játszom ősrégi játékaimmal is , ritkán ugyan, de most nyáron biztos fogok velük játszani, mert mindegyik jó.

ja és ha megmondod nekem hogy hol élethűbb a legelső Toca az RD2 nél, hát le a kalappal előtted...
    abba a gémbe még a kormányom se lehet beállítani. csak a joystickot fogadja el. (tudom nem ettől függ az élethűség, de hogy ki tudom e használni a program által nyujtandó vezetési élethűséget, az ettől függ) tulajdonképpen ugyanaz a játék a 2 es része, csak fejletteb vezérléssel. race driver 1 et nem ismerem, de nem is végyom rá.

ez igaz, sokszor előfordul, hogy vminek első része jobb mint a második. de azért már elég sok idő eltelt azóta, volt idő fejleszteni....

ki tudlak hivni vhol vmi autósban (KIF: PÁLYAVERSENY) versenyezni? ha lehet neten, max fehérvron....
    nemazért hogy ezzel akarjam most eldönteni hogy nekem van igazam, ezzel nem lehet eldönteni, ebben tisztában vagyok : ) csak ugy versenyeznék már egy jót : )

• Skyline
    Alex nemláttál még nyugdíjas mamókát iszonyat sörösüvegvastag szemüvegbe suzukit vezetni? Kb ennyit lát úgy rávan tapadva a szélvédőre a kormányon meg támasztják a fejüket...A játék készítői ezt a nézetet szerették volna bemutatni a még ifjú,lassan megöregedő autóvezető játékosoknak
  • Alexease
    Ezert:)) Mert ebben a belsonezetben szelvedore tapadas van es nincs kormany se muszerek:)))))
  • Skyline
    Az meg hogy a Toca 1 kaki ez meg király játék...Hát szimulációra ez azért erősen toca 1 szintje alatt van akárcsak a racedriver 1....
  • Skyline
    HJa és egy kis kedvesség a nagy warezelleneseknek...
    Amit magyarországon 10-15ezer forintért megkapsz azt külföldön mondjuk a szlovákoknál megkapod 5-6ezer forintért átszámolva!!!!
    Szerinted az a +5-10ezer forint az hova tűnik okoskák? Mert nem a fejlesztők kezébe...idióták...Na EZÉRT jó hogy van warez. És kiadnék-e ennyi pénzt olyan játékokra amiket egyszer végigvisz az ember és kuka??? Hát neeeeem...Ezért jó hogy van warez...Manapság igen ritka az lyan játék amit elővesznek a népek évekkel késöbb is...
    Innentől kezdve felejtsük már el ezt az ostoba warezellenes szöveget..warez volt,van és lesz is aki meg ezt ellenzi és kifizeti M.o.-n a játékokért elkért pénzt magára vessen...Nagyrészük ostoba és nemgondol bele hogy a pénze nagyrésze bizony nem a fejlesztőkhöz megy haven saját zsebekbe...:)
  • BC
    vagy téleg. ezt irjátok privibe!!! : )
  • BC
    jajmá. má megin. sztem ettől nem lesz jobb a helyzet, hogy ezeket, "nekem két gép nem müxik, nekem egy gép nem müxik, nekem igy nekem ugy" beirogatjátok. semmivel. már biztos mindeki legalább egyszer leirta, hogy hogyan hány gép milyen crack...

elégmár no!
  • Skyline
    1 gépem van mégis müxik az 1gépes megoldás szerint...2 gépes megoldás is csak NÉHÁNY embernél müxik nem mindenkinél akárcsak az 1 gépes szóval a hangsúly nem a 2 számítógépen van....
  • BC
    hát mert vki azzal akarta csökkenteni az élethűségre adható %okat, hogy a valódi autóban van kormány is. nem csak ott van kormány, van az PC hez is, ez nem csökkenti az élethűséget : )

nemtom hol van ez a 3 fokozat, mert DTM be amikor neten finomhangolunk, ott meglehetősen pontosan lehet beállítani a kocsit. jó mondjuk csak 5 századonként, de annál többet finomabbat megérezni .....
    meglehet. ez igaz. Viper Racing! nemtudom ismeritek e, 800 fotintos kis kuki, de nagyon élethű. a finomhangolás művészete : ) fizikailag is, a motor elhelyezkedése is hat a sulyviszonyokra, minden. fizikailag az a játék nagyon ott van...

hát nem lett senki. : (

ja de ddd. igyse tudok senkivel se játszani : )

kicsit unom, ezeket "ToCA.Race.Driver.2.No.DVD.Crack.Research.Try.To.Download.This.Cracking.Groups-HTK.rar <--- ez egy 30mb-s crack , ismeri valaki?" UNOM. NAPONTA 3 LEGALÁBB!!!!!!

UUGGYYSSEE!!! EELLÉÉGG!!!!!

...na jó lenyugodtam... : )
  • K.András
    "ja igen. és nem csak a valódi autókban van kormány. "

Ezt nem értem,lehet az én hibám de fogalmam nincsen ezzel mit akartál mondani....
  • K.András
    A beállitási paneleken szokták beállitani az autot(remélem nem mondok ezzel ujdonságot :D),ha megnézed a lehetöségeket egyböl rájössz ez nem szimulátor(szimuban szo nem lehet háromféle opciorol low-mid-high,inkább mindenre kiterjedö és skálázhato panelekröl),persze ettöl még lehet nagyon jo a játék, de azért akkora tulzásokba sem kell esni miszerint ez lenne a legélethübb autos játék :))
  • b-type
    :)
    pedig-pedig.
    ezek nagyon jó játékok, és pl. a Nr2003-al nem csak egy Nascar játékot veszel, hanem 4..lassan 5 játékot, mivel modolják, ami ingyenesen letölthető. jobbnál jobb darabok,
    és igazi versenypályákon is mehetsz, nem csak oválon.
    az F1 Challange-hez meg kifejezetten rengeteg mod jelent meg :)
    szal itt egy játék áráért rengeteg jobbnál jobb játékot kapsz...
    én sem akarok rádtukmálni semmit, de tágítani kell a látókört, és rengeteg jó játékot találsz.
  • ddd
    ha nem lenne warez nem tudnál kivel jáccani
  • Szabyka
    Nem fűzök hozzá sok reményt ..
  • BC
    HA LESZ VKI AKI AKAR VERSENYEZNI NETEN AKKOR NYOMHATJUK

(első felét véletlen küldtem el előbb : ) )
  • BC
    MINDENKINEK:

FÉL ÓRA MULVA KB VISSZAJÖVÖK IDE,
  • BC
    ja igen. és nem csak a valódi autókban van kormány. (mondjuk a valódi autókban nincs lagolás :D SZERENCSÉRE :D milyen karambolok lennének már, szidnák egymást az emberek: "most mit lagolsz nekem hülye"

jut eszembe leszakadt a Peugeotunkról a kipufogó : (

• BC
    nemértem mit akarsz a beállítás panellel : )
  • BC
    ja. ezek közül nascar az nem érdekel, azt nem tudom élvezni, hogy egy oválpályán juj juj van : ) Forma-1 az inkább, rally sem annyira területem, de az még elmegy, cmr2 tetszik pl.

ja és ha a kormányoknál tartunk : ) : 3-4 éve vettünk egy 4 gombos 2 tengelyes "natur" Thrustmaster kormányt. fél éve jutott el arra a szintre, hogy már nem kalibrálható, mert a kormányrésze szétmen. karácsonyra vettünk egy Saitek R100 at, szintén 4 gomb, kicsit gyengébb mint a Thrustmaster, és kaptam egy Logitech Wingman Formula Force GP t : ) na ez már vmi. van nála jobb is, tudom is konkrétan melyik kormány kéne ha ingyen lenne, na de az már 40 ezer píz, az meg már sok nekünk sajna. ugyhogy én mr nagyon fel vagyok szerelve autósjátékokra, csak a progitól függ mekkora a vezetési élményem : ) Force feegback vmi eszméletlen jó dolog : )

(az mondjuk igaz, hogy általad leirt gémeket még nem póbáltam, de sajna nemsok lehetőségem van rá)
  • Loco
    Szia mindenkinek!

BC! tökéletesen egyetértek a warez nézeteddel! szerintem is támogatni kell a fejlesztőket! A RD2 ráadásul egy nagyon eltalált, hangulatos játék. más autós játékot ismersz? nem lebeszélni akarlak róla, de mielőtt kijelentenéd, hogy'egyenlőre bizt hogy a legélethűbb autóverseny az RD2' szerintem nézz alternatíva után is;-)

persze nem valószínű, hogy az élethű autóversenyek világában van ilyen hangulatú játék, azért biztosan megér egy próbát egy komolyabb autószimulátor!:)

Ha van lehetőséged, próbálj ki ezek közül egyet-kettőt: Liveforspeeed, Nascar2003(papyrus), F1 '99-02 Challenge, Rally Trophy.

Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy pl.:a Maffia, egy nagyszerű városban mászkálós-autóvezetgetős játék, de a Vice city hangulata lényegesen jobb! ugyanígy a RD 2 is egy nagyon hangulatos játék, de érdemes megismerni a többi autós játékot is!